Şimdi Ara

VEOLO 4K Streaming Media Player

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
1
Favori
1.005
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • AC Ryan VEOLO 4K UHD Media Player Kutu Açılışı

AC Ryan VEOLO 4K UHD Media Player Menü Ayarları

--------------------------------------------------------------------------------
    Aşağıdaki yazı ürünü sipariş ettiğim zaman yazdığım yazıdır. Ürün elime geçtikten sonra da yukarıdaki videoları ekledim.

PopcornHour C-300'e Kodi ve benzeri programları kuramadığımızdan yeni bir cihaz alma arayışına girmiştim. Hazır elimde Himedia Q5 Smart TV Box vardı ama hem cihazın donanımı hem kullandığı rezil ötesi yazılım Kodi olayına girmeme engeldi.

İnterneti altüst ettikten sonra (tabi bu epey zaman önce) nerden çıktıysa karşıma VEOLO 4K Streaming Media Player çıktı. Cihaz hem donanım hem de uzaktan gördüğüm kadarıyla işçiliğiyle diğer uyduruk ve uyduruk olmayan üreticilerin ürettikleri ucube ve ucube olmayan cihazların yanında daha güzel duruyordu.

AC Ryan
    AC Ryan - Defining Digital Entertainment
    http://www.acryan.com
    'da ürünü sepete ekleyip alışverişi tamamla dediğimde gönderdikleri ülkeler arasında Türkiye'yi görememiştim. Sonrasında Ebay'a baktım ama Ebay'da da yoktu. (Hala yok!) Sonra Amazon'u kontrol ettiğimde cihaz ellerinde vardı ama yine ülkemize göndermiyorlardı.

Dünyanın en güzel MKV Playerlerini istikrarlı şekilde üreden Syabas'ın sitesine girdim. (Şimdi isimleri farklı tabi.
    www.cloudmedia.com
    Cloud Media
    http://www.cloudmedia.com
    oldu) Siteye girince benim cici cihazım PopcornHour C-300'ün olduğu ürünler sayfasında yeni ürünleri de gördüm. Bu yeni ürünlerden biri de Open Hour Chameleon'du ve Kodi kullanabiliyordu. Androidli olmasına bile göz yumarak cihazın siparişini verdim. Bu yazımda da o zamanki duygularımı şöyle ifade etmişim.http://forum.donanimhaber.com/m_108987103/tm.htm

Cihaz üretici firmada olmadığı için Ebay üzerinden Fransa'dan geldi. Kutusunu açarken vidyosunu da çektim. https://www.youtube.com/watch?v=O_tDw6RJLdE.

Ürünü yerine yerleştirdim. (Yeri abisinin üzeri oldu. Hatta abisinden kabloları çıkarıp ona taktım. Abisine de Himedia Q5 Smart TV Box’un kablolarını. Yani yeni cihazıma ayrı bir değer verdim) Tüm bu “ezgertmeme” karşın cihazı ne yaptıysam internete çıkaramadım. Forumları altüst ettim ama benim sorunum gibi bir sorunla karşılaşan olmamış. Cihaz IP almasına rağmen internete çıkmadı. Wi-Fi’si de olmadı için bir anlamda cihaz elimde patladı. Belki yazılım yükseltirsem sorun çözülür diye ümitlendim ama nafile…

Sonrasında bu sabah itibariyle yine eskiden göz kırptığım VEOLO 4K Streaming Media Player’i internette aramaya başladım. Üreticinin sitesine girip sipariş verdiğimde Türkiye’ye gönderim yaptıklarını gördüm. Open Hour Chameleon hayal kırıklığıyla bu işe girişmiş oldum.

VEOLO 4K Streaming Media Player ile Open Hour Chameleon’un özellikleri hemen hemen aynı. VEOLO’da tümleşik Wi-Fi ve Bluetooth’da var. VEOLO’da gördüğüm kadarıyla 3D yok. Veya var. Olmayabilir de. Olmasa da olur. PopcornHour C-300'de de “3D Var” ibaresi olmasına rağmen 3D videoları açabiliyor. Galiba olay TV’de bitiyor.
    İşin özü VEOLO 4K Streaming Media Player bakalım kaç günde lime geçecek. .

