Şimdi Ara

Venus 79 lvl Glavie Satlık (SS ler eklendi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Fiyat:300 ytl

NOT:Kendi resmini yani 1. resmi 76 lvl de cektim sasırmayın. Su anda 79 lvl zaten skillerdende anlarsınız...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nemoalic -- 17 Nisan 2008; 17:06:15 >

• seni mercury den de tanıorum belki hatırlarsın IsbaraAlp amma isu avına çıktıydın sen ben My_Dream vardı bide adi herif elimden kaç kere isuyu aldıydı yabancı işte
    nese hyrlı satışlar da resimler olmamış herhalde
  • eet yapamadım bende ole koydum.Guzel gunlerdi gelmek istersen biz topluca yeni server a geccez beklerim.Gene aynı isimle geccem ben...
  • adreslerde hata var.
  • quote:

Orjinalden alıntı: nemoalic

eet yapamadım bende ole koydum.Guzel gunlerdi gelmek istersen biz topluca yeni server a geccez beklerim.Gene aynı isimle geccem ben...

nasıl yani "aw" felan da mı seninle gelio yeni servere?
    onlarda mı yanında
  • Walla cok kisi var herkesin ismini aklimda tutamiyorum.her gittigim server dan daha fazla kisi toplayarak ayriliyorum.sanirsam gececegim server en son server im olcak.artik değiştirmeyecegim...
  • En son Venüsde oynuyodun sanırsam bir ara aynı guilddeydik ben charı sattım Volkan abi falan vardı hatırlamazsın sen beni ama sanırım elite cavalary nin mastery dın =)
  • evet halen de oyleyim.union kurduk.Turkey angels felan union master ıda benim...
  • Arkadaslar fotoları duzelttim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.