Şimdi Ara

VENÜSTE 66LVL FULL STR CROSBOWW 3 DRESS VARDIR 525SİLK TAKAS OLUR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
25
Cevap
0
Favori
1.332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar venüs serverında kastıgım 66 lvl full str crossbow çarımı satmaya karar verdim. Charın üstünde 3 dress bulunmaktadır melek dressi kanatlı beyaz ucan dress siyah kanatlı dress ve hava karardıgında iskelet olan dress. Charın skilleri 65 tedir pre plus la kastıgım için fazla sp ihitiyacı bulunmamaktadır. ve stallda earth ghost satıcısı bulunmaktadır. ayrıca yan charında bayan cadı dresi de vardır. ve kasasında 5 10 tane şapka ve süpürge bulunmaktadır. ve 30 40 tane 500mp ve 500hp destekleyen scollda bulunmaktadır resimlerde de görülüyor ayrıca istant scroll 11 adet ve reverse return scrooll 20 adet bulunmaktadır. chara sadece harcadığım fiyatı istiyorum pazarlık ta yapabilirim ciddi alıcılar okyebr@hotmail.com veya 0541 655 76 78 numaralı telefondan ulaşabilirler charı ist elden vermeyi tercih ederim.herkese hayırlı satışlarVENİCE SERVERINDA TAKAS TA YAPABİLİRİM
    EC SRO VİP SERVERINDA ÜYELİKLE DE TAKAS EDEBİLİRİM İÇİNDE CHAR OLMASI ÖNEMLİ DEİL SADECE ÜYELİK TE OLUR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyoky -- 9 Temmuz 2009; 23:34:45 >

• up
  • Fiyat Nedir ?
  • charın fiyatı 100 TL dir.
  • Pahalı değilmi?
  • dressleri ve harcadıgım silk o kadar zaten iyi bak resimlere
  • bundan ucuzu yok 75 TL ye düştü satılmazsa silicem bu charı
  • Kardeş Silmene Gerek Yok Takas Düşünürsen seninkine silk olarak eş değer bir char var 68 lvl 2h/cleric Eğrer düşünürsen üstüne Bir Miktar Gold Yada Silk verebilirm şimdiden saol.
    http://forum.donanimhaber.com/m_30855691/tm.htm
  • Kardeş istersen 81 lwl Eu Two-Handed Çarla takas edebilrim çarın elinde 76+5 silah üstünde 65 m kasasında elixir vede scroll vardır Msn=emre_smsn_19@hotmail.com Saygılar...
  • msn ekledim görüşelim
  • o kadar süpürge ne için
  • topladım öle kaldı ilgilenmiyorum bi 5 6 aydır chara
  • Kardeş hala satılmadıysahttp://forum.donanimhaber.com/m_30855691/tm.htm üstüne ne kadar istersen gold koyabilirm yada silk bi düşün
  • Itemleri ekleyiniz..
  • itemler npc dir o yüzden eklemedim
  • konu hala güncel
  • ARKADAŞLAR CHAR HENÜZ SATILMAMIŞTIR. EN SON 525 SİLK KARŞILIĞI VERİLECEKTİR E-PİN KARŞILIĞI OLACAKTIR İLGİLENEN VARSA 0541 655 76 78 ÇAĞRI ATMANIZ YETERLİDİR.
  • sende oyuna gelen bütün dressleri almışın:D:D
  • Napim kasıcam diye açtım bu charı sonradan soğudum almak isteyenlere duyrulur venice serverinda takasta yapabiliriz.
  • güncel

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okyoky -- 13 Mayıs 2009; 10:13:50 >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.