Şimdi Ara

Vefasız olan Emre mi? GALATASARAY mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
0
Favori
1.611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Galatasaraylı eski futbolcu Hakan Ünsal, Premier Lig ekibi Newcastle United'dan Fenerbahçe'ye transfer olan Emre Belözoğlu'nun profesyonelce davrandığını belirterek, "Galatasaray'ın Hakan Şükür'e, Okan'a ve diğer futbolculara yaptıklarından sonra Emre'den vefa beklemek çok doğru değil" dedi.

Hakan Ünsal, Emre'nin Fenerbahçe'de çok iyi bir performans sergileyeceğine inandığını kaydederek, "Bu tür transferler gündemi çok meşgul eden ve önemli transferler oluyor. Emre'nin Fenerbahçe'de zorluk çekeceği aşikar. Ama ben bunun saha içinde olacağını sanmıyorum. Emre'nin Fenerbahçe'de çok iyi oynayacağına inanıyorum. Dünyada bu tür transferler artık çok fazlasıyla yapılıyor. Son yıllarda ülkemizde de artık bunlar yaşanmaya başladı. Bunu kimsenin ölüm-kalım meselesine, kan davası haline getirmesine gerek yok. Galatasaraylı taraftarlar tabii ki üzgünler, ama şunu da bilsinler ki, Fenerbahçe tarafından Emre'ye sunulan şartları Galatasaray maalesef verecek bir yapıda değildi şu anda. Bu transferden kendilerinin de bilgisi vardı" şeklinde konuştu.

Emre'nin, Fenerbahçe'ye transferinde profesyonelce davrandığını söyleyen Hakan Ünsal, "Galatasaraylılar Emre'nin Sarı-kırmızılı takıma gelmesini isteyerek bir anlamda vefalı davranmasını bekliyordu. Ancak Galatasaray'ın Hakan Şükür'e, Okan'a ve diğer oyunculara yaptıklarından sonra Emre'den bu vefayı beklemek çok doğru değil. Ki Emre buna rağmen o şekilde yapmadı, yapması gerekeni de yaptı zaten. İnsanların doğruları bilmesinde fayda var. Emre, Maldonado'dan çok daha iyi bir futbolcu. Fenerbahçe ihtiyacı olan bölgeye transfer yapmış oldu. Appiah'ın sakatlığını da düşünürsek çok önemli bir yere ciddi bir transfer yaptı Fenerbahçe" ifadelerini kullandı.

HERKES PARA KAZANIYOR

Hakan Ünsal, Fenerbahçe'nin transfer etmek istediği bir diğer milli futbolcu Nihat Kahveci ile ilgili olarak, "Takımı Villarreal kendisini bırakır mı? Ne kadar bonservis ister? Nihat'ın eşi bu transferi ister mi? Bunlar bir çok sorular. Olmaz diye bir şey yok. Sonuçta Emre de, Nihat da, Tuncay da bütün futbolcular bu işi para kazanmak için yapıyor. Belli bir yaştan sonra da zaten bırakıyorlar. Çok ciddi bir teklif gelirse Nihat da bunu doğal olarak kabul edebilir" dedi.

2008 Avrupa Futbol Şampiyonası Finalleri'nde A Milli Takım'ın, Cumartesi günü Portekiz ile yapacağı maçla ilgili düşüncelerinin sorulması üzerine de Hakan Ünsal, "Portekiz çok iyi bir takım gibi gözüküyor. Ancak bizim de bir avantajımız var. Eğer bizi ciddiye almazlarsa, bu bize artı olarak dönebilir. Portekiz takımının ofansif ve defansif oyuncularının fazlalığı onları favori gösteriyor. Ancak grupta bizim asıl rakibimiz Portekiz değil. Çek Cumhuriyeti ve İsviçre maçından sonra guruptaki yerimiz belli olacak. Bir galibiyet ve bir beraberlik alabilirsek gruptan çıkarız" diye konuştu.

