Şimdi Ara

VELESTIA (90 CAP) WIPE GELİYOR!.. (Toplanın Beyler Konuya Bi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
994
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar serverı hepiniz test ettiniz. Bazılarınız devam ediyor. %90 ımız da bıraktı.
    Bırakma nedenlerimiz; checkler, buglar, ufak tefek oyundaki bazı sistemler vs.
    Şimdi oyun değişti ve buglar giderildi. Bilmeyenlerimiz için serverdan bahsedeceğim;
    Solo EXP 40x
    Party EXP 45x
    SP Rates 30x
    Drop Rate 20x
    Gold Rate 15x
    Quest Reward 5x
    Job Rate 25x
    StartSP 500k

Oyunda; herkesin istediği ama bir türlü beceremediği "meslek" çok gelişkin.
    Günün hiç bir saatinde tek başınıza kervan çekemezsinz hatta 2 3 kişi bile.. İyi ve sağlam partili takımlar sürekli haritadalar.

89-90 itemleri Job caveden düşüyor. skil edit, +4100hp, %10 damage scrool vs. bunlar da job caveden düşüyor.

Oyunda sox silahların içinde sadece moon var. Onun da atağı normal 85 silahın +3 fazlası.. Ahım şahım, öldürücü bir fark yok yani.

Buraya kadar olan kısmı hikaye kısmı.
    OYUN WIPE YIYECEK.
    arkadaşlar benim oynadığım en eğlenceli serverlarda ilk 3 e girer.
    3 ip limit ile bile 1 haftada 7-8 set yapabilir ve meslek kasabilirsiniz.
    Yeni bir başlangıçta buradan dağılan kadroyu yine bir araya toplayalım.
    Oyunda şu anda hiçbir bug yok.
    +7 +8 seti bir haftada dizip gerisini getirebilirsiniz.
    Moon item uğraştırıyor.
    Uniq kesme zorunluluğu pek çoğumuzun canını sıkıyor biliyorum. Ama yeni uniqler eklendi. İvy cerberus, tiger girl vs. bunlardan da coin çok düşüyor. Yani blader halimle ben bile az biraz topladım, hiç uğraşmadığım halde.
    Kimse bir diğerine göre çok üstün değil. Meslekte takım oyununa bakıyor o yüzden çok eğlenceli server.
    WIPE olacak mı, net değil ama %99 olacak, serverda anket açıldı.
    Bence oynamaya değer.

Bu konudan devam edelim.

• walla hocam 4 gün kapandı çok kişi bıraktı ben hala devam ediyorm. bence bu oyunun alternatifi yok diğer oyunlar anlk heveslerle dolu.
    Bu arada Kurulu DarkEmpire Guildimzi mevcut davet ederim. Coin konusunda beraber pt kurulup uniq avlanılınabilri.
    Pm: Nikita / Nimueh

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 21 Haziran 2013; 13:01:40 >
  • Server 0danmı açılıyor yani?
  • evet aynen öyle.. ve çok daha iyi açılacak.
  • Tarih bellimi hocam, sıfır hali ne zaman açılacak
  • Bu gece saat 12 ye kadar anket sürecek 12 den sonra illa ki bi açıklama gelir. Gelin güzel güzel oyunumuzu oynayalım:D
  • arkdaşalra bişey soracam sro ya yeni başladım avrupanın orda dolanıyorum kimse yok ancak serverde yoğun olarak gösteriyor? Server:Aries

bu server açılınca baya kişi gelcekmi? ha unutmadan şöyle fazla kişinin olduğu bi server bilen varmı
  • Bu arada siz bayadır oynuyorsunuz sanırım bu serverda, hangi build ler ile oynadınız.Sanırım bazı değişiklikler yapılmıştı bu serverda damage artışlarıyla ilgili. Str bow ya da ss nuker düşünüyorum ben ama karar veremedim.
  • Damage'lerle ilgili bildiğim;
    Blader skilleri %2 fazla vuruyor
    Glavie divisyon olasılığı %5 azaltılmış.
    Str çarlar %10dan fazla snow açamıyor.
    Başka da bir şey yok sanırım.

Oyunun genelinde int çarlardan ss nuker çok iyi str çarlarda force çarlar revaçta diyebiliriz.
  • Server bıktırdı istemeyerek bıraktım. Yerine güzel bir serverda bulamadım. Bakalım güzel birşey olucaksa eğer tekrar başlanabilir..
  • @[Caty]
    str bow kasmıştım ilk charı ancak fazla damage yediğinden bladeye döndüm . bladeyi anlatmama gerek yok nasıl char oldugu konusunda.
    hocam swde genelde glev fire force açıyorlar. sonrasında ss nuker sanırım.
    glev düşünebilirsniz. ama bowu tastif etmıyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Senkei -- 22 Haziran 2013; 9:34:54 >
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.