Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• şu an update var. kapasite 1500-2000 filan olacak. daha sonra duruma göre 2000>2500>3000 gideceklermiş.

3000i görürsek işler değişir
  • Updateden Sonra Start Gelmıyor....

Edit. Düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Er.Yiğit -- 6 Temmuz 2013; 12:24:43 >
  • Satılık

+8 +7 Garment set FB Stat 61-80
    -Head,Legs +7
    -Chest-Shoulder-Foot-Hands +8

+8+7 Accesory set FB 61-80
    -Ring,Necklace +7
    -Earing,Ring +8

Kontör ya da TL ile satılıcaktır.Ciddi alıcılar oyundan Surya pm atarlarsa iyi olur.Kafamda henüz net bir fiyat yok.Gelen tekliflere göre değerlendiricem.

İstanbul Pendik-Kadıköy civarı elden satış yapılabilir.İl dışı PTT havale.Cep telefonu-Ev adresi gibi bilgiler satış gerçekleşmeden önce verilicektir.

Son olarak kesinlikle kontör felan istemiyorum.Belirttiğim gibi PTT havale :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 8 Temmuz 2013; 11:32:32 >
  • İtemler sorunsuz bir şekilde El_Salvador nickli arkadaşımıza geçti.Hayırlı olsun :)
  • Foruma üye olmayıp itemlerini satmak isteyen arkadaşlarım var.

Moon +8 glavie all stat 61 crit 80 ımmo 1 oyundaki nick'i Emma.

Oyunda moon aktarılmadığı için hazır char verilicek.

------------------------------------------------------------------------

Garment set 5 part +7 1 part +6 FB 41-61-80

Ring +7 - Earing +7 - Necklace +7- Ring +8

Garment set+acc set'i alana +8 shield +7 glawie bunlar hediye :)

Pm Eileithhyia ya da forumdan özel mesaj bana.Oda olmadı hardcorer3d skype adresim.

--------------------------------------------------------------------------

WTS +10 Glawie FB 61

pm Saint ya da forumdan özel mesaj bana.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-BA6777A22 -- 8 Temmuz 2013; 15:46:01 >
  • beyler oyun gitti yine gelmiyor :/
  • herkes bırakıyor. çok yazık oldu.
  • oyun saçma sapan bi hal aldı gmler globalde Türkçe'yi yasakladı, atanlar ban yiyor.. ne güzel bi server bulduk derken saçmalığa bak şimdi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Broderick kullanıcısına yanıt
    ne alaka arkadaşım. oyunun başından beri ingilizce hariç bütün diller yasak ve 1 gün ban sebebi. çok da doğru bir uygulama. bu oyuna latin i giriyor, almanı giriyor, arabı giriyor.

üstelik türklerin attığı saçma sapan globallerden sonra bizzat gm ye ben de dedim banla şunları diye. sonuna kadar da destekliyorum.

önce yabancılara malzeme veriyor veletler sonrada küfür ediyorlar. "ALLAHUEKBER" diyip ardından "tüm yabancıların a....." diyenini mi ararsın, spam yapanını mı ararsın. ne ararsan var.

bu veletler banlasnsın zaten bi işe yaramıyorlar da 1 günlük banlanıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: miyuzo

ne alaka arkadaşım. oyunun başından beri ingilizce hariç bütün diller yasak ve 1 gün ban sebebi. çok da doğru bir uygulama. bu oyuna latin i giriyor, almanı giriyor, arabı giriyor.

üstelik türklerin attığı saçma sapan globallerden sonra bizzat gm ye ben de dedim banla şunları diye. sonuna kadar da destekliyorum.

önce yabancılara malzeme veriyor veletler sonrada küfür ediyorlar. "ALLAHUEKBER" diyip ardından "tüm yabancıların a....." diyenini mi ararsın, spam yapanını mı ararsın. ne ararsan var.

bu veletler banlasnsın zaten bi işe yaramıyorlar da 1 günlük banlanıyorlar.

çok haklısın ben düşünemedim onu
  • start gelmiyor arkadaşlar.server undergoing updates hatası alıyorum çözümü nedir bilen var mı?
  • bende aynı hatayı alıyorum ama server online ve bu hatayı alan bayağı kişi var
  • catiel açıklama yaptı:

Patch news:
    -Server stability improved -> back to 1000 slots
    -No more delay
    -Fixed agentserver.exe beta applied (might stop the exploits, still needs testing)
    -JG Cave closed
    -10D items deleted

slot 1000e geri dönüyor. bence iyi oldu. zaten oyuncu kaybetti server. 1000 ideal şu an. hem 1000 ken ne lag vardı ne dc. royal sorunları düzelttikten sonra stabil şekilde çalışıyordu. slotlar ne zaman arttırıldı yine iş boka sardı.
    cavenin kapanmasının da lag sorunu ve gecikme sorununun çözümüne katkısı olur.

server birazdan açılacak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzgun091 -- 9 Temmuz 2013; 22:18:02 >
  • Oyunu bugün indirdim fakat server undergoing updates hatası veriyor :S
  • Yokmu bir bilgisi olan yada çözümü bilen :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: merif@st

Yokmu bir bilgisi olan yada çözümü bilen :S

Kardeş facebook sayfalarından(Velestia) media. paylasmıslar indir onu sorun duzelir inşallah.
  • Oyun kapalımı çünkü ben açıyorum Start menüsü geliyor ama ne start var ne bişey :((:(
  • Sunset sro ya başladım sorun düzelirse velestia da oynarım
  • site açılmıyor ancak googleda aratınca siteyle ilgili küçük bir kısım çıkıyor orada da;

"buglı velestiaya veda vakti geldi, dürüst olup sizlere yalan söylemeyeceğim..." diye giren ancak devamını göremediğimiz diye bir yazı çıkıyor buradan anladığım;

1-) Lag kesin olarak çözüldü
    2-) Lagı çözemedikleri için serverı kapatacaklar
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.