Şimdi Ara

Venom filminin ilk fragmanı yayınlandı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
1
Favori
432
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Başta Örümcek-Adam olmak üzere 900'den fazla Marvel karakterinin film ve televizyon haklarını elinde bulunduran Sony, kendi sinematik evrenini kurmak için hazırlıklarını sürdürüyor. Marvel Studios ile birlikte hazırladığı Spider-Man: Homecoming ile yeni bir Örümcek-Adam film serisi başlatan Sony, bir yandan da Örümcek-Adam çizgi romanlarından tanıdığımız çeşitli karakterlerin filmlerini çekiyor.

Sony'nin Spider-verse olarak anılan sinematik evrenine öncülük edecek bu karakterlerin başında Venom geliyor. Çizgi roman dünyasındaki macerasına Örümcek-Adam'ın düşmanlarından biri olarak başlayıp, zamanla bir anti-kahraman haline gelen Eddie Brock'un hikayesini anlatacak Venom, bu yıl sinemaseverler ile buluşacak. 5 Ekim'de vizyona girecek Venom için tanıtım çalışmalarına başlayan Sony, filmin ilk fragmanını yayınladı.

Yayınlanan bu ilk fragman filmin konusu hakkında pek bilgi vermiyor, ancak daha önce gelen açıklamalar sayesinde filmin Planet of the Symbiotes ve Venom: Lethal Protector çizgi roman serilerinden uyarlanacağı biliniyor. Eddie Brock'un dünya dışından gelen simbiyotik bir organizma tarafından ele geçirildiği bu hikayelerde, bir diğer popüler Örümcek-Adam karakteri olan Carnage da önemli bir rol oynuyor.

Senaryosunu Jeff Pinkner (Fringe) ve Scott Rosenberg (High Fidelity, Gone in 60 Seconds)'in kaleme aldığı Venom'ın yönetmenliğini Ruben Fleischer (Zombieland, Gangster Squad) üstleniyor. Eddie Brock'u ünlü oyuncu Tom Hardy'nin canlandıracağı filmin başrollerinde Hardy'e Michelle Williams, Riz Ahmed, Scott Haze, Reid Scott ve Jenny Slate eşlik ediyor.

Ayrıca yeni Örümcek-Adam olan Tom Holland'ın da filmde kısaca görüneceği söyleniyor ancak Sony henüz bu konuda resmi bir açıklama yapmış değil.

• Bu aralar haberler piyasayı baya bir geriden takip ediyor. Bu haberi ve fragmanı dh yayınlamadan 8-9 saat önce başka bir sitede görmüştüm.

• 1:16’daki halini görünce biraz garibime gitmişti, yorumları da oluyunca tek ben değilmişim dedim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony yazısını ve standart kullandıkları renk paletini 20 milyarıncı kez görünce filmden umudum gitti bile.

• Venom, Örümcek Adam gibi filmler artık sarmıyor maalesef.

• Tom Hardy oynuyorsa izlenir !!!

• quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Bu aralar haberler piyasayı baya bir geriden takip ediyor. Bu haberi ve fragmanı dh yayınlamadan 8-9 saat önce başka bir sitede görmüştüm.

Madem gördün oradan okusaydım oturup ağlayalım mı bunun için!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Hayatımda gördüğüm en boş trailer olabilir. Hiçbir şey yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tobepeople

quote:

Orijinalden alıntı: kaptanos

Bu aralar haberler piyasayı baya bir geriden takip ediyor. Bu haberi ve fragmanı dh yayınlamadan 8-9 saat önce başka bir sitede görmüştüm.

Madem gördün oradan okusaydım oturup ağlayalım mı bunun için!

Keyif senin ağlayabilirsin tabi.
  • Artık film çıkana kadar habire trailer çıkarırlar birleştirip izleriz. Filme gitmeye gerek kalmaz.

• Şu filmden tek istediğim şey, bol bol kriz ve kan görmek.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Venom kotu ve siddetli bir karakter. Umarim oyle goruruz

• Arkadaş beni hiç ‘tease’ etmedi bu ne biçim teaser bari venomu bi kıyısından köşesinden görseydik... bomboş bi görüntü dizisi.

• fragmandan anladigim venomu sadece son sahnelerde gorucez. eddy brock filmin basindan sonuna kadar maceradan maceraya kosar en son venoma donusur bi dovus sahnesi cekerler ve biter. eger oyle olursa dev hayal kirikligi olur.

• quote:

Orijinalden alıntı: 01myavuz

bu fake mi?https://www.youtube.com/watch?v=8P0aaIOnYiE

Ağır fake. Farklı filmlerden toplamış toplamış dizmiş. Prometheus’tan, Resident Evil’dan ve bilmediğim bir kaç filmden almış.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.