Orjinalden alıntı: Peacifullord . Ben olsam Sargılı bir kolla,sakat bir omuzla maça çıkamam.Ama Bülent Korkmaz çıkmış ve önemli gününde Galatasaray'ın yanında olmuş
ondan galatasaray bülent korkmaz'a jübile bile yapmadı. KOVDU
bilmeden sallamak ne güzel demi?
bu klüp bülent korkmazada , hakan ünsal denen çanak yalayıcıyada , ümit davalayada ve bugünlerde okan ile hakanada jübile teklif etmiş ama onlar kabul etmemiştir.hakan kabul edecek gibi ama neyse.
ayrıca şunuda anlayabilmiş değilim.neden bu jübile olayları hep galatasarayın başına geliyor?fenerbahçe veya beşiktaşta son 4-5 yılda hiç jübile haberi duydunuz mu?30 yaşına gelen oyuncu oralardan kovalandımı gençlik operasyonu olur , galatasaray kovaladımı vefasızlık olur.üstelik galatasaray oyuncularına jübile önermişken.bu tip haberlerin galatasarayı yıpratmak için olduğu o kadar basit ki.bu konuda galatasaray bu ülkede vefasız denilebilecek son klüptür.
@AbsoluT ZerO , hocam galatasaraylı veya başka takımlı olmanın bence bir farkı yok.ama emre bu kritik dönemde bu imzayı atıyosa eleştirilecek bu kadar basit.ben eleştirmesem başka biri eleştirilecek.
quote:
Orjinalden alıntı: red06
quote:
Orjinalden alıntı: mancukya
quote:
Orjinalden alıntı: red06
kendi lafınla kendini vuruyosun.bülent vefa olsun diye değil,formayı hakettiği için oynadı.eğer vefa için oynatılıyo olsaydı bahsettiğin gibi yedek kaldığı dönem olmazdı.ayrıca transfelerin %60 %70 i para için yapılır.iyice saçmalamaya başladın.sen lincolnü nasıl aldın ozaman,hagi yi nası getirdin?hayatta en nefret ettiğim tip işte,çok bildiğini sanıp boş konuşan...fotomaçın linklerini verip cevap verdiğini sanan tip.keşke 88 den beri başka bişeyle ilgilenseymişsin,en azından daha fazla bilgi sahibi olurdun...
Evet kendi dogrularimi biliyorum hic bir zamanda kimseye hakliyim diye baski yapmam ama söyledigim seyler dogruysa bunuda söylerim senin gibi bilgisiz olmaktan daha iyidir haklisin. Ben senden nefret etmem zaten ciddiye almam komedisin ayni sekilde devam et anlama konusunda malesef sorunlarin var bu sekilde yola devam et sen. Bu bana karsi yaptigin 2 ci terbiyesizlikti ve ne oldugunu iyice anladim bu sekilde devam et sen bakalim.
ilk cevabı verdiğin üslubuna bi bak sen sonra terbiyeden bahset.senden 10 kat daha fazla biliyorum üstelik sıkma dedikodular değil.ümit beni satmassanız sakatım derim oynamam dedi.bu bilgi değil SIKMA.oyüzden daha fazla mesaj atıp milleti kendine güldürme
Bu yada baska forumlarda FB li arkadaslarla kavgalarimiz oldz tartismalarimiz oldu ama ilk defa senin gibi bir zatla karsilastim. Hatali olabilirim yanlisda bilyior olabilirim ama seninkisi sahsi saldiri neyse pekde umurumda degil. Kimin kime güldügü belli komik adam Cem yilmazligina devam et sen aynen ben gibi 2 3 arkadas cakma sallama haberi okuyup yazmis Fotomacdan okumustur onlarda kesin onlarada laf yetistir gec kalma. Bu arada zerre kadar bilginde yok aynen sana daha öncede söyledim devam et bu sekilde. Günün eglencesi oldun okadar
o degilde lincoln" arda antrenmanlarda pas vermiyor bu şekilde devam ederse sakatım derim oynamam,kendimide zorla sattırırım" demiş.fotomaç seyircisi seni altyapıdan kaç maç izledin desem 2 tane sayamassın konuşuyosun burda neyse mesaj atma artık yeter.
onu nerden uydurdun, msg atip atmiycagimi sanami soracam hem bilgisiz insan bence sen günün eglencesi oldun bu sekilde devam et. Yaz aylarinda Fb li fanatik arkadaslarin yerini dolduruyorsun
ilk konce sunu soylemek istiyorum emre fenere gitmese bile galatasaraya gelmesi beni uzerdi, cunki yetistirdigin bi futbolcu giderken sana para kazandirmiyorsa ustune para verip almak aptallik olur, emre galatasarayliligini giderken kaybetti zaten, diger konu ose galatasarayin vefasiz oldugu soyleniyo hep, yeni moda ise milan maldiniye imza attirdi cimbom hakani kovdu!!! galatasaray gerek taraftari ile gerek kulup olarak herzaman hakettigini vermistir futbolcusuna , ama bulent, hakan , k. hakan, ergun gibi futbolcular jubile teklifine ragmen hala oynamakta diretiyolarsa galatasarayin yapabilecegi hic bisey yok, kimse kizmasin galatasaray vefasiz degil geregini uygulamaya calisiyor, kim ister simdi hakan baltayla volkanin yerine ergunun olmasini yada hakan unsalin, okanin oynamasi kime heycan veriyo? galatasaray adnan polatla iyi yolda degisim tamamlanirsa bizi yeni kupalar bekliyo...
Emre'yi Yurtdışındayken Çok Seviyordum.Sonuçta Ülkemizi ve Galatasaray'ı Temsil Ediyordu.Ama Yanlış Yaptın Emre.İlerde Manevi Acısını Çekeceksin.Bize Para Kazandırmadan Gitti.UEFA Kupasını Alınca Çok Burun Kıvırdı Ama GS Taraftarı Hep Onu Sevmişti.
Not=Bazıları Servet Diyor.Servet'i Fener Sivas'a Postalamadı mı?Hemde Edu Uğruna. Sonrada Servet Geldi İntikamını Böyle Aldı.
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme