Şimdi Ara

veeee suzuki alto 2004-2005-2006 model incelemem (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
90
Cevap
2
Favori
20.054
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: derememo

hepmerak ederdim bu modeli. çok güzel bir inceleme olmuş.
    çok faydalı bir konu olmuş.
    ellerinize sağlık.
    şehir içi tata nano gibi bir araç çıkmazsa aklımda olan ilk araçlardan biri bu suzuki alto dur.
    diğeride daihatsu coure idi.

ABOK
  • quote:

Orijinalden alıntı: jour

Emeginize saglik da boyle kokpit mi olur 2006 da

sizde saolun hocam:) yapacak bi şey yok :)
  • bi serüvenin sonuna geldik arkadaşlar hayırlısıyla sattım aracımı merak ettiğiniz bi şey olursa cevaplamaya hazırım
  • chessmania kullanıcısına yanıt
    merhaba kaca sattiniz acaba aracinizi ? birde aracinizda ekstra varmiydi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zusuki

merhaba kaca sattiniz acaba aracinizi ? birde aracinizda ekstra varmiydi ?

rakam vermem doğru olmaz hocam şimdi bi ekstrası yoktu aracın arka amortisörler zayıftı bide ön 3 parça boyalı olunca 3e 5e bakmadan verdim alırken bilmeden aldık
  • Suzuki alto hakkındaki yorumları okudum. araştırmayı yapan arkadaşların emeğine sağlık. Bende 6 aydır 2004 model suzuki alto 1.1GLX kullanıyorum. 47 yaşındayım. 18 yaşından beri arabam hep var. Amerikandan mersedese bugüne kadar 20 ye yakın aracım oldu. 2006-2011 yılları arasında Nissan Sunny Kullandım. o zamana kadar kullandığım en keyifli araçtı. Japon Olarak Honda Civic de kullandım. Suzuki hiç kullanmamıştım. Fakat Japon Aracının rahatlığını bildiğim ve şehir içinde büyük araç kullanma ve park sorunundan bıktığım için tereddütsüz bu aracı aldım. Memnunmuyum evet. şehir içinde başka araçların hatchback lerde dahil girermiyim diye düşündüğü yere ben hemen parkediyorum. yakıt performansına gelince gaz fren ve debriyaja nazik davrandığın sürece bütün araçlar ekonomiktir. bende şehir içinde 6-6.5 lt/100 km yakaladım. araç küçük ama fazla sıkıntı vermiyor. Bayan kullanıcı sanıp üzerinize çıkmaya kalkan Jeep ayılarından kaçtığın yada benim gibi kafa tutabildiğin sürece sorun yok. Fazla bagaj ihtiyacınız yoksa güvenle kullanbilirsiniz...

• Arkadaşlar biraz konuyu hortlatmak gibi olacak lakin siz kullanıcıları tek konu altında bulmuşken sormak istiyorum..

1.93 boyundaki bir sürücü 2004-2006 kasa Suzuki Alto'da sıkıntı yaşar mı?
  • Vay be temiz bi ilana denk gelmiştim konuyu baştan sona okudum. Oldukça sürükleyici ve bilgilendirici bir başlık olmuş.
  • jantlarda golf 6 çakmasıymış 1.1 ve 63 hp olmasına rağmen torku baya az ve 0-100 kiloya göre gerçekten epey fazla kaçmış.ben en az bir 12 saniye beklerdim bu araçtan.
  • Arkadaşlar 2005 alto 1.1 aracım var. Rolanti devri 1500de falan çalışıyor. Çok benzin harcıyor. Nedeni nedir? Aracı yeni aldım bujilere baktırdım platinyum bunlara bişey olmaz dediler. Sübap ayarı mı yaptırmalı? Oksijen sensörü mü bakılmalı? Var mı bir bilen acil? İşe git gel yapamıyorum. 50 lira benzin alıyorum içiyor hemen.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.