KORKMAZ: "EMRE F.BAHÇE'DE BAŞARILI OLUR"

Galatasaray'ın eski takım kaptanı Bülent Korkmaz ise Emre Belözoğlu'nun Fenerbahçe'ye transferinin her iki tarafa için de hayırlı olması dileğinde bulunarak, "Emre benim her zaman takdir ettiğim ve beğendiğim bir oyuncu. Bu sene Newcastle United'da sakatlıklarından dolayı çok fazla maç yapamadı. Galatasaray'da yetişmiş, sonra yurt dışına çıkmış ve tekrar Türkiye'ye dönerek Galatasaray'ın ezeli rakibi Fenerbahçe'ye transfer oluyor ve bu da tepki ile karşılanıyor. Bunlar her ülkede oluyor. Önemli olan oyuncunun vereceği performans. Emre ile İngiltere'de görüşme imkanım oldu. Milli Takım'da da çok iyi oynayacaktır. Fenerbahçe de de başarılı olacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin, Emre'nin ardından Nihat Kahveci'yi de transfer etmek istemesiyle ilgili olarak Bülent Korkmaz, "Nihat bana Türkiye'ye dönmeyi düşünmediğini söyledi. Nihat kendini geliştirmiş çok iyi ve önemli bir oyuncu. Benim çok beğendiğim, severek izlediğim, zevk aldığım bir oyuncu. Transferi yaparlarsa çok büyük bir transfer olur bu. Villarreal'de sakatlığı yüzünden çok fazla oynayamamasına rağmen 18 gol attı. Nihat'ın vereceği bir karar, ama Villarreal Kulübü'nün kabul edeceğine inanmıyorum. Kabul etse bile Fenerbahçe çok yüksek bir bonservis bedeli öder" şeklinde konuştu.

Bülent Korkmaz, Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili olarak da, "Artık her şeyi bir kenara bırakıp Milli Takımımız'a destek olmamız gerekir. Biz eski milli oyuncular olarak onları her zaman destekliyor ve onlara dua ediyoruz. Ülke futbolu ve insanı için çok önemli. Umarım başarılı olurlar, tek dileğimiz bu" ifadelerini kullandı.

PENBE: "EMRE'YE PSİKOLOJİK BASKILAR OLACAK"

Uzun süre Galatasaray'da forma giydikten sonra futbol yaşamını Gaziantepspor'da sürdüren tecrübeli futbolcu Ergün Penbe de Emre'nin profesyonelliğin gerekliliğini yerine getirdiğini belirterek, "Ona hayırlı, uğurlu olsun diyorum. Ülkemizde bu tür transferlerde bir çok problemler oluyor. İnşallah Emre bunu yaşamaz. Emre'nin başarılı olmasını her zaman istiyorum. Fenerbahçe için iyi bir kazanç, iyi bir transfer. Ama ülkemizde, Emre'ye karşı bir takım psikolojik baskılar olacaktır. Fenerbahçe'ye gittikten sonra tabii Galatasaraylı taraftarların tepkisini alacaktır, ancak zaman içinde bunlar düzelecektir. Zaman geldiğinde her şey unutuluyor, bu da unutulacaktır" dedi.

Fenerbahçe'nin, Nihat Kahveci'yi transfer etmeyi çok istediğini kaydeden Ergün, "Nihat iyi bir futbolcu. İspanya'da da güzel işler yapan bir isim. Bir çok kulübün de peşinde olması gayet normal. Ama ben, Nihat'ın Türkiye'ye döneceğini düşünmüyorum. Çünkü orada çok mutlu olduğunu biliyorum. İleride tabii Türkiye'ye dönecektir. Türkiye'ye geldiğinde de zaten 4 büyüklerde forma giyebilecek kapasitede. Daha orada yapacak işleri olduğuna inanıyorum. Onun için bu transferin gerçekleşeceğine pek inanmıyorum" şeklinde konuştu.

