40Haramiler guild olarak OSMANLI ve OTTOMAN_TR ile bugunden sonra union oldugumuzu sizlerle paslasmak istedim.Bu tüek kardesliği umaraım hiç bir zmaan bozulmaz.Tüm türk kardeslerimize hayırlı olsun...
Guiildim +30 olan tüm türk kardeslerimize açıktır.
kanka olm kimse bişey yazmamiş len topiğine ben balim yazem dedim...hayırlı olsuun guild ama kanka hani 27+ ydı noldu 30+ diyon ne iş lan...
şimdiden hayırlısı olsun umarım en iyisi olur...kendi adıma sizleri için elimden geleni yapacagım ve OTTOMAN_TR OSMANLI OTTOMAN_JUN KONSEY guildleride elinden geleni yapacaktır..
Kasap
Saol Kasap kardeş.
kanka yeni server geliyor 16 45 de bugün ben tibet e geçiyom walla. bundan sonra Night_Blue tibet dedir arkadaş tibet de ilk guild i de biz kurealım lütfen knight dan gelen arkadaşlar gelmesin ya....
Komedi ya Türk Birliği büyüyor diyosunuz adam ben Veniceyi bıraktım diyor.
VENİCEDE LVL 34 OLMAK ÜZEREYİM MASTERIM AMA BIKTIM BU GUİLDDEN YIKIP GUİLDİ SeNİN GUİLDE YADA UNİONDAN Bİ GUİLDE GELMEK İSTİYORUM UNİONUNUZDA YERVERİRSENİZ SEVİNİRİM =)
Komedi ya Türk Birliği büyüyor diyosunuz adam ben Veniceyi bıraktım diyor.
bırakırım tabi abi hırsızlık bile yapamıyoz anasını satim adamlar lvl 45 50 cart kesiyo bakıyon sonra... oyüzden yeni server a başlamak daha akıl karı yani. ama tabi lvl 45 50 lik adamların bırakmnasına gerek yok benim lvl im 24 dü bırakdım....
arkadaş 24 lvl le sen zatern başlamamışsın oynamaya bırakmıyosun yani merak etme 4 satte olursun zaten o lvl alalal bide sölüyorsun veniceyi bırakıyom diye... Adam güzelce sölemiş hayırlı olsun dedik anca laf yetiştirin anasını satıyım başka bi numara yok..
bizim icin baya hayırlı oldu kardesler bu ise cok sevindim NOT yarın 5 yıldız kervan yapacam gelirseniz hunter olmaya sevinirim saygilar sukko
iyi sonunda sokabildik sizi uniona hayırlı olsun.
Özhan kardeş sen olmasan bu union işi olmazdı.Sana burda yine tşk etmek istiyorum.Lord Sıth kardeş sende oyundaki nick yazarsan sevinirim.Uğur sana gelincede herşeyden g.. geçiyo git o serverede başla ne diyim.
quote:
Adam güzelce sölemiş hayırlı olsun dedik anca laf yetiştirin anasını satıyım başka bi numara yok..
Başka bi numara yokmu 1 aydır tatildeyim forum ne hallerde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme