Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Daniel Faraday

quote:

Orijinalden alıntı: Mersinli.

quote:

Orijinalden alıntı: Miklo*

quote:

anti cheat sistemi nasil calisiyor bana 5 silk gelmiyorda

90 lvl olmak lazımmış silk gelmesi için

lvl 87 olan chara geldi ama silk :D sonra yinemi degisti acaba bugün gelmiyr

Sadece 1 cara geliyo diye biliyorum

simdi ne olcak bu chara gelmez ise

• Eğer daha önce silk aldıysan 87lik chara, 35 silk gelmiştir doğrudur dün söyledi bunu yapacağını RoyalBlade. almadıysan bozma, kayna araya
  • Server nasıl arkadaşlar iyise geleyim
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nick Rey

Server nasıl arkadaşlar iyise geleyim

iyi gel
  • diger chari kullanmiyorum simdi onami gidecek :S
  • Silkler 00.00 da topluca gelecek..Tüm gün ne kadar online olduysanız ona göre toptan verecekler silki..
  • Mega'dan iniyor full client şuan, bir de buna başlayalım bakalım. Guild vs. var mı ?
  • oyun gitti
    @Oberyn
    var guild
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Eğer daha önce silk aldıysan 87lik chara, 35 silk gelmiştir doğrudur dün söyledi bunu yapacağını RoyalBlade. almadıysan bozma, kayna araya

evet geldi ama simdi o chari kullanmiyorum 90 lik chardayim artik buna gelir insallah :( simdi toplucami gelicek her zaman yoksa saatte 5 mi
  • chara girer girmez dc
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: B52.

Eğer daha önce silk aldıysan 87lik chara, 35 silk gelmiştir doğrudur dün söyledi bunu yapacağını RoyalBlade. almadıysan bozma, kayna araya

evet geldi ama simdi o chari kullanmiyorum 90 lik chardayim artik buna gelir insallah :( simdi toplucami gelicek her zaman yoksa saatte 5 mi
    bildiğim kadarıyla her saatte 2 silk gelecek ancak gün sonunda toplam gelmesiyle ilgili bir şey duymadım hiç. pek sanmıyorum. günlük limit yok
  • Çok ağır ddos saldırısı altındalarmış. Şu an üzerinde çalışıyorlar. Serverı kapatmak zorunda kaldık en kısa zamanda ip değiştirip çözeceğiz elimizden geleni yapıyoruz dediler.

Edit: Açıldı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B52. -- 28 Mayıs 2013; 1:08:01 >
  • Yine ayni oldu eski kullanmadigim chara silk geldi napcam bu isi nasil halledebilirim chari silsem olurmu
  • Bu serveride göçertirler her zamanki gibi
  • BENCE EN İYİSİ İSRO BU SERVERLER HEP AÇILIP KAPANIYOR BAŞINA BİŞEYLER GELİYOR TABİ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ.
    YİY OYUNLAR DÜZELİR İNŞALLAH
  • quote:

Orijinalden alıntı: predators4675

BENCE EN İYİSİ İSRO BU SERVERLER HEP AÇILIP KAPANIYOR BAŞINA BİŞEYLER GELİYOR TABİ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ.

Geçtiğimiz günlerde "Survival Arena Gm" eventında gm in event için yapılandırdı 4 char ( +12 silah +10 set 13 dg legend ) event sırasında dc yedirtilip 15-20 saniye içerisinde soyuldu bilgilerinize :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

quote:

BENCE EN İYİSİ İSRO BU SERVERLER HEP AÇILIP KAPANIYOR BAŞINA BİŞEYLER GELİYOR TABİ YİNEDE SİZ BİLİRSİNİZ.

Geçtiğimiz günlerde "Survival Arena Gm" eventında gm in event için yapılandırdı 4 char ( +12 silah +10 set 13 dg legend ) event sırasında dc yedirtilip 15-20 saniye içerisinde soyuldu bilgilerinize :)

Bu oyunu oynamıyorum ama, loglardan silinmiştir çok büyük ihtimal o itemler. Demek ki bir açık bulup birşeyler yapmaya çalışmışlar ancak RoyalBlade developerlik ve mediapk2 den çok iyi anlıyor. Çoktan halletmiştir diye düşünüyorum.

Ama kim ne derse desin oyun şuan en iyi private serverlardan biri.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

quote:

Bu oyunu oynamıyorum ama, loglardan silinmiştir çok büyük ihtimal o itemler. Demek ki bir açık bulup birşeyler yapmaya çalışmışlar ancak RoyalBlade developerlik ve mediapk2 den çok iyi anlıyor. Çoktan halletmiştir diye düşünüyorum.

Önder bu olay isro da yaşandı.

GM'ler oyuna girdiğinde hotandaki scammer tayfayı direk zindana yolladı.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Lurtz Uruk Hai

quote:

quote:

Önder bu olay isro da yaşandı.

GM'ler oyuna girdiğinde hotandaki scammer tayfayı direk zindana yolladı.

100. yılın faili oldum

• Yok be ne faili benim yazımım yanlış private sw konusunda isro haberleriyle geliyorum
  • 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.