Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Daha bitmedi arkadaşlar update. Sitesinde yazıyor zaten. Şu anda oyunda olan kimse yok merak etmeyin, o 625 kişi gösterimi yalandı ancak şimdi sıfırladılar yeni siteyle beraber. Kesin bir saat yok serverın açılmasıyla ilgili, ama daha uzayacağını sanmıyorum çok.
  • Tam 8 gün sonra Silkroad'a geri dönmeyi düşünüyorum, bakalım burası mı olur başka yer mi bilemem
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

Tam 8 gün sonra Silkroad'a geri dönmeyi düşünüyorum, bakalım burası mı olur başka yer mi bilemem

bütün serverleri denedim ama burasi manyak bi server eski sroyu aratmiyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Current Status: Patching internally

Daha bitmedi arkadaşlar update. Sitesinde yazıyor zaten. Şu anda oyunda olan kimse yok merak etmeyin, o 625 kişi gösterimi yalandı ancak şimdi sıfırladılar yeni siteyle beraber. Kesin bir saat yok serverın açılmasıyla ilgili, ama daha uzayacağını sanmıyorum çok.

Yeni site in linkini atabilirmisiniz eski site acilmiyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Suan bakimda bizdede acilmiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 26 Mayıs 2013; 17:11:48 >
  • quote:

quote:

http://5.153.9.121/index.php

• Arkadaşlar. Server bakımı bitmiştir hayırlı olsun vatana millete. Ama yaptıkları edit çok büyük olduğu için manuel yüklemek zorundayız dediler. Yani muhtemelen pk2 indireceğiz. Upload ediyorlar, sitelerini arada kontrol edin link çok geçmeden gelir
  • quote:

Arkadaşlar. Server bakımı bitmiştir hayırlı olsun vatana millete. Ama yaptıkları edit çok büyük olduğu için manuel yüklemek zorundayız dediler. Yani muhtemelen pk2 indireceğiz. Upload ediyorlar, sitelerini arada kontrol edin link çok geçmeden gelir

bu bilgileri nereden aliyorsun? bende istiyorum

tamam buldum yeni eklemisler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 26 Mayıs 2013; 18:51:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

quote:

Arkadaşlar. Server bakımı bitmiştir hayırlı olsun vatana millete. Ama yaptıkları edit çok büyük olduğu için manuel yüklemek zorundayız dediler. Yani muhtemelen pk2 indireceğiz. Upload ediyorlar, sitelerini arada kontrol edin link çok geçmeden gelir

bu bilgileri nereden aliyorsun? bende istiyorum

tamam buldum yeni eklemisler
    elitepvpers'e bakıyordum önce ama forum seviyesi rezalet o yüzden tavsiye etmem royalblade artık siteye yayınlıyor güncellemeleri

• quote:

https://docs.google.com/file/d/0B0zcegqnqXohZ3psZHlUVEpLbUU/view?pli=1&sle=true

SÖMÜRÜN

Sağol link için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Miklo* -- 26 Mayıs 2013; 20:30:42 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

SÖMÜRÜN

Sağol link için

EVET

• quote:

quote:

SÖMÜRÜN

Sağol link için

çok fazla kişi indirmiş falan deyip inmiyor la

• quote:

quote:

quote:

SÖMÜRÜN

Sağol link için

çok fazla kişi indirmiş falan deyip inmiyor la

https://www.wetransfer.com/downloads/b49d8f1464fd874cf40aa7cccbecc60920130526172311/b7bfae#

buradan dene

•  Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online !

uh +11 shieldimizide sattık iyi oldu :D
  • anti cheat sistemi nasil calisiyor bana 5 silk gelmiyorda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Donanimavrupa -- 27 Mayıs 2013; 5:18:21 >
  • quote:

anti cheat sistemi nasil calisiyor bana 5 silk gelmiyorda

90 lvl olmak lazımmış silk gelmesi için
  • quote:

quote:

lvl 87 olan chara geldi ama silk :D sonra yinemi degisti acaba bugün gelmiyr
  • ıp limit 3 müş tamam gördüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kedikli34 -- 27 Mayıs 2013; 12:56:15 >
  • quote:

quote:

quote:

lvl 87 olan chara geldi ama silk :D sonra yinemi degisti acaba bugün gelmiyr

Sadece 1 cara geliyo diye biliyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.