Şimdi Ara

Velestia silk ve item sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle herkese merhaba.Arkadaşlar bildiğiniz üzere velestia private serverında birçok arkadaşımız (ben de dahil olmak üzere) oynamakta ve tecrübeli arkadaşlar yardımcı olursa çok sevinirim.Bilindiği gibi velestia saat başı veya belirli saat aralıklarıyla silk veren bir private server.En azından oyle biliyoruz.Merak ettiğim olay şu bu saat başı silk verme olayı halen devam ediyor mu ? Ve devam ediyorsa , bu silkleri alabilmek için ne yapmamız gerekiyor ? Ayrıca 9dg itemler bildiğiniz gibi 76level - 81level arasını kapsamakla beraber 90 levele kadar daha yüksek levele sahip itemler de mevcut ve oyundaki çeşitli monsterlardan vs düşmekte.Oyunda en yuksek levele sahip monster 88 lv rocky lakin serverda 90 level de dahil olmak üzere çeşitli itemler mevcut.Bu itemler hangi moblardan düşmekte veya nasıl elde edebiliriz?Olduğu kadar kısa tutmaya çalıştım,cevap veren,okuyan herkese şimdiden teşekkür ederim,saygılar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0leyis -- 25 Temmuz 2013; 1:12:37 >

• Up up..
  • Hocam konuyu kilitliyorum, aynı mesajı ana konuya yazarsanız daha iyi olur.

http://forum.donanimhaber.com/m_74746501/tm.htm
  • 
Sayfa: 1

Benzer içerikler

- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.