Şimdi Ara

VENİCENİN EN ADİ HIRSIZI DİKKAT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
930
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BEYLER VENİCEDE OYUNA YENİ BAŞLAYAN YADA OYUNU DAHA İİCE ÖĞRENEMEMİŞ ARKADAŞLAR (VENİCE)
    ^^^bugsbuny^^ nickli carla kesinlikle muhabbet e girmemeleri konusunda uyarıyorum adam buy güne kadar en az 20 car soydu şerefsiz herif kandırma konusunda bi usta herkes dikkatli oldun

• quote:

Orijinalden alıntı: cemsul123

buna ek yapmak ıstıyorum Dark_Smoke1 Serefsız alın terıne saygı duymayan bırı lv 64 str blade carı yok ettı bu adamdan uzak durun
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_King

buna ek yapmak ıstıyorum Dark_Smoke1 Serefsız alın terıne saygı duymayan bırı lv 64 str blade carı yok ettı bu adamdan uzak durun

Alıntıları Göster
    bugsbuny nickli şahıs bugün silk stıyodu 1silk 10k dan demek olayı buymuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: manas

bugsbuny nickli şahıs bugün silk stıyodu 1silk 10k dan demek olayı buymuş

Alıntıları Göster
    EVET AYNEN

• quote:

Orijinalden alıntı: sukko

EVET AYNEN

Alıntıları Göster
    Dark_Smoke1 bu adama bende sinir olurum.osmanlı da değilmiydi o.ks yapıp sırıtan biri...demekki başka adilikleride varmış

• quote:

Orijinalden alıntı: kakarikikiri

Dark_Smoke1 bu adama bende sinir olurum.osmanlı da değilmiydi o.ks yapıp sırıtan biri...demekki başka adilikleride varmış

Alıntıları Göster
    dark_smok1 e bn bu forumda rasladım hatta silkroad resim galerisinde resmi war
  • quote:

Orijinalden alıntı: B52.

dark_smok1 e bn bu forumda rasladım hatta silkroad resim galerisinde resmi war

Alıntıları Göster
    dark smoke bızım guilddeydı carını bızım daha once terbıyesızlık yuzunden attıgımız bırıne satmıs oda gelıp bızım guilddekılerı ben eskı sahıbıyım dıye kandırmıs arkadasın hesabını hacklemıs adam sabah aksam kasdı 64 str blade yaptı butun emeklerı bosuna gıttı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silent_King

dark smoke bızım guilddeydı carını bızım daha once terbıyesızlık yuzunden attıgımız bırıne satmıs oda gelıp bızım guilddekılerı ben eskı sahıbıyım dıye kandırmıs arkadasın hesabını hacklemıs adam sabah aksam kasdı 64 str blade yaptı butun emeklerı bosuna gıttı

Alıntıları Göster
    bugsbunny articsilverda level 5x bi charı var

ben kechiyim diyerek bir cok kisiden item toplamıştır... kendisiyle bizzatta konuştum... bunu bırakmasını bos yere millete kendini sovdurtmemesini soyledim

kendisi uyanık bir arkadasımız bunu insanların mal oldugunu soyleyerek kendini aklamak istedi... ben de kendisine bu insanların guvendigi kisilere zafındandır senin yaptıgın ise serefsizliktir die duzeltince haklısın dedi... kendisinin serefsiz oldugunu onaylayan arkadasla muattap olmayın. Allah kendisine akıl fikir birazda oyundan zevk ve haz versin... boyle ezik ezik dilencilikle bir yere varamayacak... *easy come easy go*

• quote:

Orijinalden alıntı: TheThane

bugsbunny articsilverda level 5x bi charı var

ben kechiyim diyerek bir cok kisiden item toplamıştır... kendisiyle bizzatta konuştum... bunu bırakmasını bos yere millete kendini sovdurtmemesini soyledim

kendisi uyanık bir arkadasımız bunu insanların mal oldugunu soyleyerek kendini aklamak istedi... ben de kendisine bu insanların guvendigi kisilere zafındandır senin yaptıgın ise serefsizliktir die duzeltince haklısın dedi... kendisinin serefsiz oldugunu onaylayan arkadasla muattap olmayın. Allah kendisine akıl fikir birazda oyundan zevk ve haz versin... boyle ezik ezik dilencilikle bir yere varamayacak... *easy come easy go*

Alıntıları Göster
    bu konuda biraz konuşayım... bugsbuny denen l,velet serverda silk satar aslında çok aptaldır okadar aptalki hotan a gelip milletten id numarasını alarak silk yükleyeceğini idda edecek kadar hadi janganda dawnda yaparsında hotanda kimsenin yiyeceğini zannetmem... gördüğüm heryerdede ulu orta deşifre ederim kendisini.

