Şimdi Ara

Ventrilo.. (TeamSpeaK)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
28.950
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaslar Ventrilo her yerde kullanabileceginiz ozellikle oyunlarda kullanabileceginiz lag yaratmayan guzel bir programdir.

kendi kurdugunuz serverde bir-kac oda yaratabilirsiniz.Skype de denemistim fakat 2 kisiden sonra lag yapmisti fakat vent de 0 oldu bende

downlaod linki :http://www.ventrilo.com/download.php

Once programi buradan cekin ve bilgisayariniza kurun.

kendi serverinizi yaratin baglanacak olanlarada Ip nosunu ve post numberi verin ..

umarim beenirsiniz goremedim daha once acildimi topic diye warsa affola.

selametle . .

• Biraz daha açarmısın konuyu dostum ben bir türlü kuramadım serverı
  • Detaylı bilgi verirmisin.
  • merhaba arkadaslar ventrilo kullanan bırınden yardım almam lazım

ventrılo var ama setup ayarları konusunda yardım edebılırmısınız soundmax dıye bı programım var venti actıgımda karsı tarafı duyuyırum ama karsı taraf benım sesımı duymuyor mıc saglam hersey yolunda ama sesım gıtmıyor kısaca setup ayarları hakkında yardımcı olursanız sevınırım
  • bir türlü server kuramadım yardımcı olur musunuz ?=
  • yeterlı bilgi yok
  • ewt daha açılırsa daha iyi olur kurmak için başka birşey lazım olmasın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sro için Teamspeak3 Server'ı.
    12 yıl önce açıldı
    twitch chat
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Benim bildigim kadarıyla para ile server alıyorsun.
  • ücretsiz server kuranlara şahit oldum hatta arkadaşın açtığı serveri de kullandık ama nasıl yapılıcağını sormadım aklıma gelmedi bana da çok lazım oluyor ama nasıl server açıldığı hakkında bilgi gerek baya bi.
  • zaten arkadaşın verdiği link sanırım trial paketi.Server kurulduktan bir süre sonra kapanıyor.Ama server kurulum hakkında yeterli bilgi yok :/
  • Evet arkdaşlar Ventrilo Server Pro paralıdır . Fakat Normal Free olanıda mevcuttur maksimum 8 Kişi Aynı anda bağlantı kurabilir. Team Speak ise ücretsizdir.

Ventrilo Client hakkında biraz daha detaylı anlatım yaptım Umarım işinize yarar. Yazım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.

Ventrilo 3.0.1 Windows i386 Client Kurulumu ve Genel Arabirim Anlatımı -(Resimli)

*R den sorna boşluk bırakılmıştır sayfayı açarken o boşluğu silmeniz doğrultusunda dosyayı indirebilirsiniz.

http://r apidshare.com/files/77121219/Ventrilo_Anlatim_Asi.v1.rar

(Link kırık değil site Yazmayı engelliyor > RAP1DSHARE )

Eksiklikler ve Server kurulumu en kısa sürede tamamlanacaktır.

Saygılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asi_OnLiNe -- 17 Aralık 2007; 19:13:13 >

• asi-online gonderdigin site kırık düzeltmeni bekliyorum
  • quote:

Orjinalden alıntı: Asi_OnLiNe

Evet arkdaşlar Ventrilo Server Pro paralıdır . Fakat Normal Free olanıda mevcuttur maksimum 8 Kişi Aynı anda bağlantı kurabilir. Team Speak ise ücretsizdir.

Ventrilo Client hakkında biraz daha detaylı anlatım yaptım Umarım işinize yarar. Yazım bozuklukları için şimdiden kusura bakmayın.

Ventrilo 3.0.1 Windows i386 Client Kurulumu ve Genel Arabirim Anlatımı -(Resimli)

*R den sorna boşluk bırakılmıştır sayfayı açarken o boşluğu silmeniz doğrultusunda dosyayı indirebilirsiniz.

http://r apidshare.com/files/77121219/Ventrilo_Anlatim_Asi.v1.rar

(Link kırık değil site Yazmayı engelliyor > RAP1DSHARE )

Eksiklikler ve Server kurulumu en kısa sürede tamamlanacaktır.

Saygılar

saollasin

@pwsmd

link calişiyo

• No-ip sitesinden sabit ip yaptım, modeme portu açtım. server dosyasına gerekenleri yazdım ve simge durumunda bekliyor. Şimdi; ip , port ve şifreyi ventrilo' ya yazdığımda serveri görmüyor. acaba nerde problem ?
  • bende bu programı kullaniyorum oyun için ama para verip de aldim yaptiğiniz kendi serverleriniz fazla bi işe yaramiyor uygunda fiyatı.. bence hiç böyle uğraşmayin direk satın alin derim :) Türkiye için satın alacaklara byshell.com
  • bendede Ventrilonun güzel bi versiyonu war wereyim...
    http://www.dosya.tc/Ventrilo_9531.rar.html
  • arkadaşlar bu programın windows mobile işletim sistemine sahip telefon için olan versiyonunu internette bulamadım bilen varsa link verebilirmi?
  • servar parayla alınsada bazı siteler servarı alıyor sizde girebiliyorsunuz.
    team speak daha iyi bence.
  • Evet arkadaşlar sizlere elimde bulunan çok güzel bir ventrilo proğramını sunacağım.

Proğramı diğer programlardan ayıran 2 özelliği vardır.Ekran görüntüsü alabilme ve karşı taraftan istenilen kişiyle görüntülü konuşma.
    Sw deki arkadaşlarla hep bunu kullanıyoruz gayet de memnunuz sizlerlede paylaşmak istedik. Tek sorun Win 7 ve vista kullanıcılarında ekran görüntüsü almıyor bunun için uyumluluk modunu xp yapmaları gerekiyor.

Ventrilo Download

https://rapidshare.com/files/1174885719/ventrilo-3.0.8-Windows-i386.exe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi olcak61 -- 5 Eylül 2011; 9:39:22 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.