Şimdi Ara

Venüs serverında skilleri iyi +60 Glavier ARANIYOR!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
499
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar dediğim qibi sadece venüs serverında skill durumu iyi full str glavier arıyorum , item oLması gerekmez. üzerinde 5m qibi bi para oLsun yeter . ama skillerine ve nickine önem veriyorum ve saDece IZMİR icinDe aLıcam char.

tekliflerini bekliyorum , qonu yada öm aracıLıqı iLe ulaşabiLirsiniz.

• alican
    poseidon 68 glavi + 60 m var
  • 1. bhen aLican deiLim kerim bhen aLicanın quzeni yani
    2. charın skill durumu nicki nasıL
    3. kaç ytl
    4. poseidon peq sıcaq baqmıyorum
    5. uygunsa aLabiLirim
    6. bu kadar:D
  • bir up ceqeLimm
    haydiii yoqmu 60 üstü qLavier satan izmir içi sadece venüs serverındaa
  • haDi arqada$Lar upp
  • Sanal ortamda kimse ile fazla ilişmem , yargılamam lakin bu nasıl bir Türkçe dir ? Nasıl öğretmenleriniz var sizin , size bunları mı öğretiyorlar ? Desem kısaltma filan , pratiklik için yapıyorlar filan anlayacağım ama " bhen " ne demektir ? Bir sorun analarınıza babalarınıza hocalarınıza Türkçe niye önemli diye ya da o kadar zahmete girecek kadar genç değilseniz ben en kısa cevabı vereyim . Türkçe Türklüktür , Türkiye dir . Türk ile başlayan ve biten herşeyin etrafını sarmıştır ve bütün bu kavramları bir arada tutan temel öğlerden biridir hatta en önemlisidir . Yani kusura bakmayın ama bunu yaparken amacınız yok ama ne yazık ki sizin bu amaçsızca yaptığınız şey milletimizin ahengini tamami ile bozan bir amaca hizmet ediyor , lütfen biraz özen .
  • cok kişiden bu tepkiyi öm yoLuyLada aLdım ama insan aLışınca bırakamıyo. ama uğraşıyorum yavaş yavaş düzeLticem normaL Türkce'mizi geri kazanıcam.
    yaklaşık 1.5 seneden beri insan pc de her gün msn de 5-6 saat konuşup bu yazıyLa yazarsa sizcede değiştirmesi zor oLmazmı ? =)

bu arada uppp arkadaşlar hadi char satan yokmu [ düzelttim sankii ^^ ]
  • quote:

Orjinalden alıntı: mai_mai

Sanal ortamda kimse ile fazla ilişmem , yargılamam lakin bu nasıl bir Türkçe dir ? Nasıl öğretmenleriniz var sizin , size bunları mı öğretiyorlar ? Desem kısaltma filan , pratiklik için yapıyorlar filan anlayacağım ama " bhen " ne demektir ? Bir sorun analarınıza babalarınıza hocalarınıza Türkçe niye önemli diye ya da o kadar zahmete girecek kadar genç değilseniz ben en kısa cevabı vereyim . Türkçe Türklüktür , Türkiye dir . Türk ile başlayan ve biten herşeyin etrafını sarmıştır ve bütün bu kavramları bir arada tutan temel öğlerden biridir hatta en önemlisidir . Yani kusura bakmayın ama bunu yaparken amacınız yok ama ne yazık ki sizin bu amaçsızca yaptığınız şey milletimizin ahengini tamami ile bozan bir amaca hizmet ediyor , lütfen biraz özen .

+10000............

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VamorteCurtela -- 15 Kasım 2008; 12:37:23 >

• quote:

Sanal ortamda kimse ile fazla ilişmem , yargılamam lakin bu nasıl bir Türkçe dir ? Nasıl öğretmenleriniz var sizin , size bunları mı öğretiyorlar ? Desem kısaltma filan , pratiklik için yapıyorlar filan anlayacağım ama " bhen " ne demektir ? Bir sorun analarınıza babalarınıza hocalarınıza Türkçe niye önemli diye ya da o kadar zahmete girecek kadar genç değilseniz ben en kısa cevabı vereyim . Türkçe Türklüktür , Türkiye dir . Türk ile başlayan ve biten herşeyin etrafını sarmıştır ve bütün bu kavramları bir arada tutan temel öğlerden biridir hatta en önemlisidir . Yani kusura bakmayın ama bunu yaparken amacınız yok ama ne yazık ki sizin bu amaçsızca yaptığınız şey milletimizin ahengini tamami ile bozan bir amaca hizmet ediyor , lütfen biraz özen .

+1

Elimde 78 level glavier char vardı Venus serverinde bu Türkçe'den dolayı sana charda yok

• ilgilenirsen ;
    78 lv Glavier , Fiyat 150 idi en son ama şimdi kaç ytl ister arkadaş bilemem :)
    http://forum.donanimhaber.com/m_27705021/tm.htm
  • quote:

Orjinalden alıntı: Tai Lung

quote:

+1

Elimde 78 level glavier char vardı Venus serverinde bu Türkçe'den dolayı sana charda yok

o kadar ytlsi olamayacağı için 60+ char aramazdı ayrıca alışmısa normal önemli olan gerçek hayatta böle olmamasıdır.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.