Open Hour Chameleon Fransa’dan 1 hafta gibi bir sürede gelmişti. Hızlı gelip iş görmemesindense yavaş gelsin ama işime yarasın.

Gelişme olursa yine yazarım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi haQQo -- 27 Kasım 2016; 3:7:35 >

• Hemşo ne çektin şu media playerlardan yaw:)

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakgoz79

Hemşo ne çektin şu media playerlardan yaw:)

Hemşo bu sefer olacak. İçime doğdu :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: haQQo

quote:

İnşallah kardeşim unbox videonuda izledim bir hevesle açıyosun kutuyu belli hevesin kursağında kaldı belli ki syabas topu tamamen dikti baksana A-500 Pro yu bağış toplarsa üretecekmiş adamlar acizlikte son noktaya gelmişler

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

quote:

İnşallah kardeşim unbox videonuda izledim bir hevesle açıyosun kutuyu belli hevesin kursağında kaldı belli ki syabas topu tamamen dikti baksana A-500 Pro yu bağış toplarsa üretecekmiş adamlar acizlikte son noktaya gelmişler

A-500 Pro'yu ölü proje olarak görüyorum. Yani kitlesi az olacaktır. Cihazı tam da çözümleyebilmiş değilim. Hele videonun sonundaki o muhasebe bürosu çalışanları edasıyla 'caaaaaa' yapmalarına da çok güldüm. (muhasebeciliği küçümsediğim falan yok)

(Not:Mantı yapmıştım. Heyecandan mantıyı bile bitiremedim. O kadar da heyecan vardı. Sen de denemek istersen bana bir gelsen süper olur. Tabi C-300'ü sana vereceğim anlamını çıkarma sakın )

• haQQo kullanıcısına yanıt
    Gelirim tabi neden olmasın müsait bir zamanda bir çayını içmeye gelirim ben fulyadaydım yanlış aklımda kalmadıysa yakındık seninle:) bu arada C-300 bana zaten uymazmış cinavia denen zıkkım varmış C-300 de :)
  • quote:

Gelirim tabi neden olmasın müsait bir zamanda bir çayını içmeye gelirim ben fulyadaydım yanlış aklımda kalmadıysa yakındık seninle:) bu arada C-300 bana zaten uymazmış cinavia denen zıkkım varmış C-300 de :)

Yakınız. Bahçeşehir yolu üzerindeyim. Cinavia olayını isim vermeden sana epey zaman önce yazmıştım. Ama sonra senin için video da çekmiştim. ISO'ları sorunsuz göstermişti. Klasörü de yine aynı şekilde. Acaba bilmediğim başka bir detay mı var?

Veya Bluray (kopya) medya da mı sorun çıkıyor?
    Yok üstad cinavia her filmde yok bildiğim kadarıyla bazı filmlerde var senin video çektiğin filmde yokmuş demekki ondan sorun çıkmadı ama cinavia lı filmde denersen büyük ihtimal sesi kısacaktır cihaz. Baya yakınmışız:):):) ben Şişli/Fulya sen Bahçeşehir şimdi çıksam heralde yarın sende olurum:)
  • quote:

Yok üstad cinavia her filmde yok bildiğim kadarıyla bazı filmlerde var senin video çektiğin filmde yokmuş demekki ondan sorun çıkmadı ama cinavia lı filmde denersen büyük ihtimal sesi kısacaktır cihaz. Baya yakınmışız:):):) ben Şişli/Fulya sen Bahçeşehir şimdi çıksam heralde yarın sende olurum:)

Şimdi şöyle bir şey var.
    Hani sana Syabas'ın durumunu anlatırken ve bu adamların davaları ile ilgili bir arkadaştan aktarma yapmıştım. Bizimkiler bu kurala uymadığından davalıklar zaten. Anolog çıkış koyamazsın kuralını bizimkiler delmiş. Yani c-300'de anolog çıkış var hala. Ve ben bunu cihazın bu korumaya karşı bir reddi olarak görüyorum.