• quote:

Orijinalden alıntı: tembeler

bu konuda biraz konuşayım... bugsbuny denen l,velet serverda silk satar aslında çok aptaldır okadar aptalki hotan a gelip milletten id numarasını alarak silk yükleyeceğini idda edecek kadar hadi janganda dawnda yaparsında hotanda kimsenin yiyeceğini zannetmem... gördüğüm heryerdede ulu orta deşifre ederim kendisini.

Alıntıları Göster
    İCRATTININ DEVAMINI DİLERİM AKLIMA GELEN BÜTÜN KÜFÜRLERİ ETTİM 42 LVL ARKADAŞ I SOYDU 40 LVL KURT VS SOSLAR FALAN COCUĞUN 4 AYLIK BİRİKİMİ GİTİİ

• quote:

Orijinalden alıntı: reyakuza

İCRATTININ DEVAMINI DİLERİM AKLIMA GELEN BÜTÜN KÜFÜRLERİ ETTİM 42 LVL ARKADAŞ I SOYDU 40 LVL KURT VS SOSLAR FALAN COCUĞUN 4 AYLIK BİRİKİMİ GİTİİ

Alıntıları Göster
    en iyisi direk yeni servera atlamak Olympus :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbaba89

en iyisi direk yeni servera atlamak Olympus :D

Alıntıları Göster
    ewet arkadasalr gelin olympus'a yaa kanki arıyom olympus ta oynayan msn im crimsoons@hotmail.com eklerseniz sevinirim kafa adamımdır

• quote:

Orijinalden alıntı: boshnaq54

ewet arkadasalr gelin olympus'a yaa kanki arıyom olympus ta oynayan msn im crimsoons@hotmail.com eklerseniz sevinirim kafa adamımdır

Alıntıları Göster
    beyler siz id ve pw yi vermeden zaten öle kişileri tanıyorum onlarda trojan fln dan çakmazlar sade naparlar

exchangede bişeyi fiyatını düşürür yada pahalıya satar ucuz malı yada sana silk alıcam der şifre pw ister

bunlarada kanarsanız oho

ben bu işleri bıraklaı çok oldu siz pc nize ii bir prgogram bulun

KASPERSKY IN ÜSTÜNE TROJAN TEMİZLEYİCİ TANIMAM

HA Bİ DE MSN ADRESLERİNİZİ VERMEYİN

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk1670

beyler siz id ve pw yi vermeden zaten öle kişileri tanıyorum onlarda trojan fln dan çakmazlar sade naparlar

exchangede bişeyi fiyatını düşürür yada pahalıya satar ucuz malı yada sana silk alıcam der şifre pw ister

bunlarada kanarsanız oho

ben bu işleri bıraklaı çok oldu siz pc nize ii bir prgogram bulun

KASPERSKY IN ÜSTÜNE TROJAN TEMİZLEYİCİ TANIMAM

HA Bİ DE MSN ADRESLERİNİZİ VERMEYİN

Alıntıları Göster
    vallaha helal bea bugs aynı meslek he he he bi de öneride bulundum bunlara anlamıyolar a.q. soyunu temizleyeyimde görsünler

• quote:

Orijinalden alıntı: cenk1670

vallaha helal bea bugs aynı meslek he he he bi de öneride bulundum bunlara anlamıyolar a.q. soyunu temizleyeyimde görsünler

Alıntıları Göster
    aynı işi bende yaptım.biri si iddia edip duruyo'du ben çok uyanığım beni kimse soyamaz kandıramaz
    bende kandırıp soydum onu . ama sonra geri verdim mallarını tükün türkten başka dostu yok .
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlan-ı Aşk

aynı işi bende yaptım.biri si iddia edip duruyo'du ben çok uyanığım beni kimse soyamaz kandıramaz
    bende kandırıp soydum onu . ama sonra geri verdim mallarını tükün türkten başka dostu yok .

Alıntıları Göster
    pardon TürK'ün Türk'ten başka dostu yok olacaktı
  • quote:

pardon TürK'ün Türk'ten başka dostu yok olacaktı

Alıntıları Göster
    yaw kardesim post kasma diyosunuz
    düzelt diye bir şey varmış o nerde yazıyo

kayserili_kral_turk
    onbası
    buraya nasıl koyacam resmi

yardımcı olun biraz
    kimse söylemiyo
  • quote:

yaw kardesim post kasma diyosunuz
    düzelt diye bir şey varmış o nerde yazıyo

kayserili_kral_turk
    onbası
    buraya nasıl koyacam resmi

yardımcı olun biraz
    kimse söylemiyo

Alıntıları Göster
    teşekkürler arkadaş uyarın için
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.