Ergün, Türkiye-Portekiz maçıyla ilgili olarak da, "Şu anda herkes Portekiz'i favori görüyor. Herkes, Portekiz'in gruptan lider olarak çıkacağını düşünüyor. Ama bu tam tersi bir etki yapabilir. Orada bulunan futbolcuları aşırı motive edip bu maçtan galip gelmemizi sağlayabilir. İnanıyorum ki, çok iyi mücadele ed ofansif ve defansif oyuncularının fazlalığı onlaip maçı kazanacağız. Burada 70 milyon insanın yüreği onlarla birlikte atacak. İnşallah kazanırız" ifadelerini kullandı.

• Hakan Ünsan kaşısın kendini aldı ayarı salladık gitti hala konuşuyor.Okan'ı geri aldık emeklilik yapıyor ,Şükür'ü yıllardır iyi kötü oynatan biziz daha ne olucaktı vefaymış kendisi oradan oraya dolaşıp durdu sonra ayakta duramazken yine takıma aldık hala konuşuyor.
  • ya beyler şuna dikkat çekmek istiyorum.emre vefasız şerefsizmiş,gsyi satmış niye sözleşmesi bitince tekrar imzalayıpta interi bonservis ödemek zorunda bırakmamış.allahınızı severseniz asıl şerefsizlik bu olmazmıyıdı.interin günahı ne bonservisi ödesin?.düşünsenize böyle bi dolandırıcılık varmı ya dur inter keriz zaten sen imzala bide adamlar bonservis versin kazıklayalım çünkü biz çok akıllıyız.inter salak zengin verir nede olsa.al işte nooldu.
  • Arda'ya git Fenere gel de adam gitmez.Tuncay'a git Galatasaray'a gel de adam gelmez. Çünkü tuttukları takım belli. Arma aşkı denen birşey vardır.

Metin Oktay'ın şu sözünü hatırlatmak istiyorum:

''Fenerbahce 20 bin,Adaletspor 10 bin teklif ederken,ben Galatasaray ile yıllığına 8 bin liraya anlaştığım gun havalara ucuyordum''
    Galatasaraylı olmak,Galatasaray kültürünü taşımak 'Metin Oktay Gibi Galatasaray aşkı için Eş boşamak'tan daha değerlidir.Bunu ben yapmam,Evli olsam Galatasaray için eşimi boşamam.Ama Metin Oktay yapmış. Ben olsam Sargılı bir kolla,sakat bir omuzla maça çıkamam.Ama Bülent Korkmaz çıkmış ve önemli gününde Galatasaray'ın yanında olmuş.Hakan Şükür zaten başlı başına efsane..

Galatasaraylı olmak,Unutulmazlar adına isim yazdırmak kolay değil.Emre Galatasaray kimliğini taşıyamamıştır.
    Metin Oktay,Hakan Şükür,Bülent Korkmaz gibi futbolcular Galatasaraylılık ile özdeşleşebilir. Gelecekte Arda ve Arda gibi yürekli futbolcular bu listeye yazılabilir. Bu işin yönetimin vefasızlığıyla alakası yoktur. Hakan Şükür'e vefasızlık yapılmadı mı sanki? adam serveti tepip geldi Galatasaray'a tekrar.
    Galatasaraylı olmak paradan daha değerlidir

• adı üstünde 'KÜÇÜK' hakan.
  • quote:

Orjinalden alıntı: inonu88

ya beyler şuna dikkat çekmek istiyorum.emre vefasız şerefsizmiş,gsyi satmış niye sözleşmesi bitince tekrar imzalayıpta interi bonservis ödemek zorunda bırakmamış.allahınızı severseniz asıl şerefsizlik bu olmazmıyıdı.interin günahı ne bonservisi ödesin?.düşünsenize böyle bi dolandırıcılık varmı ya dur inter keriz zaten sen imzala bide adamlar bonservis versin kazıklayalım çünkü biz çok akıllıyız.inter salak zengin verir nede olsa.al işte nooldu.

