Şimdi Ara

Venom, Joker gibi filmlerin çıkma nedeni nedir ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
517
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bir tane joker çıkıyor içinde Batman vs yok, Venom çıkıyor üstünde örümcek logosu yok. Saçma sapan işler yapıyorlar, bunun mantığını anlayabilen var mı ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Joker TDK serisinde Batman'den daha çok sevildi ayrıca Suicide Squad'ın o kadar gişe yapmasının asıl sebebi Joker'dı bence o yüzden fan kitlesi ve gişe yapması yüksek olan karakterler asıl sebebi bu sanırım.
  • TDK 2008'deki Joker'in SS'teki Joker ile ne alakası var? Jared içine etti karakterin .

• Ne kadar villian da olsa onlar da ana karakter kadar önemlidir bunlar.Diğer arkadaşın da dediği gibi Joker ismi başlı başına bir reklam.Neredeyse Batman kadar meşhur oldu.
    Ben ana filmde 'iyi' bir şekilde beyaz perdeye aktarılmış karekterlerin,kendi filmlerinin yapılmasını destekliyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

TDK 2008'deki Joker'in SS'teki Joker ile ne alakası var? Jared içine etti karakterin .
    Hocam arkadaş iki jokeri kıyaslamamış bence.Sadece joker karakterinin tdk'dan sonra sinema dünyasında önemli bir yer edindiğini vurgulamış.Suicide Squad da joker olması bir artı demek istiyor.
    Yani bence
  • Smile of Joker kullanıcısına yanıt
    Anlatamadım heralde . Diyorum ki . SS'nin hatrı sayılır gişe yapmasını nedenlerinden birisi Joker demiş de o kadad gişe yapmasına rağmen 2008 Joker'in kesiri bile etmez diyorum ben de . Hani kalite > hasılat . Anladın yavrum ?

• quote:

Orijinalden alıntı: Irishman

Anlatamadım heralde . Diyorum ki . SS'nin hatrı sayılır gişe yapmasını nedenlerinden birisi Joker demiş de o kadad gişe yapmasına rağmen 2008 Joker'in kesiri bile etmez diyorum ben de . Hani kalite > hasılat . Anladın yavrum ?
    Yavrum?? Üslubunuza dikkat etmenizi önereyim önce.
    Sonrasında ise siz yorumlarda ne denildiğini anladınız mı bunu bir kendinize sorun,konu ile alakasız bir şekilde iki jokeri kıyaslamanız yorumunuza mantıklı bir açıklama katmıyor.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Smile of Joker kullanıcısına yanıt
    Boşver kardeşim beyni olsa zaten benim yazdığımdan şu anlatmaya çalıştığını anlardı kaldı ki yazdığın halde anlamamış ''he he aynen'' de geç laf anlatamazsın bunlara.
  • Arkadaş bu forumda nasıl insanlarla birlikte yazıyoruz biz

• Jared içine etti karakterin nedir abi? Adam ne yazılırsa onu oynuyor

• zannedersin dünyada türkiye türkiye o yaşıyor sadece
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.