Şimdi Ara

Vega bir kaç ay sonra çıkacakmış. Beklenmeli mi? Güncelleme: GTX 1070 e karar verildi (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
55
Cevap
0
Favori
2.706
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dolar malum parçalar da çok pahalı. Cebindeki parayı düşünen adam şu an bekler Vega'dan sonra mutlaka fiyatlar düşecektir bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-AEF248198 -- 23 Mayıs 2017; 23:28:55 >
  • 5 haziran diyorlardi ne oldu? Bende beklemedeyim ama vega kart alamayacagim. En dusuk modeli 400 dolardan baslayacakmis vergilerle vs. 600 dolara gelir bize

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Computex'te çıkar Vega 30Mayıs-3Haziran arası Computex, 30Mayıs'a kadar bekleyin sonra düşünürsünüz, piyasaya sürüleceği tarihi açıklarlar o zaman ona göre karar verirsiniz.
  • @techniquest35

2. el GTX 1070 araştıracağım. Beklemekten bıktım. Zaten şu parçaları mart ta toplamaya başladım. Sadece ekran kartı kaldı.

@cyraxus

Deselerki vega şu tarihte çıkacak. Ona göre bekleyelim. Adamlar sürekli erteleyip duruyorlar. Eğer vega gerçekten kısa sürede çıkacaksa gerçekten ucuz bir kart alıp sadece görüntü almak için de kullanabilirim. Oyun şart değil sistemin açıldığını göreyim yeter :D

@Mutlak.Sıfır - @Ömürcan

Bende zaten uzun süreden beri vegayı bekliyorum. Haziranda çıkarsa üst sevite ekran kartlarında indirim olur. Buna göre seçimimi yaparım diyordum. Fakat guru3d de çıkan habere göre bir kaç ay daha beklememiz gerekecekmiş. Eee Ağustosta aldık diyelim. yıl sonunda zaten volta tanıtılacak. Daha kartlar 3-4 ay geçirmeden 1 jenerasyon geride kalacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Yoizhik

Computex'te çıkar Vega 30Mayıs-3Haziran arası Computex, 30Mayıs'a kadar bekleyin sonra düşünürsünüz, piyasaya sürüleceği tarihi açıklarlar o zaman ona göre karar verirsiniz.

Benimde planım o 30 mayıs ta bir tanıtılsın görelim bakalım neler olacak.
  • 4k 60 fps oturmus bi teknoloji degil. 2 senesi daha var simdlik 1080p ultra ayarda calisan bi sistem kur 2 sene sonra yeniden yapilandir. 4k cazibesine kapilmayin suan amd nereye saldirsam modunda ilerliyor nvidia bukadar sabirliysa bi bildigi vardir.

• Alırım değeri düşmeden satarım mantığıyla gidiyorsanız haklısınız ama alırım bir kere sonra arkama bakmadan 4-5 sene takılırım diyorsanız beklemekte fayda var. Bekleyemiyorsanız da 1080ti var ki, ultra 4k 60 fps sabit oynatabiliyor mu? Bu da var sonuçta demi.
  • Vega'dan vaadedileni goremeyeceginin garantisini verebilir misin?

• quote:

Orijinalden alıntı: Mutlak.Sıfır

Dolar malum parçalar da çok pahalı. Cebindeki parayı düşünen adam şu an bekler Vega'dan sonra mutlaka fiyatlar düşecektir bence.

Ti karta para verilmez Vega öncesi.
    Bakınız 980 Ti sahipleri.
    Bugünün 1080 Ti sahiplerinin akıbetide aynı olur yakın zamanda.
  • Valla, başkasına sorularak aranacak bir soru değil. Ekran kartı alarak açacağınız ekstra bir seçenek yok. Sadece kendi canınızın keyfi için istediğiniz buysa beklersiniz. O bakımdan soru biraz şahsa mahsus cevaplanabilecek bir sual. 1080Ti al, aynı eserlerde takılmaya devam et...