interle anlaştı diye yarım sezon boyunca sakatlanmamak için topa girmeyip oynarsa satmış oluyor. zaten onun yüzünden de şampiyonluğu kaybettik.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Peacifullord
    . Ben olsam Sargılı bir kolla,sakat bir omuzla maça çıkamam.Ama Bülent Korkmaz çıkmış ve önemli gününde Galatasaray'ın yanında olmuş

ondan galatasaray bülent korkmaz'a jübile bile yapmadı. KOVDU

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hatalar hep Galatasaray’a mı?
    8 yıl önce açıldı
    Nasıl Hamza gibi olurum
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Profesyonellik nedir biri bana acıklayabilir mi?
    Senin sen olmanı sağlayan Avrupa da isim yapmanı sağlayan
    Sana milli takım kapısını açan
    Çoğu futbolcuya nasip olmayan başarılara imza attığın kulübüne ihanetmidir profesyonellik.
    Herşey paramıdır.Eğer paraya giden profesyonelse Metin Oktay profesyonel değilmiydi.Şimdiden örnek vermek gerekirse yılda 320 bin euro kazanan Arda Turan'ı izleyen kulüplere ve yaptığı tekliflere baktığımızda oldukça cazip o profesyonel değilmi de Galatasaray da kalmak istedi.
  • Yazık be yazık. Seni oraya getiren takım Galatasaray. Şimdi sen ona ihanet ediyorsun. Köpek yapmaz bunu be
  • bişey sorcam gslilere.sırf inter olayı yüzünden değil emre fenere gitti diyedemi ihanet ettiğini düşünüyosunuz?size bişey söyliymmi zil takıp oynayın naapcaksınız emreyi aslan gibi gençleriniz var arda var ki arda emreden daha büyük topçu.boşverin fener derdine yansın.adam sakat mı hastamı sağlıklımı belli değil fener direk aldı size hava atmak için buyrun bakalım.bizdende tümeri aldıda nooldu çokmu işine yaradı.
  • ya ne ihaneti ya bırakın bu işleri.galatasarayın yaptığı şey futbolcuların galatasaray sevgilerini sömürerek çok az miktarlarda kontrat önermesidir.emre intere imza atmadan önce galatasaray ona 1 ev dahi alamayacak konrat önermiştir,hakan şükür en iyi döneminde bile nerdeyse boş mukaveleye zorlanmışır galatasaray sevgisi sömürelek.Ve şu an türkiye ligindeki en kalteli 2-3 yerli oyuncudan biri olan arda turan belkide 3 büyüklerdeki oyuncular arasında en az para kazanan oyunculardan biridir.üstelik bu miktardan 5 senelik kontrat yapılmıştır.sebebi ise cocugun galatasaraya olan sevgisinden dolayı,hakettiğinden çok daha azına imza atacağını düşünmeleridir...o yüzden kimse ihanet falan demesin ortada ihnet falan yok.hatta arda yarın fenere imza atsa oda ihanet sayılmaz...gidip saçma sapan yabancılara milyonlar öneren klüp önce kendi oyuncusunun hakkını versin...
  • emre okan zaten para için gitti ve resmen sakatlanmayalım car curt diye oynamadılar son sezon onlar yüzünden kaçdı şampiyonluk çoğu maça giderdim biliyorum o dönemleri taraftarda kötü birşey demedi staddan öylece ayrıldılar
    emreyi emre yapan gsdir bunu unutmasın hakan ve küçük hakanda iyi bir gslidir aslında arkadaşlar
  • katılıyorum burhan sana o sezon o halde kıl payı gitti sezon sonu şaibeli 1-2 maçla.o senede bizdik şampiyon ve sonraki sene gelen şampiyonlukla 6 sene üst üste şampiyonluk olcaktıki büyük bi başarı bu devamıda gelirdi her alanda...

buna takımı satmak denirmiymiş. yaw bi soru size hiç bi işe yaramaz bi materyal var elinizde yani hiç kimsenin umrundada değil dikkatinide çekmiyor siz bunu alıp işliyorsunuz şekle sokuyorsunuz emek veriyorsunuz değerini artırıyorsunuz biyerlere getiriyorsunuz ve biri gelip bunu alıp gidiyor habersiz bu nasıl bişeydir nasıl profesyonelliktir demekki ajanlar hainler profesyonellik konusunda ihtisas yapmış bu duruma bakınca yada siz yanlış biliyorsunuz profesyonelliği oda değilsebiz yanlış biliyoruz.

