Şimdi Ara

Velestia | Advanced Features | Job-Based | Proffessional | Organized | 1000 Online ! (12. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
387
Cevap
1
Favori
14.365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: kedikli34

quote:

Orijinalden alıntı: 3D ne BANDIM

quote:

90 lv olan tek çarım var kaç gündür silk gelmiyor ne yapmam lazım fikir verebilcek varmı ?

Server açıldı da tek sorun o kaldı.

siz gerçekten sro oynayın böyle oyuna biraz ara verince sağa sola bulasmaya başlıyosunuz. açılır server merak etme açılmazsada yenisine başlarsın

Kimseye bulaştığım yok açtığın mesajın saçmalığına bakar mısın? Server kapanmış ortada hiçbir notice olmadan senin dert ettiğin şeye bak. Gelmiyorsa gelmiyordur kardeşim bana da gelmiyor çok hevesliysen ver paranı al, demek ki bir sorun var ki gelmiyor bir sorun var ki server kapanıyor daha açılmadan sen silk derdindesin server açılmazsa alırsın o silki içine.

Al sana fikir: Donuna sıç ve git banyoda temizle, temizlik bittiğinde bakmışsın silkin gelmiştir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 3 Haziran 2013; 19:54:16 >

• quote:

quote:

quote:

quote:

90 lv olan tek çarım var kaç gündür silk gelmiyor ne yapmam lazım fikir verebilcek varmı ?

Server açıldı da tek sorun o kaldı.

siz gerçekten sro oynayın böyle oyuna biraz ara verince sağa sola bulasmaya başlıyosunuz. açılır server merak etme açılmazsada yenisine başlarsın

Kimseye bulaştığım yok açtığın mesajın saçmalığına bakar mısın? Server kapanmış ortada hiçbir notice olmadan senin dert ettiğin şeye bak. Gelmiyorsa gelmiyordur kardeşim bana da gelmiyor çok hevesliysen ver paranı al, demek ki bir sorun var ki gelmiyor bir sorun var ki server kapanıyor daha açılmadan sen silk derdindesin server açılmazsa alırsın o silki içine.

Al sana fikir: Donuna sıç ve git banyoda temizle, temizlik bittiğinde bakmışsın silkin gelmiştir.

valla oturup dert edinmişşin heralde server kapanırsa depresyona giriceksin. en son yazdığın altına sıç filan biraz anlamsız yani ne biliyim sanki klavyede tuşlara basmıssında şans eseri kelimeler aynı cümlede belirmiş. ayrıca birilerine silk gelirken birilerine gelmemesi bu değişik bi durum bunu sordum sorabilirimde karısamassın oyun kapanmış cart curt geçenlerdede kapandı açıldı kaç gündür kapanıp açılıyo diceksinki onlarda haber veriyodu. 3 gün öncemi 5 gün öncemi aynısı oldu çok takma altına git sıç sonra temizle bakmıssın açılmış server.

• 3D ne BANDIM

gerçekten bu tür yorumları yazmana gerek varmıydı ?
    ardkş düzgün bi lisan ile soru sormuş ve vardı bu noktalara getiricek ?
  • Bırakın veledi kendi haline yazar yazar gider

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Bırakın veledi kendi haline yazar yazar gider

Sensin velet yezit seni.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: DeathWall

Bırakın veledi kendi haline yazar yazar gider

Sensin velet yezit seni.

