Şimdi Ara

veigar niye bu kadar op (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
0
Favori
2.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: NDS

quote:

Orijinalden alıntı: TripwareX

quote:

Çünkü OP değil.

avatarındakini çok andırıyon biliyön mü ?
    @lorenblake ; sağolasın bilgilendirme için.

Bilmiyöm. Yeni başladıysan OP gelmesi doğaldır.

he kardeşim yeni başladım ben :(
    @ata341 hiç ultisini inceleme fırsatı buldun mu sevgili atacım :))))))))))))

diğer yorumlar için teşekkürler.çok faydası olacak beyler sağolun

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TripwareX -- 21 Aralık 2012; 11:07:40 >
  • Mid lanede kullanılabilen hemen hemen her champ çok rahat counterlıyor.Zaten tek olayı burst damage o stundan kurtuldun mu hiç birşey yapamaz zaten canı ve ms olmadığından kaçamıyorda
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Çünkü OP değil.

avatarındakini çok andırıyon biliyön mü ?
    @lorenblake ; sağolasın bilgilendirme için.

Bilmiyöm. Yeni başladıysan OP gelmesi doğaldır.

he kardeşim yeni başladım ben :(
    @ata341 hiç ultisini inceleme fırsatı buldun mu sevgili atacım :))))))))))))

diğer yorumlar için teşekkürler.çok faydası olacak beyler sağolun

Bak güzel kardeşim konu açıp sorunu sormuşsun op bir karakter neden picklenmiyor diye arkadaşlar iyi kötü yorum yapmış madem soru sorup tavsiye bekliyorsun buna anlayış göster millete çamur atma. Veigar'ın tek olayı stun bundan başka bir seçeneği yok feedlenmediği taktirde stun tutturamadığı taktir de diğer ap carryler kadar takıma yararlı değil bu da onu op sınıfına sokmaz.

• ya aslında çok iyi karakter fakat fazla picklenmiyor çok önceden benim mainimdi. oynayanların çoğu bilmez veigarın sırrı Q sudur minion vb. şeylere last hiti Q ile yaparsan deli vurursun q sunu kastınmı çok op oluyor zaten birisini tek yakaladınmı stun + meteor + DFG + Q ve gene ölmezse ult at
  • Demin talondum karşıma veigar geldi.Çok rahat ezdim adam E'nin içine alıyo basıyorum E atlıyıp kesiyorum,ultisi de çok vurmuyo ap olmadıgın için
  • kasmadığı sürece korkcak birşey yok sazan gibi stunu yemezsen birde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

ya aslında çok iyi karakter fakat fazla picklenmiyor çok önceden benim mainimdi. oynayanların çoğu bilmez veigarın sırrı Q sudur minion vb. şeylere last hiti Q ile yaparsan deli vurursun q sunu kastınmı çok op oluyor zaten birisini tek yakaladınmı stun + meteor + DFG + Q ve gene ölmezse ult at

• cassla q w e e yapıp veigar aldığımı bilirim
  • quote:

Orijinalden alıntı: ata341

Abi veigara op diyen noob'tur. Al quiksilver itemini iş biter. Hiç bir harrass skili de yok ; orianna , gragas,xerath pickle bak ne oluyor.

Şu al quicksilver enemy qq more mantığından nefret ediyorum.

Veigarın stunu 10 saniye
    Quicksilver 60 + 1660g -1 item slotu demek oluyor bu.
    QSS aldırıyorsa bu seni latede geri bırakır. Adamın çok umrunda sanki senin qss alman. Daha az damage vuracaksın ya da Guardian Angel alamıcaksın. Her türlü veigar qssden ibaret değil. Skarner, ww ve malzahar içinde geçerli bu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: morganaaa

ya aslında çok iyi karakter fakat fazla picklenmiyor çok önceden benim mainimdi. OYNAYANLARIN ÇOĞU BİLMEZ veigarın sırrı Q sudur minion vb. şeylere last hiti Q ile yaparsan deli vurursun q sunu kastınmı çok op oluyor zaten birisini tek yakaladınmı stun + meteor + DFG + Q ve gene ölmezse ult at

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ImWhatIm -- 21 Aralık 2012; 18:39:44 >
  • Nedense Tr'de mr kasmadıkları için Veigar,Leblach gibi brust ap karakterler yüksek damage vurması nediyle op olarak nitelendiriliyor . .
  • Bu fâideli bilgileri de her yerde bulamazsınız, adam amme hizmeti yapıyor yine de yaranamıyor.

Hayır, merak ediyorum, bu adamın hakkını nasıl ödeyeceksiniz? HOŞUMA DA GİDERSE BEDAVEEEY
  • quote:

Orijinalden alıntı: TwinExist

Nedense Tr'de mr kasmadıkları için Veigar,Leblach gibi brust ap karakterler yüksek damage vurması nediyle op olarak nitelendiriliyor . .

haklısın kardeşim trde oynuyoz biz 5 katarinayla 5 darius savaşı falan yapıyoz he qnq he
  • Çok kolay Counterlanabilen bir champ olmasına karşın ultisi sayesinde Ap düşmanıdır kendisi.
    Fakat focus yediği anda gg
  • Basit ve güçlü bir hero.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kassadin ağlatıyor yavrucağı.
  • stuna değmedikçe sorun yok
  • ne opluğu var yua, tek komboda gg easy
  • enayi degilseniz stuna yakalanmazsiniz eeger stunu cd da ise useless dusuk ms yuzunden karsi apc'ye ulasamaz ve cani az oldugundan, kendini koruyacak bir skilli olmadigindan aninda yem oluyor teemonun W acmamis hali gibi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ultiyle karthus'a tek attığımı bilirim.
  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.