'Venom 3' dünya çapında 200 milyon doları aştı. Filmin bütçesi 120 milyon dolardı. |
VENOM: THE LAST DANCE (2024) | Tom Hardy (3. sayfa)
-
-
İzlemek isteyen var mı bilmiyorum ama dijitale geldi.
-
Dün izledim ve filmi beğenmedim. İzlerken bu ne alaka niye böyle oluyor dediğim çok yer oldu.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
En az 2. film kadar kötüydü. Filmi izlerken sıkılmaktan bir hâl oldum. Bir tek son 20-30 dk'sında izlenecek bir şeyler vardı. Aksiyondur, dramdır vs. Onun dışında hiçbir şey yok. Heh bir de simbiyotiğin diğer canlıları konak olarak kullanıp onların şekillerini alması da fena değildi. Bundan başka bir şey yok. Akıllıca, zekice diyaloglar yok. Senaryo yok, oyunculuk yok. Senaryo da şu Knull diye bir varlık varmış, simbiyotiklerin ve simbiyotikleri avlayan bir türün yaratıcısı. Bu avcılar simbiyotikle konağı arasında tam bir bağ olduğunda yani konak tamamen simbiyotik tarafından ele geçirildiğinde onu fark ediyorlar. Daha doğrusu kodeksini fark ediyorlar ve Dünyanın neresinde olursanız olun çok kısa sürede sizi buluyorlar geliyorlar. Mübarekler ışınlanıyor. Kodeks de konak bir kere ölmüşse ve simbiyotik de onu hayata döndürmüşse ortaya çıkan şey. Bu kodeks aynı zamanda bir anahtarmış ve bu Knull adlı neden kötü olduğu bilinmeyen varlığı hapsetmiş olan şeyi açacak olan tek şey. Senaryo bu kadar sığ ve basit. Bizim esas oğlan ile Venom diyalogları çok boktan. Amerikalılar gerçekten bunlara gülüyorsa onların da kafalarına tüküreyim. Zerre komik değil. Tom Hardy'yi böyle tıraş filmlerde görmek üzücü, daha iyilerine layık.
Maksimum 5/10 eder fazlası değil. Umarım komple bitmiştir. Bir devam filmi filan gelmez.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu filmden ne konuda derinlik bekliyordunuz? Aksiyon varsa ve üstüne biraz da dram soslanmışsa olmuş işte.
-
Siz, kendini kuru görsel efektlere yaslamış, senaryosuz, 10 IQ'luk Amerikan ergenlerini eğlendiren, komik olmaya çalışıp da komik olmayan saçmasapan diyaloglarla ve vakit öldürmek için koyulan boş sahnelerle doldurulmaya çalışılan vasat filmleri yeterli buluyorsanız bir şey diyemem, ben son derece yetersiz buluyorum. Filmin son yarım saatini at geriye kalan şey tam bir çöp. Bahsettiğin aksiyon ve dram da son yarım saat içinde yer alıyor zaten hatta yarım saat bile sürdüğünden şüpheliyim. Bu mudur yani buna mı razı olmalıyız seyirci olarak?
Bu filmden Interstellar derinliğinde bir şey beklemiyorum tabii ama Recep İvedik olmasını da beklemiyorum.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bütün seri zaten vasattı. İnsanlar tom ve venom için seyrediyorlardı. Çerezlik, keyiflik bir seri bu. Zaten harcanan parasını fazla fazla çıkarttı. Yapımcılarının yüzünü güldürdü. Artık olaylar büyüdüğü için seriyi sonlandırdılar.
-
İlk filmi beğenmiştim. Tom Hardy de role cuk oturmuştu. Mükemmel değildi ama değişik ve keyifli hissettirmişti film.
İkinci film berbattı.
Dedim ikinci filmi izledik zaten. 3. Film ondan daha kötü olamaz diyordum ama bu filmde berbatmış. Hiçbir mantığı bile yok. Çok saçma ve alakasız ilerliyor. Hele durduk yere o dans sekansı. Çıldırdım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yapayzeka037 -- 14 Aralık 2024; 21:18:41 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
ilk fırsatta izleyeceğim çok iyi duruyor
-
Bayılıyorum bu seriye izlemek için sabırsızlanıyorum
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X