Üstüne alındığına gore var bi yaran demekki ;)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • abi kapatın mevzuyu konu kilit yemeden.
  • quote:

Orijinalden alıntı: inFiniTyDark

abi kapatın mevzuyu konu kilit yemeden.

o başlattı

neyse ben susuyorum büyüklük bende kalsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-6D5F6704F -- 4 Haziran 2013; 21:29:53 >
  • quote:

quote:

abi kapatın mevzuyu konu kilit yemeden.

o başlattı

neyse ben susuyorum büyüklük bende kalsın.

tmm hocam anlayşın için teşekkrler
  • Bu oyun ne zaman açılacak?
    Herhangi bir yerden bilgisi olan var mı?
    Elite pvpersdaki konusu,kendi sitesi kapalı ve facebook sayfası ölü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fotojenik Elma

Bu oyun ne zaman açılacak?
    Herhangi bir yerden bilgisi olan var mı?
    Elite pvpersdaki konusu,kendi sitesi kapalı ve facebook sayfası ölü.

bende anlamadım ama bugun açılması lazım yksa oyuncularımın çoğu joysroya geççek
  • Flaş Flaş Flaş ! Transfer borsası açıldı. Masters bonservisleri ellerinde olan INFINITY ve takımına dudak uçuklatan bir teklif yapıyor
  • Deniz, ben dün girdim oyuna SeniSeviyoom trader ünvanıyla kasmaya çalışıyorum ama görevler gerçekten çok kötü 2 saat kadar çaki kestim 70 tane görevin 28 tanesi düştü. en az 3-4 saat görev sürecek demektir
    Parti üstüne parti kurdum pm atın lan nerdesiniz, gibilerinden gelen giden yok:) yine de bugün şimdi şu dakikadan sonra kafa dinlemek için oyundayım...

Not: Moon item sistemi FAİL hatta FAİL KERE FAİL.. FAİL üssü FAİL olmuş:/
  • quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Flaş Flaş Flaş ! Transfer borsası açıldı. Masters bonservisleri ellerinde olan INFINITY ve takımına dudak uçuklatan bir teklif yapıyor

sun set diz gelirik aga :D size özelden oyun sisteminden biraz bahsettim ciddi düşünebilirsniz
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Deniztns

Flaş Flaş Flaş ! Transfer borsası açıldı. Masters bonservisleri ellerinde olan INFINITY ve takımına dudak uçuklatan bir teklif yapıyor

sun set diz gelirik aga :D size özelden oyun sisteminden biraz bahsettim ciddi düşünebilirsniz

u Krall oqe menzzz

Ben de mesaj attım okuyup dönerseniz sevinirim

@Fotojenik elma : Moon çok güzel.. hiç kimseye düşmüyor neredeyse (oranları çook düşük sos un aksine). Mağaranın içerisinde kasmakta zor ancak güçlü bir takım olacak o zaman güvenle kasılabilir.

• JoySRO Ardis Serverine başladım server güzel 90 cap serverde 800 kişi online oluyor ortalama.
  • Ardis ben de düşündüm ama 3x... Yaşlanırsın bro. 1 ayın gider rahat. Server eskir o zamana kadar.
    Onu geç, eu / chn karışık olmuş. Spotların ne durumda olduğunu düşünmek güç değil. Her yerde eu parti vardır yüksek olasılıkla.
    Bana göre değil.

Moon, düşük rate de olsa, kazanma sistemi kötü olmuş demek istedim ben
  • quote:

Ardis ben de düşündüm ama 3x... Yaşlanırsın bro. 1 ayın gider rahat. Server eskir o zamana kadar.
    Onu geç, eu / chn karışık olmuş. Spotların ne durumda olduğunu düşünmek güç değil. Her yerde eu parti vardır yüksek olasılıkla.
    Bana göre değil.

Moon, düşük rate de olsa, kazanma sistemi kötü olmuş demek istedim ben

5 dk da 38 oldum nerdeyse 1 haftada 80 olurum da 90 olmak biraz sıkacak gibi. EU parti yok o kadar çin daha fazla şuan guildimde. Ticket var npc nin verdiği %100 %150 onlarla iyi kasılıyor. Botla kasıcam sonuçta.
  • Farmlarken de konuşalım 600K ellerinden öper xD

Kolay gelsin hocam..
  • quote:

Farmlarken de konuşalım 600K ellerinden öper xD

Kolay gelsin hocam..

Konuşalım.
  • 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.