Şimdi Ara

veeee suzuki alto 2004-2005-2006 model incelemem (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
90
Cevap
2
Favori
20.131
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: dkerem2

sen dediğimi yap 3 bin deviri geçmedende vites yükselt o zaman gör ekonomiyi

zaten öyle yapıyordm hocam ama genede daha fazla dikkat etcem :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Apocaltique

quote:

Orijinalden alıntı: chessmania

quote:

10.000 RPM , çok güzel

evet hocam 10rpm ama 6binden sonrası kırmızı 6binden sonra basmadım bende:) size verdiğim sözü tutayim diye yaptım onuda değilse huyum değildir yüksek devirde kullanmak :)

:) tesekkurler nasıl atak mı araç ?

hocam bi 1.6 dizel linea deil öyle söylim ama motor hacmi ve boyutlarına göre küçük görülmeyecek kadar seri denebilir dizeldeki öne fırlama yok ama bastın mı yok gitmem demiyor yani :) ama gaza basınca egsozdan para saçılacakmış gibime geliyor :) ilk arabam sanırsam ondan öyle geliyo bana :)

• güle güle kullanın
    ayrıca 10 bin devir
  • quote:

quote:

quote:

quote:

10.000 RPM , çok güzel

evet hocam 10rpm ama 6binden sonrası kırmızı 6binden sonra basmadım bende:) size verdiğim sözü tutayim diye yaptım onuda değilse huyum değildir yüksek devirde kullanmak :)

:) tesekkurler nasıl atak mı araç ?

hocam bi 1.6 dizel linea deil öyle söylim ama motor hacmi ve boyutlarına göre küçük görülmeyecek kadar seri denebilir dizeldeki öne fırlama yok ama bastın mı yok gitmem demiyor yani :) ama gaza basınca egsozdan para saçılacakmış gibime geliyor :) ilk arabam sanırsam ondan öyle geliyo bana :)

Olur öyle :))

• Olur öyle :)
  • Kardeşim tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız kullan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • suzuki iyidir :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: SAİM.

güle güle kullanın
    ayrıca 10 bin devir

10 bin olunca ne oluyor ki ya :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Erukay

Kardeşim tekrar hayırlı olsun, kazasız belasız kullan

saolasın kardeşim cümlemize :) seninki kadar detaylı olmadı elimden geldiğince yaptım bir şeyler merak edilen bir şey olursa cevaplarım gene ama 4 günlük tatilde anca bu kadar test edebildim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: volkann86

suzuki iyidir :)

aynen hocam :) imzanızdaki siteye kaydolup incelememi orayada kopyaladım site yeni sanırsam ben daha yeni gördüm siteyi :)
  • quote:

quote:

saolasın kardeşim cümlemize :) seninki kadar detaylı olmadı elimden geldiğince yaptım bir şeyler merak edilen bir şey olursa cevaplarım gene ama 4 günlük tatilde anca bu kadar test edebildim :)

Gayet güzel olmuş eline sağlık.

Bende artık tatillerde kullanıyorum okulda toplu taşıma kullanınca arabayı özlüyor insan.

• quote:

quote:

quote:

Gayet güzel olmuş eline sağlık.

Bende artık tatillerde kullanıyorum okulda toplu taşıma kullanınca arabayı özlüyor insan.

öyle diyosa öyledir ne demek:) bizde kampüs içi olduğu için arabada yatıp arabada kalkarım herhalde getirince durum öyle görünüyor :)

• güle güle kullan 10.000 rpm
  • quote:

Orijinalden alıntı: wampaa

güle güle kullan 10.000 rpm

saolun hocam :) 10 rpm in olayı ne ya biri anlatsın merak etmeye başladım :D
  • uzun yol deneyimlerimide aktardım yukarıya arkadaşlar merak eden olursa diye
  • Bu arac o kadar yakmaz ayni aractan arkadasimda vardi ortalamasi 5-5.5 leri gecmezdi araci ustaya göstermenizde fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

Bu arac o kadar yakmaz ayni aractan arkadasimda vardi ortalamasi 5-5.5 leri gecmezdi araci ustaya göstermenizde fayda var.

benimde ortalamam aynı şekilde hocam 5.4 lt filan yapıyor şehiriçi zaten fabrika verisi 6.5 aşağısını yakmak biraz zor olur zaten ben şimdilik şikayetçi değilim memnunum yakıt tüketimimimden :)
  • quote:

quote:

10000rpm fazla geldi arkadaşlara diye düşünüyorum genelde araçların devir göstergeleri o kadar yukarı çıkmıyor heralde.Motor hacmi küçük ve benzinli gayet normal birşey yani. Şuan 125 lik motosikletim 10000rpm`den sonra redline`a giriyor gösterge 12000de bitiyor Artı olarak 1000cc`lik racinglerde yüksek devir çevirebilir. Örneğin yamaha r1 15000rpm civarı redline`a giriyor youtube`a yamaha r1 top speed yazarsanız görürsünüz. Yani 10000 rpm`de bir olay yok

• quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

quote:

10000rpm fazla geldi arkadaşlara diye düşünüyorum genelde araçların devir göstergeleri o kadar yukarı çıkmıyor heralde.Motor hacmi küçük ve benzinli gayet normal birşey yani. Şuan 125 lik motosikletim 10000rpm`den sonra redline`a giriyor gösterge 12000de bitiyor Artı olarak 1000cc`lik racinglerde yüksek devir çevirebilir. Örneğin yamaha r1 15000rpm civarı redline`a giriyor youtube`a yamaha r1 top speed yazarsanız görürsünüz. Yani 10000 rpm`de bir olay yok

anladım hocam sağolun cevap için :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: altnkrtl

quote:

quote:

anladım hocam sağolun cevap için :)

ne demek her zaman.

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.