Şimdi Ara

VENİCE DE LAG CILGINLIĞI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
739
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • SABAHIN İLK SAAT LERİ DAHA MA MUBAREK FELLAKET LAG VAR NASIL YAPACAZ BU OYUNU BİZ YAWW WALLAH HASTA OLİOM ADAM A Bİ BAKİOM ORDA Bİ BAKİOM BURDA ZIP ZIP OLDUK WALLAH

• Bende tam düşünüyodum açsammı konu diye sen açtın ewt inanılmaz bi lag var.Oasis'dede durum aynı.Herkeste lag varmı diye konu açıcaktım demekki sorun oyundan.Ben çıktım valla oynanmaz böyle.
  • Lag oyundan değl telekomdan. Sabahtan beri internet felç. Şirkette işler durma noktasına geldi. İsyanlardayız burada.
  • başka kimlerde lag var bi yazsında anlayalım sadece bizdemi
  • ben
  • eminim herkeste wardır...Telekom çıldırttı iyice google'a bile zor giriyo explorer hata verip duruyo cıldırdım burda
  • bendede var

dc de tabi
  • bende de var.. bizim telekomumuzun yapıcağı yurt dışı hatı da bu kadar olur işte..
  • kardeşler bırakın oynamayı nefes alınmıyor walla oyuna bile zor giriyor lag deil bu telekom
  • dün 1024 e çıktı birde hızlar
    herşey felç oldu adamlar her hız artışında aynı sorunu yaşıyor ve yaşatıyor
  • evet telekom yüzünden resim upload etcem edemiyorum
  • agalar sabahtan beri inanın kıpardayamiom bide bırak 6. dc yi yedim wallah aynen telekomun yapacağı dış bağlantıyıı..............................
  • nezaman duzelıcek baglantı bilen varmı ??
  • rayına oturması biraz zor bugün çok zor diye tahmin ediyorum
  • ozaman bugunluk sikroad ofline hayat online
  • lagtan dolayı az kalsın yeşil canavara ölüyodum yaaaa exit dedim 2.5 dk sonra çıktı
  • Walla hacım Babelde de acaip lag war gittim ujiglere bıraktım charı hemen çıktım oyundan ya stall kuracan yada çıkıcan ben çıktım oynanıcak gibi değil zaten!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 2 Ağustos 2006; 15:52:06 >
  • Türk telekom işin b*kunu çıkartti güya 1 agustosta tüm limitli adsl kullanicilari 1024 kb olacakti ben olimpiada hiç lag nedir bilmezken şimdi güya hizlanmiş internetimle sürekli dc oluyorum. Bir sistem bu kadar felç edilir
  • Yakında düzelir arkadaşlar kolay değil neticede telekomun yaptığı iş.Şuana kadarki en büyük hız artışını yapıcaklar.En azından 4-5gün dayanın.Yapılabilinecek bişey yok napalım.
  • arkadaşlar tamam oynayamıyoruz yarın oynarız filan ama.bu telekomun yüzünden başkaları kasarken biz kasamıyoruz.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.