Şimdi Ara

Venice'de Ful Int 80 lwl Rebel_TR Satılıktır.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  •  Venice'de Ful Int 80 lwl Rebel_TR Satılıktır.

İtemleri
    http://img186.imageshack.us/img186/7029/sro2008010220045390nu9.jpg
    Çarın itemleri hepsi +1'dir.

Skilleri:
    Bicheon: 68
    Fire: 70http://img177.imageshack.us/img177/2020/sro2008010220050099bw4.jpg
    Elekrik: 71
    Cold: 68

Ciddi ilgilenenler Özel Mesaj Yada Konu altına bize ulaşabilcekleri mail yada telefon yazabilirler.
    İzmit - Sivas - İzmir Bögelerinden Çarın Satışı Elden Rahatlıkla Yapılabilir.
    Fiyatı: 250 Ytl

• 1: full int bir adamın 80 lvl olup ortalama 9k can 19k int i olur
    2: 250 bu özellikli kıyafetleri +1 li bir adama fazla
    ama sana bu car için 150ytl izmir de elden veririm 250bu car için fazla
  • yuh 5.5k hp mi o lwl 80 i pk2 ile mi yazdın ora
  • belli ki arkdaş charın setiyle ilgilenememiş ama sp farmın %60ı tamm alan arkadş setle ilgilenir o kadr
  • magical balance daha iyi olması gerekmiyomu??
  • char ölü bence 100 ytl elinden cikar helal 80 lv posesionda 300 e sattik charda 8 k hp spr savunma vardi
  • Saçma sapan yorumları okumak için bu konuyu açmadım. Çarın üstünde STR ve İNT YOKTUR.. Bak altını çizerek söylüyorum YOKTUR. Çarı alan bir set alsın kullansın. 250 yazdıysak Pazarlığını sen yap. YORUM DEĞİL.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: whiteleo

Saçma sapan yorumları okumak için bu konuyu açmadım. Çarın üstünde STR ve İNT YOKTUR.. Bak altını çizerek söylüyorum YOKTUR. Çarı alan bir set alsın kullansın. 250 yazdıysak Pazarlığını sen yap. YORUM DEĞİL.

zaten doğru düzgün setli charlar 300ytl sen 250ytl'ye dandik itemli char satıon
  • Arkadasım ekle eldar_lorien@hotmail.com bi konusalım
  • kardşim boş yorum yapmayın hayret bişeysiniz alıcaksnız alın

iyi satışlar
  • quote:

Orjinalden alıntı: izmirli mert

quote:

Saçma sapan yorumları okumak için bu konuyu açmadım. Çarın üstünde STR ve İNT YOKTUR.. Bak altını çizerek söylüyorum YOKTUR. Çarı alan bir set alsın kullansın. 250 yazdıysak Pazarlığını sen yap. YORUM DEĞİL.

Sen önce 80 lwl ol. Sonra bakalım kaç para harcamış olacaksın görelim. Sonra çarını kaça satarsın görelim. Satarsan bana haber edersin.

• quote:

quote:

quote:

Sen önce 80 lwl ol. Sonra bakalım kaç para harcamış olacaksın görelim. Sonra çarını kaça satarsın görelim. Satarsan bana haber edersin.

290 ytlye +4 full blue setli farmı çok az nuker sattım troyda zamanında.
    80 lvl.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evil Clown -- 5 Ocak 2008; 12:42:51 >

• yak kendini...Çarın hiç iyi değil...onun gibi charları ßn bedavaya dağıtırm ne diyosun ya sen??Tek başına millete kafa tutcan bide...Satılmaz bu char bu yorumlardan sonra
    quote:

quote:

quote:

• hiç kusura bakma ama charda adam gibi item yokken nerdeyse full itemli char fiyatına satıyosun ki bu charı alan adamın bide itemlere para harcaması gerekicek

ama neyse hayırlı satışlar
  • bence 80 lvlde 5 k can biraz garip char ezik glavierler tek atar bi vuruşta 5 k vuuyo rogueler falan tek gömer..
  • bot char işte ßyler bu kdr olur!!
  • hehe komedi
  • Full farm 80 lv +5 set +7 weapon kral charlar için ideal bir fiyat 500 ytl'dir.
    daha bu foruma üye olmadan önce bazen bakardım _AvRiL_ die bir satılık char vardı PACİFİCTE boş server glavier full farm +5 set +7 glavie ile sadece ve sadece 50 YTL şimdide bi tane oda pacificte boş server +4 set +7 weapon full farm 450 ytl blader o kadarda zor kasılan bir build sadece seti +4 oda 50 ytl düşürmüş zaten setten 500 ytl yerine 450 ytl (http://forum.donanimhaber.com/m_18817861/tm.htm )
    benim yorumum 250 ytl cok alan olmaz bence.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ExeLans ! -- 6 Ocak 2008; 21:27:53 >

• bu char 72 ye fiLan pkya düşürülcek sonra 80 e kasılsa düzelir şuan Bence sana daha çok dalga geçmemeleri için 72ye düşür öle göster bu skilleri belki ozmn daha ii olur
  • bu ne acımasızlık yaw chara saygınız yoksa adama saygı gösterin kırıcı sözler kullanmayın...

fiyatı cok bulan almaz...

olumsuz yorum olurda asırıya kacmamak sartı ile olur....

emege saygı demek lazım...

@KissMyBlade

al iste al birini vur ötekine...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi el_cihad -- 6 Ocak 2008; 21:34:10 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.