Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: krmfrnc

satışa çıkardım üstte yazıdm okumadın mı

Dıkkat etmedım kı :)
  • Aşağıda görmüş olduğunuz resimdeki herşey satılıktır..
    Parça parça almamanızı öneririm çünkü fiyatlar ona göre ayarlı. Eğer komple alacak kişi olursa hepsini aldığı için daha ucuza alacaktır...

# Normal Fiyatlar #
    - Glaive(Weapon) : 15TL
    - Garment Set : 40TL
    - Acc Set : 10TL
    - Gold : 20TL

# İndirimli Fiyatlar #
    - Glaive + Garm Set + Acc Set + Gold : 55TL
    - Glaive + Garm Set : 45TL
    - Glaive + Acc Set : 20TL
    - Garm Set + Acc Set : 45TL
    - Garm Set + Acc Set + Gold : 50TL
    - Garm Set + Gold : 40TL
    - Acc Set + Gold : 25TL
    - Glaive + Gold : 30TL

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

• quote:

Orijinalden alıntı: krmfrnc

Aşağıda görmüş olduğunuz resimdeki herşey satılıktır..
    Parça parça almamanızı öneririm çünkü fiyatlar ona göre ayarlı. Eğer komple alacak kişi olursa hepsini aldığı için daha ucuza alacaktır...

# Normal Fiyatlar #
    - Glaive(Weapon) : 15TL
    - Garment Set : 40TL
    - Acc Set : 10TL
    - Gold : 20TL

# İndirimli Fiyatlar #
    - Glaive + Garm Set + Acc Set + Gold : 55TL
    - Glaive + Garm Set : 45TL
    - Glaive + Acc Set : 20TL
    - Garm Set + Acc Set : 45TL
    - Garm Set + Acc Set + Gold : 50TL
    - Garm Set + Gold : 40TL
    - Acc Set + Gold : 25TL
    - Glaive + Gold : 30TL

Bırkac gun sonra senden acc set alıcam

• oyun hala tat veriyor, oynamak isteyen düşünmeden gelsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broderick

oyun hala tat veriyor, oynamak isteyen düşünmeden gelsin

nickin nedir hocam ?
  • hala oyundayız oyun hala güzel. bıraktık sanmayın.

şimdi büyük bir patch geldi. sw 1 saat içinde açılacak. bu patchden sonra eskisinden de iyi olacak.

gelmek isteyen düşünmeden gelsin. daha iyisi yok.
  • Ben oynuyorum da sw zor burada yardım ederim diyen insanların hıcbırı ortada yok ama.Yardım edersenız cok mutlu olurum.Nıckım Jackson. Yardım edicekler pm atsın yada burdan yazsın gercekten yardım lazım zor sw.
  • arkadaşlar bu servere başladım ama ne bileyim herkesin elinde afilli silahlar var oyunada fazla vakit ayıramıyorum mesela yukarıdaki arkadaşın 50 tl gibi bedava bir rakama sattığı seti ben yapamam zevkine oynarım diyordum ama set yapmadanda imkansız galiba neyse artık
  • Bu oyunu daha önce bırakmasaymışım çok daha iyi şeyler yapabilirmişim herhalde
  • Öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar bildiğiniz üzere velestia private serverında birçok arkadaşımız (ben de dahil olmak üzere) oynamakta ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Bilindiği gibi velestia saat başı veya belirli saat aralıklarıyla silk veren bir private server.En azından oyle biliyoruz.Merak ettiğim olay şu bu saat başı silk verme olayı halen devam ediyor mu ? Ve devam ediyorsa , bu silkleri alabilmek için ne yapmamız gerekiyor ? Ayrıca 9dg itemler bildiğiniz gibi 76level - 81level arasını kapsamakla beraber 90 levele kadar daha yüksek levele sahip itemler de mevcut ve oyundaki çeşitli monsterlardan vs düşmekte.Oyunda en yuksek levele sahip monster 88 lv rocky lakin serverda 90 level de dahil olmak üzere çeşitli itemler mevcut.Bu itemler hangi moblardan düşmekte veya nasıl elde edebiliriz?Olduğu kadar kısa tutmaya çalıştım,cevap veren,okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim,saygılar..
  • Tek başınayken sarmıyor bu oyun 1.5 2 haftadır oynuyorum daha yeni 80 lv oldum ve hep bota koyuyorum carı hıcbır zevkı yok.Ilerde bıseyler olmazsa buyuk ıhtımal ben başka bı sw a gecıcem.Ve silk olayıda yok oyunda. 24 saat carın acık olduğu zaman oldu 1 silk bile gelmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

Bu oyunu daha önce bırakmasaymışım çok daha iyi şeyler yapabilirmişim herhalde

+9 silahı ve +7 set yapan noob gözüküyor, sen düşün artık
  • Oyunun tek eksisi SOM un alchemysi adamı çıldırtıyor.
  • valla bu güne kadar savundum. mesajlarıma yukardıda bakabilirsiniz.

ama oynamayın. oynatmayın. bu sabah türkçe global attıım için sınırsız ban yedim. bunu diyenlerle dalga geçiyordum da ban yiyince ben de anladım.

nickim mihr_i_mah dı oyunda.

başlayacak olanlar sakın başlamasın. oynayanlarında haberi olsun durumdan.
  • Yalnız sen kendin bu Türkçe global atanlarla ilgili " sonuna kadar da destekliyorum. " demişsin.
  • Yeniden başka p. servere başlıcak mısın acep ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

valla bu güne kadar savundum. mesajlarıma yukardıda bakabilirsiniz.

ama oynamayın. oynatmayın. bu sabah türkçe global attıım için sınırsız ban yedim. bunu diyenlerle dalga geçiyordum da ban yiyince ben de anladım.

nickim mihr_i_mah dı oyunda.

başlayacak olanlar sakın başlamasın. oynayanlarında haberi olsun durumdan.

Hocam bende thief bugu yüzünden bıraktım.Son derece hak veriyorum sana,ayrıca oyunun çok eksiği var
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinaTo

Yalnız sen kendin bu Türkçe global atanlarla ilgili " sonuna kadar da destekliyorum. " demişsin.

ben orda chatban ı kastettim. olması gereken de bu.

ben şu an sınırsız şekilde çizilmiş durumdayım. beni banlayan kişi [GM]Ventura.

[GM]Bandar facebook'tan bana ulaştı. ben durumu anlatınca [GM]RoyalBlade ile konuşacağını söyledi. bekliyorum şu an.

açsalarda umrumda değil bu saatten sonra.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Leetnock

Yeniden başka p. servere başlıcak mısın acep ?

her zaman söyledim yine söylücem. velestia dan daha iyi bir sw yok bence. tabi herkesin zevki kendine.

olay GM kadrosu ile ilgili. RoyalBlade ve Castiel hariç diğerleri ilgisiz, bilgisiz veya tecrübesiz.

oyunda bunun sıkıntısını yaşadı. yoksa sistemi mükemmel.

şu an herhangi bir sro serverı oynamıcam.

@0leyis

hocam bence oyunun tek eksiği thief bugu. buna bir çözüm bulmaları şart.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 26 Temmuz 2013; 18:42:14 >
  • Thief bugu cok kullanılmıyordu. RT thiefliği bıraktıktan sonra abarttı diğerleri. Oyundaki çoğu Türk guildi küfür hakaret gırlaydı daha da arttılar, ama her dilde global olmalı o ayrı.
  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.