Şimdi Ara

.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
809
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 19 Kasım 2024; 5:15:17 >

• Son videoda bende vardım ^.^
  • Kıskananlar çatlasın
  • Battle Bardlık fazla yapmamışım orda artık ne bekliyosam
    Oyundaki arkadaşlardsan biri vardı kesin xP
  • 99 lv pt yi bn werdim
  • @Agamotto

partynin durgun bi zamanında video çekmiş guardia daha hardcore olduğu zamanlar oluyor partynin öyle bi video çekip koysa milletin azı açık kalır herhalde:)

1-2 yıl sonra oyuna dönersem plvl yaptıracam burada kendime:p
  • @mai
    1-2 yıl ?????? :O
    Ay demek istedin demi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bloodytribe -- 10 Nisan 2009; 20:41:40 >
  • yok yaa oyuna döneceğim yokta dönecek olursamda 1 yıldan aşağı dönmem:)

Ama oyunu bırakmadan önce venüs gibi bir serverda oynadığım için çok mutluyum, venusten önce oyunda yapabileceğim herşeyi yaptığımı düşünürdüm, fakat daha herşeyi görmemişim meğersem, venüsteki kişiler sayesinde birçok zevkli tecrübe yaşadım kulağa nekadar inanılacak gibi gelmesede elle max lvl yapmanın çok zor olmadığını ve videolardan da gördüğünüz gibi kasmanın nekadar zevkli olduğunu gördüm.
    Oyunu bıraktığım içinde hiç üzgün değilim, sadece böyle bir grupla daha fazla zaman geçirmek hoş olabilirdi ama hayırlısı böyleymiş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mai_mai -- 10 Nisan 2009; 21:40:12 >
  • Venustekiler sırf 60 lwl im diye beni hiçbir partye almıyorlar
  • süper otesi exp werır normal kasarak 1 gunde %20 kasıyom pt ye gırıyorum saat 10 da ılk medusa sonra pt :) 150 dk da %30 kasıyom
  • 99 ptleri çok zevkli oluyor bizde Gaia'da yapıyorduk...En zevkli yanınada bard buffını açıp oturuyordum diğer bard MP basıyordu,ben afk oluyordum pek takan olmuyordu
  • 99 ptyi bizde yapıyoruz öle abartılcak bişi olmasa gerek Server Phoenix Guild Glamours reklamımıda yapayım Avalon gerçekten süper
  • quote:

Orjinalden alıntı: WizzY_WizarD

Venustekiler sırf 60 lwl im diye beni hiçbir partye almıyorlar

Ezükk

Şaka Bir Yana da Videoyu Adam Güzel Hazırlamıs Tek O Bardla Konusamadım Unique Hakkında Yorumunu Alamadım Ya Ona Yanıyorum Biriside Hayrına Konusup Süleyman Al Konustuk Demiyo
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.