Şimdi Ara

Vee Sonunda... 'Antalya Nakliyat' ve 'Antalya Kurumsal Nakliyat' Anahtar Kelimelerinde Zirvedeyim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
128
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Ortalama 6 aydır yaptığım SEO çalışmaları sonucundaki ilk kayda değer başarımı elde ettim.
    Dün geceden itibaren, İstanbul, İzmir, Kocaeli ve Antalya bölgelerinde, antalyaesilanakliyat.com websitem ilk sırada. Bizzat test ettik.
    Google Adwords değil! Paid Search değil! Tamamen Organik Arama Sonuçları.
    Antalya Taşımacılık ve Antalya Özel Nakliyat kelimelerinde ise ilk 3'teyim. Diğer kelimelerde de ilk 10'da.
    Bu başarımı sizinle paylaşmak istedim.
    Wordpress optimizasyon ve seo hizmeti vermeye başladığım şu dönemler güzel bir referans olur sanırım bu.
    Not: SEO konusunda moradam veya herhangi bir ajansla çalışmadım. Sadece serp istatistiklerini takip etmek için moradam panelini kullanıyorum.

Vee Sonunda... "Antalya Nakliyat" ve "Antalya Kurumsal Nakliyat" Anahtar Kelimelerinde Zirvedeyim

Vee Sonunda... "Antalya Nakliyat" ve "Antalya Kurumsal Nakliyat" Anahtar Kelimelerinde Zirvedeyim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Empat -- 25 Nisan 2020; 19:50:10 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Şak şak şak

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.