Şimdi Ara

velgam@mynet.com

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
342
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • zyxel adsl 660 modem aldım modemin içindeki ayarlara giremiyorum nasıl girildiğini bilen varmı arkadaşlar

• zyxel adsl 660 modem windows u tekrar kurdum yine giremedim internet ayarlarında mı hata yapıyorum yoksa bilen veya kuran varsa bana bir yardım etsin?
    saygılar.
  • internet explorer ı aç 192.168.1.1 yaz çıkan ekrana kullanıcı adı:admin şifre:1234 yaz
  • explorer yazdım ama yine girmedi ayar felenmı yapmam lazım kurulum hatasımı yaptım şunu baştan nasıl kuracağım ilk önce hangi cd yi takacam baştan anlatırsanız çok sevinirim?
  • zyxel 660 adsl modem kuramadım yardım edin lütfen 192.168.1.1 yazıyorum girmiyor nerede hata yaptım yardım?
  • Ağ ayarlarına bak.. Modeminde bozuk olabilir..
  • ağ ayarları nasıl detaylı anlatırmısın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    gizliteknoloji.com
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Beyler zexel modem kullanan yokmu bana kurulumunu bir anlatsın çıldıracam ağ ayarlarından mı yoksa neden bilmiyorum 192.168.1.1 yazıyorum modeme giremiyorum bana yardım edin lütfen çıldıracam
  • BU MODELDE EXPLORERDEN GİRME ŞANSIN YOK KENDİ CONTROL PANELİ VAR ORDAN İZLEYEBİLİRSİN ANCAK
  • Girmesi lazım ağda gördüğünden emin ol model fark etmez butun ağ 192.168.1.1 olarak belirlenir
  • quote:

Orjinalden alıntı: giresunlu_28

BU MODELDE EXPLORERDEN GİRME ŞANSIN YOK KENDİ CONTROL PANELİ VAR ORDAN İZLEYEBİLİRSİN ANCAK

kendi kontrol paneline nasıl ulaşacak..??
  • kardeş ağ kartının pc ye yüklü oldugundan eminmisin yada çalıştığından
  • DRİVERİ CD DEN KURDUĞUNDA ZATEN MASAÜSTÜNDE SİMGESİ BELİRECEKTİR ORDAN YAPABİLİRSİN...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.