Bildirim
velgam@mynet.com
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
zyxel adsl 660 modem windows u tekrar kurdum yine giremedim internet ayarlarında mı hata yapıyorum yoksa bilen veya kuran varsa bana bir yardım etsin?
saygılar. -
internet explorer ı aç 192.168.1.1 yaz çıkan ekrana kullanıcı adı:admin şifre:1234 yaz -
explorer yazdım ama yine girmedi ayar felenmı yapmam lazım kurulum hatasımı yaptım şunu baştan nasıl kuracağım ilk önce hangi cd yi takacam baştan anlatırsanız çok sevinirim? -
zyxel 660 adsl modem kuramadım yardım edin lütfen 192.168.1.1 yazıyorum girmiyor nerede hata yaptım yardım? -
Ağ ayarlarına bak.. Modeminde bozuk olabilir.. -
ağ ayarları nasıl detaylı anlatırmısın -
Beyler zexel modem kullanan yokmu bana kurulumunu bir anlatsın çıldıracam ağ ayarlarından mı yoksa neden bilmiyorum 192.168.1.1 yazıyorum modeme giremiyorum bana yardım edin lütfen çıldıracam -
BU MODELDE EXPLORERDEN GİRME ŞANSIN YOK KENDİ CONTROL PANELİ VAR ORDAN İZLEYEBİLİRSİN ANCAK -
Girmesi lazım ağda gördüğünden emin ol model fark etmez butun ağ 192.168.1.1 olarak belirlenir -
quote:
Orjinalden alıntı: giresunlu_28
BU MODELDE EXPLORERDEN GİRME ŞANSIN YOK KENDİ CONTROL PANELİ VAR ORDAN İZLEYEBİLİRSİN ANCAK
kendi kontrol paneline nasıl ulaşacak..?? -
kardeş ağ kartının pc ye yüklü oldugundan eminmisin yada çalıştığından -
DRİVERİ CD DEN KURDUĞUNDA ZATEN MASAÜSTÜNDE SİMGESİ BELİRECEKTİR ORDAN YAPABİLİRSİN...
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X