profesyonellik deyipte gülünç duruma düşmeyin bazıları gibi.bi profesyonelliğin tanımını öğrenin sonra sallayıp durun her transfer olayında. bu bi anlamda gidip savaşta elinde olan şeyler yerine para veren düşmanada çalışmak gibi bişey olsa gerek kardeşim, ha ne alaka dersiniz benzetme yaptım deyip geçeyim... toplumda bu kadar büyük bi değeri olan klüpten rakip klübe gitmek hemde altyapısından çıkıp kendin olduğun klübe yapmadığın satış kalmamış.parası verilmemiş çok cüzi şeyler verilmiş diyenler pardonda kaynağınız nedir? sizmi yapıyorsunuz sözleşmeleri? fenerde alt yapıdan çıkan oyuncular ne kadar alıyor? pardon alt yapıdan oyuncu çıkmıyordu onlarda, beşiktaşa sorayım o zaman siz ne kadar veriyorsunuz? kendi takımızdakini bilmezken bizdekini nasıl biliyorsunuz sanki siz ödüyormuşsunuz gibi?

biride inter zengin klüpmüş biz akıllı onlar salakmı demiş sözleşme yapsın tekrar sonra gitsin.ya inter anasımı babasımı?hangi mantıkla bunu söylüyorsun? intere yarandı ne oldu? aldıkları gibi kapının önüne koydular n.castle aldı onlarda arka bahçeye salladı sonra tekrar kapı önüne şimdi fenerde bakalım orda nereye sallanır.o şekilde gittiği gün kendini harcadı bence.

bu arada emre transferi çok iyi oldu kimin ne olduğunu böyle görelimki sonra ne yapacağımızı bilelim.üzüldümmü derseniz intere kaçtığı gün benim için emrede okanda bitmiştir.neyse ya çok sıktı bu konu artık konu açmayın yeter yaw olmuş bitmiş ne yaparsa yapsın.

quote:

Orjinalden alıntı: demircibu

emre okan zaten para için gitti ve resmen sakatlanmayalım car curt diye oynamadılar son sezon onlar yüzünden kaçdı şampiyonluk çoğu maça giderdim biliyorum o dönemleri taraftarda kötü birşey demedi staddan öylece ayrıldılar
    emreyi emre yapan gsdir bunu unutmasın hakan ve küçük hakanda iyi bir gslidir aslında arkadaşlar

• quote:

Orjinalden alıntı: ultraslan_77

Profesyonellik nedir biri bana acıklayabilir mi?
    Senin sen olmanı sağlayan Avrupa da isim yapmanı sağlayan
    Sana milli takım kapısını açan
    Çoğu futbolcuya nasip olmayan başarılara imza attığın kulübüne ihanetmidir profesyonellik.
    Herşey paramıdır.Eğer paraya giden profesyonelse Metin Oktay profesyonel değilmiydi.Şimdiden örnek vermek gerekirse yılda 320 bin euro kazanan Arda Turan'ı izleyen kulüplere ve yaptığı tekliflere baktığımızda oldukça cazip o profesyonel değilmi de Galatasaray da kalmak istedi.

Hocam Emre GS yerine bir başka büyük takıma gitseydi. Yine aynı Emre olmazdı unutulur giderdi diyebilir misin ?

Eğer oyuncunun yeteneği varsa yükselme şansı her zaman için vardır. O yüzden o takımın sayesinde bu takımın sayesinde yükseldi demek bence yanlış.

Haa diyeceksin ki Emre Uefa kupası'nı alan kadrodaydı o yüzden Avrupada göz önündeydi.

Bende sana Okacha'yı söyliyeyim. FB o zamanlar Avrupada ne yaptıda Okacha'yı rekor bir bonservis ücretiyle Avrupada bir takıma verdi.

Yani herşey oyuncuda biter.

Hiç bir futbolcuyuda takım tutmuyor diye suçlayamayız. Haaa tutanıda suçlayamayız. Kişilikle alakalı bir durum. Kimisi profesyonelce davranır kimisi amatörce davranır ve takımını her şeyden önce görür.

