Şimdi Ara

Verebilceğiniz Fikirler Çok önemli ..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sölediğim gibi bi char açmayı düşündüm babelde cok ufak miktarda olsa param var onun için babeli tercih ederek açmayı pLanladım ama ne açıcağıma bir türlü karar veremedim aÇıkcası Sizinde Fikirlerinizi aLmak istedim Aranızda biLiyorumki iyi SRocularda vaR (:
    Şimdiden Teşekkür ederim. inş. istediğim bilgiyi aLabilirim
    Ufak bi not oLsun (: : pvp yi ve zevkli şekİLde kasmayı tercih ediyorum.

Bu arada eğer yeni herhangi bi serverda yardımcı oLup kasmamı sağlarsanız olabilir DH den aRkadaslarla oynamak paha biçilemez Umarım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kocaeliİzmit -- 13 Temmuz 2010; 4:07:29 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Kocaeliİzmit

Sölediğim gibi bi char açmayı düşündüm babelde cok ufak miktarda olsa param var onun için babeli tercih ederek açmayı pLanladım ama ne açıcağıma bir türlü karar veremedim aÇıkcası Sizinde Fikirlerinizi aLmak istedim Aranızda biLiyorumki iyi SRocularda vaR (:

Bu arada eğer yeni herhangi bi serverda yardımcı oLup kasmamı sağlarsanız olabilir DH den aRkadaslarla oynamak paha biçilemez Umarım :)

babel serverında oynuyorum.babelde birçok warrior/cleric - bow mevcut rogueların sayısı gerçekten az. ilk buildim rogue/warlocktu ve subjektif olarak birçok kişi en iyi pvp oyuncusu olduğumu söylemişlerdi.daha sonra pvpler çok kısa sürüyor ve 110 geliyor diye warrior/clerice çevirdim.Ch-Eu arasında kalıyorsan babelde eu aç derim.warrior/rogue , warrior/warlock ya da rogue/warlock(full str) veya full int veya tercihine göre hybrid yapmak isteyebileceğin warlock/cleric gibi buildler güzel olabilir.ayrıca babeldeki kuwaitli oyuncuları baya bir azalttık . serverda çok fazla mısırlı oyuncu var.10 saniyede bir kosmak yazıları görecek kadar çok.ama ben kendimi soyutladım artık pvp alanları dışında toplum içine çıkmıyorum sorun morun kalmıyor onun dışında en hareketli job serverı diyebilirim ve FW ler çok zevkli geçiyor.Pvpsi zaten serverın kalabaklığıyla ilgili bir durum ki o konuda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.şimdi aslı konuya gelirsek sana şiddetle yazdıklarımdan birini açmanı öneriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Smuzy -- 13 Temmuz 2010; 9:01:40 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Smuzy

quote:

Sölediğim gibi bi char açmayı düşündüm babelde cok ufak miktarda olsa param var onun için babeli tercih ederek açmayı pLanladım ama ne açıcağıma bir türlü karar veremedim aÇıkcası Sizinde Fikirlerinizi aLmak istedim Aranızda biLiyorumki iyi SRocularda vaR (:

babel serverında oynuyorum.babelde birçok warrior/cleric - bow mevcut rogueların sayısı gerçekten az. ilk buildim rogue/warlocktu ve subjektif olarak birçok kişi en iyi pvp oyuncusu olduğumu söylemişlerdi.daha sonra pvpler çok kısa sürüyor ve 110 geliyor diye warrior/clerice çevirdim.Ch-Eu arasında kalıyorsan babelde eu aç derim.warrior/rogue , warrior/warlock ya da rogue/warlock(full str) veya full int veya tercihine göre hybrid yapmak isteyebileceğin warlock/cleric gibi buildler güzel olabilir.ayrıca babeldeki kuwaitli oyuncuları baya bir azalttık . serverda çok fazla mısırlı oyuncu var.10 saniyede bir kosmak yazıları görecek kadar çok.ama ben kendimi soyutladım artık pvp alanları dışında toplum içine çıkmıyorum sorun morun kalmıyor onun dışında en hareketli job serverı diyebilirim ve FW ler çok zevkli geçiyor.Pvpsi zaten serverın kalabaklığıyla ilgili bir durum ki o konuda sıkıntı yaşayacağını düşünmüyorum.şimdi aslı konuya gelirsek sana şiddetle yazdıklarımdan birini açmanı öneriyorum.

SağoLasın koca dh dé cevap verebilen tek kişisin dün geceden beri Söylediklerini dikkate aLıcam

• Up Koca Forumda Kimsemi bİşe yazmadı ya .s
  • Hem pvp de iyi olmak istiyorum hemde kasarken iyi olmak istiyorum diyorsan ya rogue/cleric aç ya da cold light bicheon nuker aç... Ama ilerde isro ya da ksro daki gibi bi update gelir ve cleric buffları weapon deiştirdiinde kaybolursa china lar ön plana çıkaçaktır full int ss cold light garment giyen bir nuker tek başına bile olsa giant party ye kafa tutar frost wall ı açmanı önerrm bu yüzden 1vs1 gelince burda nasıl bi taktik izlediin önemli china larda attachkların bi stratejie dayarsan tüm charları alabilirsn mesela str charlara karşı her zaman cold daki frostwall u kullan ki canından olma
    int çilere karşıda nuke atcam die ugrasma zaten mag defansları war bu yuzden bicheon daki attack skillesini kullan yatır batırla alamicaın wizz yoktur ayrıca bicheon daki 15 sm muazzam bi phy. Defans weren bi buff war bunu str charlara karşı kullanablrsn el yakması olarak da lightning i kullan umarım yardımcı olabilmşmdir...

[Devrik cümle dolmus ama olsun ]

• eger carın yoksa sıfırdan babelde 0dan car kasmak delilik..
  • babel mi ? delirmiş olmalısın
  • @crystalite
    Apollo da açtım wizzy cleric olarak düşündüm şimdilik fakat

Airmemoli nin söledikleri baya kafamın karısmasına sebep oLdum buffların silinmesi vs.

@airmemoli oLdukça yardımcı oLdun :) Teşekkürler
  • quote:

@crystalite

Airmemoli nin söledikleri baya kafamın karısmasına sebep oLdum buffların silinmesi vs.

Eğer buff lar hakkında kafan karıştıysa konular arasında ksro legend x update + joymax mail war onu bul ordaki 3 video yu izle anlicaksın neden eu açma dediimi... [son sayfalarda o 3 video]
  • quote:

Orijinalden alıntı: airmemoli

quote:

@crystalite

Eğer buff lar hakkında kafan karıştıysa konular arasında ksro legend x update + joymax mail war onu bul ordaki 3 video yu izle anlicaksın neden eu açma dediimi... [son sayfalarda o 3 video]

sağoLasın kafamdan EU yapıLandırması kalktı en azından Chin devam En iyisi Sanırım ^^

• niye delilik olsun ki eski serverlar daha canlı oluyor gördüğüm kadarıyla..hem belli bir seviyeye ulaşmış oluyor zaten insanlar zamanla..yeni serverda uğraş işin yoksa milletle
  • full str bi cinli istersen fire light heuksal açmanı tavsiye ederim garment setle huksalda mag defs veren buff vardır full int cinli istersen light cold bicheon ss nuker aç çünkü bicheonda phy. Defs veren buff var çaktın aradaki ilişkiyi?
  • Alayına GLAİVE
  • @airmemoli çaktım iLşkiyi agam (:

@Xwdesigned_ aynen öyle asLında :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.