Vega alınacaksa yeni geliştiriciler, yeni özelliklerle donanımdan güç alacağını açıklarsa bu yerinde bir karar olur ki, bunu ne Vega için ne de başka bir kart için hiçbir geliştirici açıklamıyor. Tek, konsollar için müthiş destek sunuyorlar; onu da bekleyecekseniz Radeonlarda beklersiniz diye biz de buradan tahminlerde bulunuyoruz. Yoksa oyunculuk 'ölmüş' durumda.

Enstantanesi olanlar filmlerle yarışıyor, olmayanlar mod gibi gelip geçiyor. Geliştirici firmalar, oyun geliştirmeye değil para kazanmaya bakıyorlar: artık kimse yeni içerik yaratmaya zaman ayırmıyor. Herşey 5 dakikalık montaja sığdırılabilecek kadar derinlikte tasarlanıyor. Hatta bilakis tasarlıyormuşum gibi çek, kullanıcılara bırakalım gerisini kaptırıp gitsinler demek ilke olmuş.

• Vegalar cikmasina cok az kaldi.Beklemen mantikli olur.

• Ben olsam o monitördeki freesync'den faydalanmak için her türlü vega bekler alırdım
  • Mayısın sonunda tanıtılıcak diye hatırlıyorum oyuncular için olan vega serisi. Aceleniz yoksa biraz daha bekleyin. Önümüz yaz, az daha sabredin bence

Ekleme: Monitöre bakmamıştım freesync varmış bence her türlü bekleyin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mugetsuga -- 24 Mayıs 2017; 11:42:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Orijinalden alıntı: V2

quote:

Orijinalden alıntı: maqnum

quote:

Orijinalden alıntı: V2

1080ti sli yapıştır kafan rahat olsun.

Onun için psuyu upgrade etmem gerekir mi? Birde fazla güç tüketmesini istemiyorum.

Şakasına demiştim para sınırsız heralde hocam :)

Hilesini buldum

Hocam hile bende de var ama konsolu nasil aciyoruz onu bulamadim. Pm den alabilir miyim?

• Nvidia trollerine sakın kulak asmayın, zaten ne söyleseniz tersini çıkarırlar. Bunlarınki kuru muhalefet.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mete Can Karahasan

Valla, başkasına sorularak aranacak bir soru değil. Ekran kartı alarak açacağınız ekstra bir seçenek yok. Sadece kendi canınızın keyfi için istediğiniz buysa beklersiniz. O bakımdan soru biraz şahsa mahsus cevaplanabilecek bir sual. 1080Ti al, aynı eserlerde takılmaya devam et...

Vega alınacaksa yeni geliştiriciler, yeni özelliklerle donanımdan güç alacağını açıklarsa bu yerinde bir karar olur ki, bunu ne Vega için ne de başka bir kart için hiçbir geliştirici açıklamıyor. Tek, konsollar için müthiş destek sunuyorlar; onu da bekleyecekseniz Radeonlarda beklersiniz diye biz de buradan tahminlerde bulunuyoruz. Yoksa oyunculuk 'ölmüş' durumda.

Enstantanesi olanlar filmlerle yarışıyor, olmayanlar mod gibi gelip geçiyor. Geliştirici firmalar, oyun geliştirmeye değil para kazanmaya bakıyorlar: artık kimse yeni içerik yaratmaya zaman ayırmıyor. Herşey 5 dakikalık montaja sığdırılabilecek kadar derinlikte tasarlanıyor. Hatta bilakis tasarlıyormuşum gibi çek, kullanıcılara bırakalım gerisini kaptırıp gitsinler demek ilke olmuş.

Su son dediginize o kadar katiliyorum ki!

Ben bir bilgisayar firmasinda calisiyorum. Yazilim gelistirme modelleri var.

Birincisi, waterfall. Yani yap bitir teslim et.
    Ikincisi Agile. Iste bu agile malesef yazilimin kalitesini dusuruyor. Yazilim gelistirmeyi raflara urun yetistirmeyle ayni kefeye koyuyor.

Yani bakin onca early access oyun var. Onca bitmemis oyun artigi oyunculara sunuluyor. Agile da scrum sistemiyle bir is sprintlere bolunuyor ve sprintten cikan tam olmayan urun rafa konuluyor. Sonrasini biliyorsunuz. Bunun nedeniyse finansaldir. Yani finansin on plana alinmasidir. Sonrasi ise ici bos yarim yamalak isler. Zaten ticari doygunluk olunca proje cogunlukla cope gider.

