Beyler yenilenmiş cihaz alınır mı sizce f2 pro alınabiliyor 8800e fatura vs olacak teknosadan artı 1 sene garantili yoksa ne tavsiye edersiniz ? |
Vergi indiriminde gm 24 pro alacağım fakat (2. sayfa)
-
-
Oneplus 9 8/128. 10500₺. Yurt dışı cihaz.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
hacı 9500e lazım be
-
10500e nerede var bir de 20 bin görünüyor. En ucuz yenilenmişi mi yoksa
-
Face'de, mâlum satıcıdan. Sıfır cihaz.
fatura kesmezki o
-
Muhakkak. 🙂
poco f3te düşünülebilir yenilenmiş olarak 9500 altına bulunabilir gibi
-
Gm24pro dan neden vazgeçtiniz?
Baktım da pek o para etmez gibi artı 5g desteği yok. Güncelleme desteği ne olur bilinmez samsung tarafında 4 sene güncelleme sözü var. Bir kaç ufak donanımda önde diye GM'e güvenemedim. Adam geniş açı kamerası bile koymamış. Tek esprisi ekran, tasarım fena değil onun harici her konuda a34 alır gibi. Depolama iyi fakat gb olarak yüksek hız olarak yine samsung daha yüksek hızlı sınıfa sahip depolama koyuyor. Kameralarda ciddi fark olduğunu düşünüyorum. Video kayıtlarda bile dağlar kadar fark vardır. 3.5mm girişi olması radyo adaptör kulaklık çıkması delik ekran tasarımı gibi özellikler güzel gm tarafında ama uzun vadede üzecektir. Arayüzü bile dandik geldi menü yazılarında yazım hataları var özenilmemiş yani o kalitesizliği hissettiriyor. Yenilenmiş cihazlar üzerinde de güzel alternatifler var. Şu an bekleyeceğim belki xiaomi tarafında redmi note 13 serisi gelir falan onu alırım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X