Bildirim
VENİCE DE LAG CILGINLIĞI
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bende tam düşünüyodum açsammı konu diye sen açtın ewt inanılmaz bi lag var.Oasis'dede durum aynı.Herkeste lag varmı diye konu açıcaktım demekki sorun oyundan.Ben çıktım valla oynanmaz böyle. -
Lag oyundan değl telekomdan. Sabahtan beri internet felç. Şirkette işler durma noktasına geldi. İsyanlardayız burada. -
başka kimlerde lag var bi yazsında anlayalım sadece bizdemi -
ben -
eminim herkeste wardır...Telekom çıldırttı iyice google'a bile zor giriyo explorer hata verip duruyo cıldırdım burda -
bendede var
dc de tabi -
bende de var.. bizim telekomumuzun yapıcağı yurt dışı hatı da bu kadar olur işte.. -
kardeşler bırakın oynamayı nefes alınmıyor walla oyuna bile zor giriyor lag deil bu telekom -
dün 1024 e çıktı birde hızlar
herşey felç oldu adamlar her hız artışında aynı sorunu yaşıyor ve yaşatıyor -
evet telekom yüzünden resim upload etcem edemiyorum -
agalar sabahtan beri inanın kıpardayamiom bide bırak 6. dc yi yedim wallah aynen telekomun yapacağı dış bağlantıyıı.............................. -
nezaman duzelıcek baglantı bilen varmı ?? -
rayına oturması biraz zor bugün çok zor diye tahmin ediyorum -
ozaman bugunluk sikroad ofline hayat online -
lagtan dolayı az kalsın yeşil canavara ölüyodum yaaaa exit dedim 2.5 dk sonra çıktı -
Walla hacım Babelde de acaip lag war gittim ujiglere bıraktım charı hemen çıktım oyundan ya stall kuracan yada çıkıcan ben çıktım oynanıcak gibi değil zaten!
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _Agwe_ -- 2 Ağustos 2006; 15:52:06 > -
Türk telekom işin b*kunu çıkartti güya 1 agustosta tüm limitli adsl kullanicilari 1024 kb olacakti ben olimpiada hiç lag nedir bilmezken şimdi güya hizlanmiş internetimle sürekli dc oluyorum. Bir sistem bu kadar felç edilir -
Yakında düzelir arkadaşlar kolay değil neticede telekomun yaptığı iş.Şuana kadarki en büyük hız artışını yapıcaklar.En azından 4-5gün dayanın.Yapılabilinecek bişey yok napalım. -
arkadaşlar tamam oynayamıyoruz yarın oynarız filan ama.bu telekomun yüzünden başkaları kasarken biz kasamıyoruz.
Benzer içerikler
- teamspeak sesli konuşma
- silkroad baronet görevi
- an unknown error occured while checking for a mbot update
- joy sro
- sorry failed to execute silkroad error code 2
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X