Şimdi Ara

VENICE 3000 için en iyi heatsink hangisi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
1.087
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar venice 3000+ için heatsink tavsiyesi istiyorum .O/C için en iyi heatsink hangisi?Birde sessiz olursa canawar gibi olur tabiki.Tavsiyelerinizi test linkleri ya da kendi aldığınız sonuçlarla verirseniz çok iyi olur.İlgi gösteren herkese şimdiden teşekkürler.

• quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0221

Tavsiye için teşekkürler...Ama bu heatsink i temin etmek zor :( İstanbulda alabileceğim yer var mı acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: ^^AHMET^^

http://www.firebal.net/asp/show_stock.asp?product=K0221

yaa bu tavsiyeler iyi güzelde.. insan bi stok durumuna bakar.. hep ezber hep ezber yaa.. sende var mı ninja?? (öneripte sahip olmayan insanlar için geçerli bu soru) iyi güzel soğutucu ama gerçekçi olmak lazım bi de.. adam belki bunu alıcak fan alamicak..

dedikleri güzel soğutucu fakat bulman zor.. cm hyper6 ii diolardı.. big typhoon'da ii..
  • big typhoon'u öneririm.
  • kardes ben sana tt big typhoon yada zalman fatal1ty fs-c77 oneririm ikisinide kullankim ikiside cok kalşliteli uruler
  • öneriler için teşekkürler...Peki big typhoon ve zalman için aldığınız değerler nedir?Birde zalman 9500 var?ne dersiniz?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

kardes ben sana tt big typhoon yada zalman fatal1ty fs-c77 oneririm ikisinide kullankim ikiside cok kalşliteli uruler

katılıyorum.

Ama bence AMD icin kesinlikle big typhoon cunku inanılmaz sessiz yani fanı 1300rpm de donmesine ragmen fatality performansını rahatlıkla veriyor.
  • quote:

Orjinalden alıntı: DjiNN

kardes ben sana tt big typhoon yada zalman fatal1ty fs-c77 oneririm ikisinide kullankim ikiside cok kalşliteli uruler

• Bence Ninja al derim big typhoona a kafa tutuyor ve fiyatı çok iyi!
  • bakalim hafta sonu nu bekleyebilirim pazar gunu filan dersen yeni xp120 aldim onuda deneyip bir secenek daha sunarim ama 100ytl den az olsun diyorsan vgada vardi galiba bt sakın kacirma
  • xp120 sonuçlarını bekliorum ama o kafamda yok şu an daha iyi seçenekler var gibi...Fiyattan öte önce performans sonrada sessizlik önemli :) önerilere devam :)
  • gençlik peki ninja kullanan varsa 2500 mhz'de fansız soğutma çok risklimi yoksa illa da fan şart mı?
  • amd venice ler ısınma sorunu olmayan işlemciler, daha doğrusu ısınmama sorunu olan işlemciler. dolayısıyla fansız kullanıma uygun bundan daha iyi işlemci olmaz, eğer 12 cm lik bi egzos fanın varsa fansız da rahatlıkla soğutma sağlanır
  • quote:

Orjinalden alıntı: sunshines35

amd venice ler ısınma sorunu olmayan işlemciler, daha doğrusu ısınmama sorunu olan işlemciler. dolayısıyla fansız kullanıma uygun bundan daha iyi işlemci olmaz, eğer 12 cm lik bi egzos fanın varsa fansız da rahatlıkla soğutma sağlanır

+1
  • amd venice işlemcisi ile ninjayı fansız kullanan var mı?
  • quote:

Orjinalden alıntı: semih_kelleci

gençlik peki ninja kullanan varsa 2500 mhz'de fansız soğutma çok risklimi yoksa illa da fan şart mı?

Benda ninja+silverstone FM121 fan var.Fan minimum devirde ve cpuya 1.61V vererek günlük 2550MHZde, 29-30C civarı idle,42-43C civarı da load değerleri oluyo.Ama fansız kullanmadım o yüzden fansız nasıl bir performans verir bilemiycem.
  • Merhaba @oem,

Bende de Ninja var, eski bozuk bir güç kaynağından sökmüş olduğum 8cm çapındaki Magic marka fanı ataş yardımı ile tutturuyorum, gayet memnunum da. İstiyorum ki FM121 ben de kullanayım, ancak bulamıyorum, siz nereden aldınız? Nerelerden bulabilirim?

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bilalarabaci -- 21 Ocak 2006 12:45:41 >
  • Ben Ankara'dan Epdata'dan almıştım ama ellerindeki sonuncusuydu.Firebal şubatta geleceğini söyledi.
  • Bu Firebal'da olmasa ne yapacağım ben, diğer bilgisayar firmaları ne iş yapar

Neyse,,, sağol.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.