Şimdi Ara

Vektör Surat Çizim Bilgi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
1
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba Arkadaşlar, şu resimdeki gibi profil resmi vb. çizdirmek istiyorum belirli site veya kişiler varmı varsa link vb. verirmisiniz ücreti neyse kaarşılarım, şimdiden teşekkürler fb.com/okanarslan45
     Vektör Surat Çizim Bilgi

• güncel acil beyler, hediye olacak
  • https://www.google.com.tr/search?client=aff-maxthon-maxthon4&channel=t26&q=inkscape+trace&gws_rd=cr,ssl&ei=z0kMVr6PKsOesgHCgYngBg#newwindow=1&channel=t26&tbm=vid&q=inkscape+trace+from+photo

inkscape adlı ucretsız programla yapabılırsın.ıstedıgın resmı atıp trace denen komutu kullancaksın.lınkte vıdeolarda var.

• kasezo K kullanıcısına yanıt
    ilgi gösterdiğin için teşekkür ediyorum lakin, elimde bilgisayarım yok onun için yapacak birisini arıyorum ücreti neyse veerecem,
  • quote:

Orijinalden alıntı: lOkanArsLan45

ilgi gösterdiğin için teşekkür ediyorum lakin, elimde bilgisayarım yok onun için yapacak birisini arıyorum ücreti neyse veerecem,

vector vs konusunda harris32 nıcklı ustamız herkese yardımcı oluyor bu tarz taleplerde. konunu göründce yardımcı olur sanırım.
    Harris32 Dediğin nickli kişiye nasıl ulaşırım, forumu ilk kez kullanıyorum
  • lOkanArsLan45 L kullanıcısına yanıt
    oncekı mesajda ondan bahsettım. ona bıldırı gıtmıstır. gormedıyse bugun gorur. sen arkadasının resmını bır sıteye yukle. tinypic hızlıresım gıbı sıtelerden bırıne. lınkınıde kaydet. ısteyınce atarsın.
    bunlar telefondan yapılabılır seyler. o gormezse aksam ben yapayım.ama benım yapacaagım onunkı kadar ıyı olmaz. vector konsunda forumda bır numara kendısı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    peki bekiyorum, bu arada o kadar profesyonel değil, mesela arkdaşıma hediye edilicek fotoğraf bende acemiyim vektör de dudak kısmında zorlanıyorum işte arkadaşın gamze si var o yüzden yapamıyorum :)
  • yukle resmı bıyerlere at bana lınkını ozelden.bakayım.
    attım dostum
  • Hala bekliyorum bilgili birisi lütfen ulaşsın
  • güncel.
  • güncel
  • Hocam benim bir tanıdığım var, ücreti mukabilinde size yapabilir.

Youtube kanalım için yaptığı örnek çalışması:http://i.hizliresim.com/n2GdYg.png
  • furko3455 F kullanıcısına yanıt
    hocam geç oldu kusura bakma ulaşabilirmiyim ? nasıl ulasıcam
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.