Şimdi Ara

Ventrilo Client Problemi (Yardım!)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
253
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Slmlar. 2 gün önce dota oynarken arkadaşlarımla uzaktan iletişim kurabilmek için skype kullanmaktan bıkmış ve daha bu iş için daha kullanışlı bi program arayışı içerisine girmiştim. Kısa süre sonra bilgisayarıma ventrilo server ve client programlarını kurdum. Sorun şu ki portları modemime yönlendirerek kendi server'ımı aktif hale getirdim. Ventrilo'nun sitesindede serverım aktif gözüküyor ve hatta ve hatta arkadaşlarım kurduğum server'e verdiğim ip ile bağlanabiliyorlar ne varki bir tek ben bağlanamıyorum. Ventrilo Client programını açıp server ayar ve bilgilerini defalarca doğru girip connect dememe rağmen sürekli pencerede "MSG: Contacting Server." yazısı kalıyor ve bir türlü bağlanamıyorum. Firewall'da ayrıcalık vermeyi, firewallı kapamayı virüz programımda ayrıcalık vermeyi ve kapamayı bu şekilde bağlanmayı denedim ama bunlarda bi işe yaramadı. Programı yeniden indirip kurdum yine sonuç yok. Yani neden bağlanmadığı hakkında en ufak bi fikrim yok. Yardımcı olursanız çok sevinirim. Şimdiden ilgilenip yardım edenlere teşekkür ederim :)

• Yanlışlıkla konuyu "Msn, Skype ve UMTH hizmetleri" ne yayımladım sanarak teknik yardıma yazmışım (2sayfada açıktı fark edemedim)
    Bunun için özür dilerim, topic silinebilirse sevinirim :/ aynı konuyu "Msn, Skype ve UMTH hizmetleri" açıcam
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    MODEM FTP SERVER KURULUMU YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.