evet bu sefer basamıcagımı dusundum yakıyım dedim chd +8 basıcaktım. bi baktım +8 raptor oldu tekrardan :D http://img197.imageshack.us/i/asdasdhys.png/ sonra +3 hb aldım oylesine oda +6 oldu sadece bussla :D http://img39.imageshack.us/i/66070604.png/
quote:Orijinalden alıntı: inek mööben gitsem +6 chitin basamamAlıntıları Göster Yuh denen bişi var bu kadarda ban olmazki biz daha +7 Chitin zor basıoz
quote:Orijinalden alıntı: kazzeYuh denen bişi var bu kadarda ban olmazki biz daha +7 Chitin zor basıoz Alıntıları Göster eee risk e girecen ki bişeyler kazanasın 1 de patlar 2 de patlar 3 te geçer hepsini kurtarır hayırlı olsun her 2 iteminde
quote:Orijinalden alıntı: Eren1seee risk e girecen ki bişeyler kazanasın 1 de patlar 2 de patlar 3 te geçer hepsini kurtarır hayırlı olsun her 2 iteminde Alıntıları Göster hayırlı olsn evde sular var herhalde şaka yaa
quote:Orijinalden alıntı: Bosnalıhayırlı olsn evde sular var herhalde şaka yaa Alıntıları Göster Hayırlı olsun valla. Anvile iyi kazık atmışsın. 1 haftada 3 tane raptor. Bence chd yi bidahaki haftaya sakla.
quote:Orijinalden alıntı: kenexHayırlı olsun valla. Anvile iyi kazık atmışsın. 1 haftada 3 tane raptor. Bence chd yi bidahaki haftaya sakla.Alıntıları Göster Gaza geldim bende basıcam bişeylere
quote:Orijinalden alıntı: aslancimbombomquote:Orijinalden alıntı: eurotrip senden de raptor 7 kacmıyor cnm h.o. aynnAlıntıları Göster chd ve hb yi yaktım :D. zaten oyunu pek takmıyorum upgradeler yansa bırakıcam ama bi tanesi geçiyo hep :D
Aferin Onur diyecektimki Hb'yi yakmanı hiç yakıştıramadım,basabilsen şimdikinin üzerine ne kadar kar olurdu düşün
quote:Orijinalden alıntı: Pantherus IVAferin Onur diyecektimki Hb'yi yakmanı hiç yakıştıramadım,basabilsen şimdikinin üzerine ne kadar kar olurdu düşünkar olsada gene upgradeye gidicekti onlar item dizip oynamam ki artık.
quote:Orijinalden alıntı: BlackLucaskar olsada gene upgradeye gidicekti onlar item dizip oynamam ki artık.Alıntıları Göster Hayatımdaki En iyi Upgradem +6 Durandal
quote:Orijinalden alıntı: kNiFé $ Hayatımdaki En iyi Upgradem +6 Durandal Büyük oynarsan büyük kazanırsın
quote:Orijinalden alıntı: Kenjianatsu quote:Orijinalden alıntı: kNiFé $ Hayatımdaki En iyi Upgradem +6 Durandal Büyük oynarsan büyük kazanırsın Hocam Yok Ya (: Kaç Defa HB , Avedon denedim en fazla +3 (: . Trinayla basarım Yanar Şunla basarım yanar.. Anvil beni Sevmiyo
quote:Orijinalden alıntı: FrozenFistBen Bassam +8 cleverı zor basarım Alıntıları Göster naptın ki 3 tane raptoru merak ettim
quote:Orijinalden alıntı: Ignitenaptın ki 3 tane raptoru merak ettim Alıntıları Göster hayirli olsun hocam gule gule harca..