Şimdi Ara

velkoz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
13
Cevap
0
Favori
451
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • sizce bu metada velkoz oynanır mı? sebepleriyle

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• yaşatmazlar
  • Velkoz immobil bir büyücü , ve de oyunda pasifi dahil bütün yetenekleri hasar veren nadir şampiyonlardan %45 cdr ve doğru eşya tercihleri ile tankları da eritebilir çünkü bi yerden sonra kombosu neredeyse bitmiyor ama şu metadaki genel orta koridor tercihleri ,ezreal ve corki aşırı mobil ve tekleme potansiyeli var, üst koridor tercihleri popy, naut ,popy mobil bir kombo breaker, yapıştımı bırakmaz , naut ise tek başına bir takımın bütün kitle kontrol yükünü üstlenebiliyor ve ultisi pointshot z velkoz ne kadar kasarsa kassın r tuşuna abanım fareyle de velkoza tıklaması yeter . ormancı tercihleri ; xin, jax, quin graves gragas, hepsi mobil , ikisi direk adc ve hayvani hasar, çoğunda pointshot gap closer var ,ve yine velkozu çok rahat bitirecek kitle kontrolüne sahipler. Velkoz her zaman hasarı olan bir sampiyon ama o komboyu yaptırmazlar. Yani bakın bu şampiyon 0 ap ile bile pasifi sayesinde 650 küsür gerçek hasar vuruyor 18 levelde. Hemen hesabını yapalım ; q+w bir defa pasif işledi 185 gerçek hasar , e+w ikinci defa işledi 185 gerçek hasar ulti her yarım saniyede bir pasif yükü bırakıyor 5 yük demek 185 gerçek hasar ve de 2 yükü hazır pasıf demek ,bir yetenek daha kullanıp toplamda 4 defa pasifini kullanabilir velkoz bu da 185×4=740 yapar ki en başta verdiğim 650'den daha bile yüksek bir hasar . ama işte hiç mobil değil. Gelen geçen tek atıyor ayrıca

• Faker oynadı iem finalinde.E+W+Q Teq atıyordu.1300 menzilden ult atıp herkesi eritmesini söylemiyorum bile.Resmen viktor v2 .Ama Solo Q'da alınacak bir hero değil gibi.

• quote:

Orijinalden alıntı: dracconnapple

sizce bu metada velkoz oynanır mı? sebepleriyle

rework gelecek yakinda metaya girer

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben oynuyorum gayet iyi hasar vuruyor ancak taşıma kapasitesi düşük pozisyon dışı kalirsan veya üstüne 2-3 kişi koşarsa arkaya yeteri hasarı vuramiyorsun skilleri tutturmak da çok kolay degil.

Buna çözüm olarak masterieslerden spellerin cdleri kısaltan yeri aciyorum ve CD botu kasiyorum bide botu efsunlarsan flash cdsi 180 saniye oluyor en ufak durumda acimadan ofansif veya defansif flash atiyorum karşıya gorede cleanse veya tp alıyorum bariyer veya exde alinabilir. Pozisyonunu koruyabilirsen herşeyi kesiyor.

• Dun dia eloda supp alip lane de elime vermisti

Supp oynanir

• Ya kesicek ya ölücek flashsız kaçışı zor karakterin slow vs saymazsak
  • E'si çok kritik. Koridoru tutmanın da sana karşı yapılan gankleri savuşturmanın da yolu E'yi yerinde ve iyi kullanmandan geçiyor. Bence oynaması çok keyifli ama anlık bir kaçış skilline sahip olmadığı totem ve harita kontrolünü çok iyi yapılması gerekiyor malum skilleri de konsantrasyon isteyen skiller. Bi üstümdeki arkadaşın da yazdığı gibi ya öldürecek ya ölecek.

Genel taktik oyun başını en iyi şekilde geçirmektir. Yoksa zehir olur o oyun. Kolay toparlayabilen bir hero değil

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi shadowz61 -- 7 Mart 2016; 10:58:03 >
  • Tf de muthis hasari var.

• farmı kolay safe pick. alınır ama iş görmez. isterse 12312412 kill al takımda iş yoksa 0sın. lbye ver 2 kill seni en az 30dk götürür veya zede. arada sırada alırım karşısında oynamasını bilen yok o yüzden rahat win alınıyor. ama diadan sonra rulo yapıp ..
  • Oynanır ama iş yapman için baya iyi oynaman lazım normal bir velkoz oyuncusunun işi zor.

• Cogunluk niye oynanmaz demis anlayamadim,gayet iyi hasari var,pozisyon alirsan gayet iyi bir secenek,skillere baya calismalisin.Rylai w ile guzel uyum sagliyor,bosa e atma,flashi gerekmedikce harcama,r atarken etrafi iyi gozlemle.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.