(Ben Florya diye okudum :D Ayrıca oraya taşındım taşınalı arkadaş ziyaretine hasret kaldım)

• quote:

quote:

Şimdi şöyle bir şey var.
    Hani sana Syabas'ın durumunu anlatırken ve bu adamların davaları ile ilgili bir arkadaştan aktarma yapmıştım. Bizimkiler bu kurala uymadığından davalıklar zaten. Anolog çıkış koyamazsın kuralını bizimkiler delmiş. Yani c-300'de anolog çıkış var hala. Ve ben bunu cihazın bu korumaya karşı bir reddi olarak görüyorum.

(Ben Florya diye okudum :D Ayrıca oraya taşındım taşınalı arkadaş ziyaretine hasret kaldım)

Valla istersen cinavia lı bir film indir denemek için müsait zamanında bakalım açacak mı ? zira dediğim gibi nette cinavia lı olduğu yönünde çeşitli yazılar var bende bilemedim:) ama sende biliyosun o sende ki C-300 er yada geç benim olacak:)

• Şu beyenmediğin ucube 4k playerların kumandası varya işte bu cihazdaki kumandanın aynısı yani merdiven altı üretilen ucube firmaların birine yaptırılmış alacak olanlar uzak dursun sonra nasıl olsa video'sunu izleyeceğiz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: complete_

Şu beyenmediğin ucube 4k playerların kumandası varya işte bu cihazdaki kumandanın aynısı yani merdiven altı üretilen ucube firmaların birine yaptırılmış alacak olanlar uzak dursun sonra nasıl olsa video'sunu izleyeceğiz...

Moral veren şeyler söylesen çok mu zor yav :))
  • iptal et bence..sana en iyi moral bu olur..
  • quote:

quote:

quote:

Şimdi şöyle bir şey var.

Valla istersen cinavia lı bir film indir denemek için müsait zamanında bakalım açacak mı ? zira dediğim gibi nette cinavia lı olduğu yönünde çeşitli yazılar var bende bilemedim:) ama sende biliyosun o sende ki C-300 er yada geç benim olacak:)

Sen bana özelden link ver. Şunu indir de. Sonra indireyim. İndirdiğim zaman da bana gel. Sonucu beraber görelim.

Ve unutma. C-300'ü sana asla vermeyecem

• quote:

iptal et bence..sana en iyi moral bu olur..

HiMedia alayım yani. Beğenmediğimde parasını senden alırım ona göre
  • Bak sana 2 cihaz öneriyorum himedia q5 quad core görüntü ve işlevsellik çok iyi,2.cihaz m-195 görüntü çok çok iyi işlevsellik yok yani ıvır zıvırla çok uğraşıyorsan önereceğim cihaz q5 quad core...şu aldığın cihazlardan sonra bunlardan aldığın performans ile bana ödeme bile yapacaksın
    Attım mesaj bu arada taş yakından gelirmiş derler doğruymuş hemşerimiz dedik bağrımıza bastık bir C-300 bana vermiyosun :):)
  • quote:

Bak sana 2 cihaz öneriyorum himedia q5 quad core görüntü ve işlevsellik çok iyi,2.cihaz m-195 görüntü çok çok iyi işlevsellik yok yani ıvır zıvırla çok uğraşıyorsan önereceğim cihaz q5 quad core...şu aldığın cihazlardan sonra bunlardan aldığın performans ile bana ödeme bile yapacaksın

Akşam akşam insafsızca kanıma giriyorsun!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Attım mesaj bu arada taş yakından gelirmiş derler doğruymuş hemşerimiz dedik bağrımıza bastık bir C-300 bana vermiyosun :):)

Olurda bir gün powersuply yanarsa (ki yanmıştı) senden bilecem. Ödetirim!

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Olurda bir gün powersuply yanarsa (ki yanmıştı) senden bilecem. Ödetirim!

İyi oldu bunu söylediğin son derece güzel pazarlık malzemesi yaparım ben bunu:):):)
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.