Mesela ben şimdi FB'de oynayan bir futbolcu olsam bende başka kulübe gitmek istemezdim. Belki şu anda taraftar olmuş olmam böyle düşünmeme sebep oluyordur eğer futbolcu olsaydım belki de şartlara göre belki BJK'ta da oynardım GS'da da.

Uzun lafın kısası futolculuk mesleğine Vatan Millet Sakarya gözüyle bakmamak lazım.

• Bu emre konuları sıktı artık.
    Adam profesyonel futbolcu, transfer oldu bitti, euro2008 başlıyor ama eleştiriler bitmedi.
    Şu anda milli forma giyiyor, ülkemizi temsil edecek, artık rahat bırakın ve destekleyin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AbsoluT ZerO

Bu emre konuları sıktı artık.
    Adam profesyonel futbolcu, transfer oldu bitti, euro2008 başlıyor ama eleştiriler bitmedi.
    Şu anda milli forma giyiyor, ülkemizi temsil edecek, artık rahat bırakın ve destekleyin.

yapma ya.o euro 2008 dinlemesin böle sansasyonel bi imza atsın , kimse eleştirmesin ha.yok öyle şey.
  • quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

yapma ya.o euro 2008 dinlemesin böle sansasyonel bi imza atsın , kimse eleştirmesin ha.yok öyle şey.

boşver hocam şampiyonadan bahseden adamlara bak hala nihat gibi bi oyuncunun kafasını karıştırmakla meşguller siz de milli duygumu var ki fenerbahçe cumhuriyeti diye bi saçmalığı almış yürümüşsünüz bunlar aurelio gol atar sevinirde arda atarsa üzülür

• sallayın yahu bugüne kadar emre mi vardı cehennemin dibine kadar yolu var gerekirse ali sami yen de gösteririz ona (Tabi yüzü olup maça çıkarsa)
  • Hocam bunlar dediğin kimler.

Genelleme yapmasak daha iyi olur. Bütün takım taraftarları içinde farklı kişiliklerde bir sürü insan vardır.

Mesela bana göre ve forumda ve çevremde tanıdığım bir sürü FB'liye göre Milli takımda GS'lı, FB'li, BJK'lı oyuncu yoktur. O çatı altında buluştukları zaman hepsi milli takım oyuncusudur, alkışlarkende eleştirirkende ayrım yapmayız.

O yüzden FB'liler şöyledir GS'lılar böyledir diye yapılan genellemelerin tümü yanlıştır.

quote:

Orjinalden alıntı: Claymoré

quote:

Orjinalden alıntı: ribas

quote:

boşver hocam şampiyonadan bahseden adamlara bak hala nihat gibi bi oyuncunun kafasını karıştırmakla meşguller siz de milli duygumu var ki fenerbahçe cumhuriyeti diye bi saçmalığı almış yürümüşsünüz bunlar aurelio gol atar sevinirde arda atarsa üzülür

• emre hakkındaki yorumumu daha önce yaptım. kısaca gs'ye gelme ihtimali vardı beni korkutan, o gerçekleşmediği için fb de olsa sevindim, yeterki gs ye gelmesin.

hakan ünsal sene başından beri yaptığı yorumlarda gs aleyhine konuşuyor, hep takımda olumsuzluk var havası sezinliyor. feldkamp -bjk olayını her yorumda tekrarladı.
    bu durumu takım içinde de rahatsızlık yarattı, oyuncu adını yanlış hatırlıyorsam düzeltin lütfen, hasan şaş, bazı arkadaşlarımız yorumculuk yapıp olmayan şeyleri var gösteriyor bu bizi çok üzüyor demiştir hakan ünsal için...

hakan ünsal lütfen bırak gs nin yakasını,
    ya tarafsız yorumcu ol... istediğini söyle,
    ama gs li hakan ünsal olarak kendini tanıtarak gs taraftarlarını kışkırtma lütfen...

ben eski gs futbolcusu tarafsız spor yorumcusuyum de..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.