Bildirim
Venom, Joker gibi filmlerin çıkma nedeni nedir ?
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
2 Misafir - 2 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
Joker TDK serisinde Batman'den daha çok sevildi ayrıca Suicide Squad'ın o kadar gişe yapmasının asıl sebebi Joker'dı bence o yüzden fan kitlesi ve gişe yapması yüksek olan karakterler asıl sebebi bu sanırım. -
TDK 2008'deki Joker'in SS'teki Joker ile ne alakası var? Jared içine etti karakterin .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ne kadar villian da olsa onlar da ana karakter kadar önemlidir bunlar.Diğer arkadaşın da dediği gibi Joker ismi başlı başına bir reklam.Neredeyse Batman kadar meşhur oldu.
Ben ana filmde 'iyi' bir şekilde beyaz perdeye aktarılmış karekterlerin,kendi filmlerinin yapılmasını destekliyorum. -
Hocam arkadaş iki jokeri kıyaslamamış bence.Sadece joker karakterinin tdk'dan sonra sinema dünyasında önemli bir yer edindiğini vurgulamış.Suicide Squad da joker olması bir artı demek istiyor.quote:
Orijinalden alıntı: Irishman
TDK 2008'deki Joker'in SS'teki Joker ile ne alakası var? Jared içine etti karakterin .
Yani bence -
Anlatamadım heralde . Diyorum ki . SS'nin hatrı sayılır gişe yapmasını nedenlerinden birisi Joker demiş de o kadad gişe yapmasına rağmen 2008 Joker'in kesiri bile etmez diyorum ben de . Hani kalite > hasılat . Anladın yavrum ?
Yavrum?? Üslubunuza dikkat etmenizi önereyim önce.quote:
Orijinalden alıntı: Irishman
Anlatamadım heralde . Diyorum ki . SS'nin hatrı sayılır gişe yapmasını nedenlerinden birisi Joker demiş de o kadad gişe yapmasına rağmen 2008 Joker'in kesiri bile etmez diyorum ben de . Hani kalite > hasılat . Anladın yavrum ?
Sonrasında ise siz yorumlarda ne denildiğini anladınız mı bunu bir kendinize sorun,konu ile alakasız bir şekilde iki jokeri kıyaslamanız yorumunuza mantıklı bir açıklama katmıyor. -
-
Boşver kardeşim beyni olsa zaten benim yazdığımdan şu anlatmaya çalıştığını anlardı kaldı ki yazdığın halde anlamamış ''he he aynen'' de geç laf anlatamazsın bunlara. -
Arkadaş bu forumda nasıl insanlarla birlikte yazıyoruz biz
Jared içine etti karakterin nedir abi? Adam ne yazılırsa onu oynuyor
zannedersin dünyada türkiye türkiye o yaşıyor sadece
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X