Şimdi Ara

^^Vendetta C6 v20.0.042^^Forumların En İyisi Dene Ve Gör^^ (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
111
Cevap
0
Favori
4.477
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: karagocuk
    dokunmatik bariz farla iyileşmiş 3 günder kullanıoyorum .. sunrise i 15 gün kullandım ve öyle kıyaslıyorum..

Ben yukarıda gerekli açıklamayı yaptım kendinizi kandırmaya devam edebilirsiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Psychiatrist

Bazı sistem hatalarından dolayı sevemedim bu cfw yi

hataları söylerseniz hem daha iyi bir cfw çıkmasına yardım edersiniz kardeşim yada kullanımdan yada kurulumdan gelen bir hata varsa sorunsuz kullanmanıza yardım etmek isterim
  • quote:

Orijinalden alıntı: byakman

2 Gündür kullanıyorum. İlk izlenim olarak başarılı diyebilirim.
    İlk açılışta 61.97 Max. RAM gördüm. Genel kullanımımda da 56.00 - 57.30 arası değişiyor RAM değerlerim.
    Dokunmatik hassasiyeti yeterli seviyede.
    RDS sorunu yok.
    Media Bar sorunu yok.
    Hız olarak gayet iyi.
    Şuan için tek eksik kullanımına çok alıştığım hızlı arama bunda yok.
    Bu yüzden derecelendirmede 9 / 10 verebilirim.

Eline sağlık arkadaşım hazırlayıp sunduğun için...

teşekkür ederim kardeşim bidahaki cfwde onu düzeltirim :) başka istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia
    Sunrise 2 hafta kullandım ekran dokunmatiği çok kötü olmuştu telefonu zor kullanıyordum, şuan smart series kullanıyorum gayet iyi, vendetta kullandım hatasını görmedim.

Bu söylediğiniz tamamen YALANdır. Başka birşey değil. Ekran dokunmatiği bir yazılımla bariz şekilde değişemez. Arada asla sizin söylediğiniz YALAN gibi dokunmatiği çok kötü olmuştu diyecek kadar fark olmaz. Ben bu cfw ye de baktım Sunrise ile bu CFW'nin ekran hassasiyeti yazılımsal kodları aynı. Rofs2'yi bilgisayarımdan silmeseydim gösterirdim. İki yazılım arasında dokunmatik olarak bir fark yok.

@ Metalurjist19

Sana bir lafım yok kardeşim yanlış anlama buraya yazdığım ilk mesaj için de özür dilerim aslında o mesajımda lafım sana değildi kusura bakma kolay gelsin sana.

Teşekkürler ,
    NomadCRY

tamam kardeşim sorun değil geçti onlar tartışmak için değil paylaşmak için burdayız sonuçta

• çalışma güzel arkadaşlar tavsiye
  • quote:

Orijinalden alıntı: Metalurjist19

quote:

Orijinalden alıntı: NomadCRY

quote:

Orijinalden alıntı: Phileo Sophia
    Sunrise 2 hafta kullandım ekran dokunmatiği çok kötü olmuştu telefonu zor kullanıyordum, şuan smart series kullanıyorum gayet iyi, vendetta kullandım hatasını görmedim.

Bu söylediğiniz tamamen YALANdır. Başka birşey değil. Ekran dokunmatiği bir yazılımla bariz şekilde değişemez. Arada asla sizin söylediğiniz YALAN gibi dokunmatiği çok kötü olmuştu diyecek kadar fark olmaz. Ben bu cfw ye de baktım Sunrise ile bu CFW'nin ekran hassasiyeti yazılımsal kodları aynı. Rofs2'yi bilgisayarımdan silmeseydim gösterirdim. İki yazılım arasında dokunmatik olarak bir fark yok.

@ Metalurjist19

Sana bir lafım yok kardeşim yanlış anlama buraya yazdığım ilk mesaj için de özür dilerim aslında o mesajımda lafım sana değildi kusura bakma kolay gelsin sana.

