Şimdi Ara

VENÜS serverinde 90 lvl satılık xbow 500 ytl (takas teklif etmeyin )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
770
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • car yeni 90 lvl oldu carı farma sokmuştum fiyatı 450 ylt geven olursa netten satış olur beni serverden araştırabilir siniz daha önce netten gold sattım ben den yana kaynaklana bi sorun olmaz şehir ankara elden de verebiliriz
    carın serverde kötü bi itibarı yoktur car farm da taxi acarsanız hep full olur kimseyi dolandırmadım ve kimseyle bi sorunum olmadı istiyen arkadşlarla msn den görüşürüz asdk@mynet.com msn adresim ciddi arkadaşlar eklerlerse konuşuşuruzaz pazarlık payı vardır azda olsa

resimler

itemlerden bazıları

skills

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ahmetakgul130 -- 19 Eylül 2008; 19:39:37 >

• up
  • up
  • up+
  • Fiyat çok uçuk
  • quote:

Orjinalden alıntı: umbaba

Fiyat çok uçuk

gayet uygun bence güzel char da.
    bu charın 36 levelken oldugu halini de hatırlıyorum Yanık çok hızlı kasmış
  • dagger skilleri ne durumda belli degil daha yeni 90 oldu ve farm yapilmadi dendigine gore sanirim dagger yok ... cleric eksik ...
    item hadi neyse diyecegim ama gold var mi bahsedilmemis, item yapmak icin element - tablet - elixir var mi belli degil ...
    e bunlar belirtilmez ise veya yok ise bu chara bir suru emek ve daha bi suru para harcanmasi lazim ... ki o zaman fiyatinin begenilmemesi de garip degil ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TuzsuzDELiBEKiR -- 5 Eylül 2008; 18:29:42 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: TuzsuzDELiBEKiR

dagger skilleri ne durumda belli degil daha yeni 90 oldu ve farm yapilmadi dendigine gore sanirim dagger yok ... cleric eksik ...
    item hadi neyse diyecegim ama gold var mi bahsedilmemis, item yapmak icin element - tablet - elixir var mi belli degil ...
    e bunlar belirtilmez ise veya yok ise bu chara bir suru emek ve daha bi suru para harcanmasi lazim ... ki o zaman fiyatinin begenilmemesi de garip degil ...

şu anda cıplak carları 400 ytl ye satılıyo ki kaldı benim carım cıplak deil üztün de 50 m var taxi acarsa alna adam
    bu para günde 50m ile 100 m arası deişen bi miktar kazanır
    bide birazda alan adam oynasın carla demi
    90 lv carla başka ne iş yapacakki
  • up
  • oyundan tanıdıgım kadarı ile sohbetimiz olmasada taxisine girdigimde konusmuslugumuz var hakkında hiç kötü bisi duymadım ne global nede baska bisi.. inş satarsın. :D
  • quote:

Orjinalden alıntı: EreN-gage

oyundan tanıdıgım kadarı ile sohbetimiz olmasada taxisine girdigimde konusmuslugumuz var hakkında hiç kötü bisi duymadım ne global nede baska bisi.. inş satarsın. :D

saolsın kardeş
  • up
  • up
  • up
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.