Iste enstantanesi olmayan urunlerde bu agileden cikma cogunlugu..

• @azel
    TX 1070 alıp bir iki sene idare etmek çok çekici geliyor. Daha sonra yeni teknolojiye geçmeyi geçebilirim.

@Mutlak.Sıfır
    Bir kere alıp uzun süre kullanmayı planlıyorum. O yüzden veganın tanıtımını bekleyeceğim. Çıkış tarihi yine yakınsa beklerim ama değilse alır geçerim.

@woundedknee
    Bende öyle düşünüyorum. 1080 ti alırsam verdiğim paraya 1 sene sonra yeni teknolojiyi görünce pişman olabilirim. Ama hedefimi biraz daha küçültürsem daha mutlu olurum gibime geliyor.

@Mete Can Karahasan

Dediklerinizde çok haklısınız fakat başka kişilerinde fikirlerini almadan harcama yapmak istemedim. Bu yazdığın bile emin ol benim kararımı etkiledi.
    Evet malesef oyunculuk ölmüş durumda :( Oyunların yarısını DLC olarak veriyorlar. Uzun süredir kaliteli oyun görmedim. En son Prey çıktı o beni biraz heyecanlandırdı o kadar.

@-MoDeStUs-
    Sabırsızlıkla bekliyorum :)

@drhiziracil, Mugetsuga
    Kafamdaki bir diğer soru da o şimdi monitörde free sync var nvidia alırsam o boşa gitmiş olacak. Ne yapsam bilemedim.

@Deniztns

Kesinlikle early access te başlayan oyunlar çok uzun bir süre çıkamıyor. Bunun örneği The forest. Aldığım v0.21 di uzun süre gelişme olmadı. Hala Early access te(v0.61) bu şekilde olunca insanlar oyundan soğuyor.
    Agile yüzünden dediğiniz gibi versiyon versiyon güncelleniyor. Bunun yapımcıya faydası var ama dediğiniz gibi kalite çok düşük oluyor.
    Her sprint te geliştirme mi yapılacak bug mı çözülecek? Hem şirkette çalışan yazımlımcılar hem müşteriler pişman

• Bende 'Black Friday' gününde alınma 2k 144 hz 1ms 27'' Freesync monitör,Gtx 680 ile 120 hz Freesync olmadan kullanımda.
    Hedef olarak Vega belirledim,bekliyorum başka kart alıp satmayla uğraşmam.
    120 hz kullanımda 'Mavi ışık filtresi' en yüksek ayarda inanılmaz rahat ettiyor beni,Parlaklık %90 olmasına rağmen.
    60 Hz HP X2301 ekran sonrası 120 hz olsada kullanım Asus MG278Q ile çağ atladım resmen.
    Bir daha 60 hz monitöre yan gözle bile bakmam,Mavi ışık filtresi 120 hz çalışıyor.
    144 hz Freesync ile birlikte Mavi ışık filtresi aynı anda çalışmıyor.
    Düşük ışıklarda titreşimsiz olması zaten çok iyi.(Flecker Free)

• Tam da konuyu açınca gördüm burayı. Aynı durumdayız hocam.

Bende bir hafta içinde

Asus rog m8h - İ7 7700k - arctic 240 liquid freezer - 16 gb 3000 mhz ram - 512 gb 960 evo pci SSD ve Raid olarak kullanılacak 2 tane 1 tb wd blue hdd - 750w evga gold psu siparişlerini geçtim.

Niyetim computex'i beklemek. O sürede nvidia mi amd mi kararını vereceğim. Monitör ve ekran kartı duruyor. Tahminen 1080p'de gsync ile 1070 veya 1080i kombine edeceğim. Bu konuyu da takip edeceğim.

• 1070i 2kda 60hz olarak oynarsınız 144hz oyuncu monitörü alırsanız 1070 yeterli olmaz.

1080 tavsiye ederim
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.