Teşekkürler ,
    NomadCRY

tamam kardeşim sorun değil geçti onlar tartışmak için değil paylaşmak için burdayız sonuçta

Sağol anlayışın için

• dokunmatigin degişecegine bende inanmıyorum ancak sistem doldukca yavaşlama yapıyo olabilir buda her cfw de rastlanan bi durum ..
  • quote:

quote:

İlk açılışta 61.97 Max. RAM gördüm. Genel kullanımımda da 56.00 - 57.30 arası değişiyor RAM değerlerim.
    RDS sorunu yok.
    Media Bar sorunu yok.
    Hız olarak gayet iyi.

teşekkür ederim kardeşim bidahaki cfwde onu düzeltirim :) başka istediğiniz bişey varsa elimden geldiğince yapmaya çalışırım

Benim kendi kullanımımda zaman içerisinde en çok sıkıntısını çekeceğim olay bu.
    Bu yüzden birdahaki cfw yi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Onun haricinde tavsiye edilir derecede güzel bir iş çıkarmışsın.
    Tebrikler...

• quote:

quote:

quote:

RDS sorunu yok.
    Media Bar sorunu yok.
    Hız olarak gayet iyi.

Bu yüzden birdahaki cfw yi sabırsızlıkla bekliyor olacağım. Onun haricinde tavsiye edilir derecede güzel bir iş çıkarmışsın.
    Tebrikler...

Bende en kısa zamanda denemek isterim, ancak hızlı arama olayı olmadığı için şimdilik denemeyi düşünmüyorum. belki temalardan bir tanesi çıkartılıp arama ekranı hızlı araması eklenebilir. C6 yüklememin en büyük özelliklerinden birtanesi de bu...

Teşekkürler...

Not: Forumdaki hemen hemen bütün CFW leri denedim en son Sunrise kurdum ve hala değiştirmedim, gayet memnunum. Ancak bunuda denemek isterim elbet... (Tartışma yaratmak için yazmıyorum)

• Arama ekranlı versiyonu çıkmadı mı hala?
  • bence de temayı zaten biz kafamıza göre yüklüyoruz bu kadar çok tema olmasına gerek yok. temalardan kalan yere de başka şeyler yapılabilir. mesela mesajlara eklenen sohbetler yerine isms eklenebilir. bi de o hızlı arama. bunun dışında zaten eksiği yok cfw nin
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

bence de temayı zaten biz kafamıza göre yüklüyoruz bu kadar çok tema olmasına gerek yok. temalardan kalan yere de başka şeyler yapılabilir. mesela mesajlara eklenen sohbetler yerine isms eklenebilir. bi de o hızlı arama. bunun dışında zaten eksiği yok cfw nin

Bana göre hızlı arama bariz eksikliktir.
    Rehber uygulamasının hızlı hali. Gayet kullanışlı.
    Temaların kaldırılması mantıklı.
  • usta yükledim ama ytazı tipi çok ufak yahu. büyütemezmiyiz okuyamıyorum. ayarlardan büyük secili ama aynı
  • Emeğinize sağlık. Telefon kendine geldi valla :)
  • Hani nasıl yapıldığını bilsem kendim temayı kaldırıp hızlı arama özelliğini ekleyeceğim ama bilmiyorum, bilen varmı peki?
  • quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Hani nasıl yapıldığını bilsem kendim temayı kaldırıp hızlı arama özelliğini ekleyeceğim ama bilmiyorum, bilen varmı peki?

Bilen yok daha. Herkes sotede bunu bekliyor.
  • Bu yine kullanılanlar için en iyisi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfckmk

çalışma güzel arkadaşlar tavsiye

teşekkürler :)
  • quote:

quote:

quote:

RDS sorunu yok.
    Media Bar sorunu yok.
    Hız olarak gayet iyi.

Tebrikler...

finaller bitince çıkacak haziran 20 gibi :) istediğiniz başka şey varsa söyleyin arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: Fallout

quote:

Orijinalden alıntı: dj_mero

Hani nasıl yapıldığını bilsem kendim temayı kaldırıp hızlı arama özelliğini ekleyeceğim ama bilmiyorum, bilen varmı peki?

Bilen yok daha. Herkes sotede bunu bekliyor.

bilen var merak etmeyin :)
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.