Vegas ile movie yapmak gerçekten çok zordur,uğraştırır. Bir ara CS oynar iken çok movie çeker olmuştum fakat CS'yi bırakınca,Vegas'ı da kullanmamaya başladım.
önce köle olarak neler yapabileceğini bir konuşalım
Nasıl bir şey yapmayı düşünüyorsun ?
Sormamdaki amacım, Vegas olmasada belki daha kolay programlar önerebiliriz
quote:
Orijinalden alıntı: Ekvator_44
Nasıl bir şey yapmayı düşünüyorsun ?
Sormamdaki amacım, Vegas olmasada belki daha kolay programlar önerebiliriz
Mesela Vs Yaparken Güneş Işığı gezicek monitorda sonra Seçtiğim yerde Alev cıkacak felan patlama hesabı
onu hemen yapman imkansız ögrensen bile gerekli şeyleri toplayamassın o patlama efekti güneş vs. için paralı pluginlere ihtiyacın var parayı veremicegine göre saglam sitelere üye olmalısın ( de... gibi application agırlıklı sitelerden bahsediyorum ) pluginlerin korsanıda zaten çok fazla bulunmuyor
Kayan yazı nasıl geçirebiliriz. Hani tvlerde olurya alttan geçer. Onun gibi
Vegas movie çok profesyonel işi bir şey ya
Tam manasıyla öğrenip & kullanman aylar alabilir,
Bu Şekil lazım bana
adam daha 8 saat önce yorum bile yazmış online dır yani yada yarın girer pm at pluginin adını sor :) bi yerden bulur indirirsin sonra koyması zaten kolay
adobe premiere ve after effect de işini görebilir
SoulShot
Arkadaş sana vegas konusunda yardımcı olamayacağım ama daha güzel programlar önerebilirim.
Örneğin : Video efect konusunda bu işin piri olan " After Effect " programını tavsiye ederim, çünkü nette bu program ile ilgili çok geniş arşive kolayca ulaşabilirsin.
2. Adobe Premiere ( profesyönel video montajı için )
3. Edius ( Adobe premiere alternatif olabilir )
4. Pinnacle Studio ( Müthiş geçiş efekt'leri vardır )
5. Power Director ( Basit bir arayüze sahip bir programdır, tavsiye ederim )
6. Ulead Video Studio ( En basiti + türkçe dil desteğide var )
Programları zordan / kolaya doğru sıraladım, ayrıca ekleme ve düzeltme yapılabilir.
quote:
Orijinalden alıntı: Ekvator_44
SoulShot
Arkadaş sana vegas konusunda yardımcı olamayacağım ama daha güzel programlar önerebilirim.
Örneğin : Video efect konusunda bu işin piri olan " After Effect " programını tavsiye ederim, çünkü nette bu program ile ilgili çok geniş arşive kolayca ulaşabilirsin.
2. Adobe Premiere ( profesyönel video montajı için )
3. Edius ( Adobe premiere alternatif olabilir )
4. Pinnacle Studio ( Müthiş geçiş efekt'leri vardır )
5. Power Director ( Basit bir arayüze sahip bir programdır, tavsiye ederim )
6. Ulead Video Studio ( En basiti + türkçe dil desteğide var )
Programları zordan / kolaya doğru sıraladım, ayrıca ekleme ve düzeltme yapılabilir.
Uleadı indirdim kulanamadım bir türlü ekleyemiorum videoya efectleri
quote:
Orijinalden alıntı: SoulShot
Bu Şekil lazım bana
Bu Şekil Yapmam İçin Ne Gerekir Acaba Sadece Mesela Alttaki Damageyi Cekicem Kamera Oraya Yönelicek Öle ?
Attım Pm
Particle Illusion dene
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme