Şimdi Ara

Vek'nilash serverında oynayan?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
678
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Vek'nilashda oynayan var mı tek başıma çok sıkılıyorum yeni başladım bide.bi' guildim var fakat hiçbir sosyal aktiviteleri yok sanırsam :D konuşma dahi olmuyor guildde böyle olunca da insan sıkılıyor haliyle.

• Arkadaşlar hakikatten kim hangi realm 'de oynuyor başlıklı bir konu açılsada anket tarzında realm 'lere oy verilip herkes realm 'indeki bulunduğu Guild 'i yazsa en azından birkaç kişi bir araya gelebilir diye düşünüyorum.
  • geçen sene vek'nilash pvp'den pve ye döndürüldü blizzard tarafından... free migration açıldı, çoğu eski guild ayrıldı. Biz Zenedar'a geçtik. Sonrada geri dönüp bakmadım. Bence bir şeyler yapmak istiyorsanız twisting nether ve dunemaul gibi serverlarda bulunan turk guildlarını inceleyin. şu an bulunduğunuz guild muhtemelen guild perklerden faydalanmak için kurulmuş bir guild dır ; ondan aktivite vs yoktur.... Bir de donanımhaber guildu var bir de ona göz atın...
  • Ben de Vek'nilash'taydım; fakat Frostmane'e geçtim. Daha PvP odaklı oynadığımdan orada haftalık maç için bile adam bulamıyordum. Ki sebep PvE bile olsa PvP server'larının raid progressleri daha iyi sanırım.
  • ne yalan söyleyeyim Türklerin çoğunlukta olduğu realmlerde oynamak pek istemiyorum.Bugün Twisting Nether realmine baktım bi' guilde girdim Türk guildi hatta konuşmaların falan Knight Online'dan pek farkı yoktu açıkçası.Tabi genellemek yanlış olur fakat k harflerini q olarak kullanan valla yerine walla yazan insanların World of Warcraft'ın oyuncu kalitesine olumlu yönde bi'şey katacağına inancım yok ve bu adamlarla bi' arada olmayı da çok istemiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: LinnutM

ne yalan söyleyeyim Türklerin çoğunlukta olduğu realmlerde oynamak pek istemiyorum.Bugün Twisting Nether realmine baktım bi' guilde girdim Türk guildi hatta konuşmaların falan Knight Online'dan pek farkı yoktu açıkçası.Tabi genellemek yanlış olur fakat k harflerini q olarak kullanan valla yerine walla yazan insanların World of Warcraft'ın oyuncu kalitesine olumlu yönde bi'şey katacağına inancım yok ve bu adamlarla bi' arada olmayı da çok istemiyorum.

walla yazmak kıroluk ama bi' yazmak aydınlık oluyor tabi
  • kıroluktur değildir gibi bi' laf mı ettim iyi oku bakalım orayı.türkçede "walla" diye bi' şey yoktur ama "bi'" yazılabilecek bi' şeydir.ve bu benim el alışkanlığım.Türkçe yazım kurallarına da uygunsa yok entelmiş dantelmiş marjinallikmiş diye eleştirilmişim eleştirilmemişim beni pek germez.Kimi yörelerde sondaki r harfi düşürülerek kullanılır ve "bir" anlamındadır.Ayrıca da role playerım bunlar hassas olduğum konular ben dilbilgisi kurallarının doğru uygulanıp uygulanmadığını umursuyorum pvp oyuncularının umursadığından daha çok.aslında bunları herkesin önemsemesi gerek fakat neyse.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Edena Sultans clanı banlandı...
    18 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Vennilash serverında oynuyordum Lk döneminde turquaz guildindeydim cok güzeldi cogunlugumuz türkdü yabancılarda vardı tek tük ama şimdi ne oldu bilmiyorum bazı sebeblerden dolayı brakmak zorunda kaldım.İng varsa eğer konuşabliyorsan.eğlenceli bir server ama dedikleri gibi fazla guild seçenegin yok yabancılara ayak uydurablirim diyorsan onlarla takıl ama çoğunlukta zaman sorunu oluyor biz 5 te progres yapiyorsak adamlar 2 de yapiyor onların sistemleri farklı.ing biliyorsan bi konuş insanlarla.
  • EDIT: Neyse tartışmayı uzatmanın anlamı yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shruikan -- 11 Haziran 2011; 21:08:53 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

Vennilash serverında oynuyordum Lk döneminde turquaz guildindeydim cok güzeldi cogunlugumuz türkdü yabancılarda vardı tek tük ama şimdi ne oldu bilmiyorum bazı sebeblerden dolayı brakmak zorunda kaldım.İng varsa eğer konuşabliyorsan.eğlenceli bir server ama dedikleri gibi fazla guild seçenegin yok yabancılara ayak uydurablirim diyorsan onlarla takıl ama çoğunlukta zaman sorunu oluyor biz 5 te progres yapiyorsak adamlar 2 de yapiyor onların sistemleri farklı.ing biliyorsan bi konuş insanlarla.

aslında daha çok gece online olabiliyorum ama gece dahi pek insan olmuyor serverda.ya da benim levelım yüksek değil onunla alakalı bi' durum da olabilir gezindiğim yerden dolayı falan.
  • quote:

Orijinalden alıntı: HeroTürk
    Arkadaşlar hakikatten kim hangi realm 'de oynuyor başlıklı bir konu açılsada anket tarzında realm 'lere oy verilip herkes realm 'indeki bulunduğu Guild 'i yazsa en azından birkaç kişi bir araya gelebilir diye düşünüyorum.

İyi fikir biri yapsin ama anket olmasin herkes mesajla hangi realmde oldugunu yazsin. Boyle bi konu varsa tekrar acmaya gerek yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: canxx33

Vennilash serverında oynuyordum Lk döneminde turquaz guildindeydim cok güzeldi cogunlugumuz türkdü yabancılarda vardı tek tük ama şimdi ne oldu bilmiyorum bazı sebeblerden dolayı brakmak zorunda kaldım.İng varsa eğer konuşabliyorsan.eğlenceli bir server ama dedikleri gibi fazla guild seçenegin yok yabancılara ayak uydurablirim diyorsan onlarla takıl ama çoğunlukta zaman sorunu oluyor biz 5 te progres yapiyorsak adamlar 2 de yapiyor onların sistemleri farklı.ing biliyorsan bi konuş insanlarla.

Ben de Turquaz'daydım. Natriumpower'dı nickim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.