Şimdi Ara

Veoh Türkiye'den artık izlenemeyecek !

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
1.602
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Youtube'un erişime kapatılmasının tartışmaları henüz bitmemişken yüksek kalitede video izlenebilmesi ile öne çıkan veoh da türkiye'ye kapılarını kapattı. Siteye Türkiye'den giren kullanıcılar:
    Veoh is no longer available in TURKEY.
    If you are not in TURKEY or you think you have received this message in error, please report the issue below.

Yazısıyla karşılaşıyorlar. Yazıdan anlaşılacağı üzere kapatma geçici değil. Veoh aşağıdaki ülkeleri engellemesine neden olarak bu ülkelerden iyi kar edememesini gösteriyor.

Türkiye'den bir çok kullanıcının videolarının yüklü olduğu veoh'un bu engellemesi videoları sitelerinde kullanan bir çok siteye de zarar vereceğe benziyor.

Engellenen Ülkeler
    1. antigua and barbuda
    2. argentina
    3. bermuda
    4. brazil
    5. bulgaria
    6. cayman islands
    7. chile
    8. colombia
    9. costa rica
    10. croatia
    11. cyprus
    12. czech republic
    13. dominican republic
    14. egypt
    15. el savaldor
    16. guadeloupe
    17. guam
    18. guatemala
    19. hungary
    20. iceland
    21. indonesia
    22. iran
    23. jamaica
    24. jordan
    25. latvia
    26. lithuania
    27. luxembourg
    28. malaysia
    29. malta
    30. mauritius
    31. morocco
    32. panama
    33. peru
    34. puerto rico
    35. romania
    36. saudi arabia
    37. serbia
    38. slovakia
    39. slovenia
    40. sri lanka
    41. tanzania
    42. thailand
    43. trinidad and tobago
    44. turkey
    45. united arab emirates
    46. venezuela

Sıra Sıra gidiyorlar bunlarda <.<

• Yakında Google'a da Ktunnel ile girersek şaşmayalım
  • Veoh ne ya ilk defa duydum değişen bişi olmuyacak
  • Msn,Google,Facebook,Youtube gibi firmalar Türkiye'den oldukça memnunlar.O site kar edemediği için kapatmış.Ciddi olarak ismini ilk defa duydum.Ama bu potansiyelle büyümeye devam ederse nettimiz.Eninde sonunda açmak zorunda kalacak!
  •  Veoh Türkiye'den artık izlenemeyecek !

Gitmiş valla
  • quote:

Orjinalden alıntı: ilk kez

Veoh ne ya ilk defa duydum değişen bişi olmuyacak

Sen bilmiyorsun ama ben biliyordum daha dikkatli bakarsan değişen çok şeyler var
  • quote:

Orjinalden alıntı: Rosa Kato

Yakında Google'a da Ktunnel ile girersek şaşmayalım

ktunnelda engellenir ne olacak...bu sefer ktunnel ile ktunnlamı girecez :) winrar programını yüklemek için winrarlı dosya indirmeye benzedi bu iş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi -Mctolga- -- 3 Haziran 2008; 18:10:14 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: -Mctolga-

quote:

ktunnelda engellenir ne olacak...bu sefer ktunnel ile ktunnlamı girecez :) winrar programını yüklemek için winrarlı dosya indirmeye benzedi bu iş

Olur mu olur :)
  • quote:

winrar programını yüklemek için winrarlı dosya indirmeye benzedi bu iş

• İran gibi olucaz yakında alıştıra alıştıra alıştırıyorlar
  • quote:

quote:

quote:

Olur mu olur :)

• quote:

Orjinalden alıntı: Atesmu
    Ciddi olarak ismini ilk defa duydum.Ama bu potansiyelle büyümeye devam ederse nettimiz.Eninde sonunda açmak zorunda kalacak!

bencil olmayalım.tabi ki normal bir video sitesi olarak youtube falan varken gerek yok ama aşağı yukarı her anime izlerinin(zannedersem siz değilsiniz) bildiği çoğunun da kullandığı bir sitedir.he o animeler youtubeda da var ama 3 part halinde veohtv gibi bir programı yok ve daha kalitesiz...ben anime serilerine ulaşırken veohu neredeyse hiç kullanmadım ama yani bir çok arkadaşım dumur olmuş durumda...Özellikle online anime izleme sitelerinin bölümlerinin yüzde 70 i veoha bağlı...yani öyle ilk defa duymakla muymakla kapanmıyor konu...
  • arkadaşlar çok eski bir konuyu uplamış olucagım ancak yeni konu açmak istemedim,veoha giriş yolunu bilen varmı acaba,Hotspot Shield programını denedim fakat videolar açılmıyor ktunnel falanlada girilmiyor
  • ttnet yurdışı internet çıkış bant genişliğini arttırmak için yatırım yapacağına bant genişliğini sömüren siteleri yasaklatıyor,

• quote:

Orjinalden alıntı: burnaldinho

arkadaşlar çok eski bir konuyu uplamış olucagım ancak yeni konu açmak istemedim,veoha giriş yolunu bilen varmı acaba,Hotspot Shield programını denedim fakat videolar açılmıyor ktunnel falanlada girilmiyor

http://www.ultrareach.com

bununla dene

önce programı aç sonra browseri
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.