< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Vergi İndiriminden Yararlanan Oldu mu?
![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
![](/static/forum/img/close.png)
-
-
Telefonda a34 düşmesini bekliyorum
Laptopta r3 7.nesil alabiliyorsun.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Masaüstü alamıyor muyuz
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
alabiliyorsun ama toplama olarak görünmeyecek atıyorum itopya vega sistem olarak alabilirsin faturada parça parça görünürse kabul etmezler. Sade işlemcili sistem alıp ekran kartı eklemek mantıklı. 5600gli falan iyi sistemler var.
-
Güncel
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Sene başında buna da yeniden değerleme oranında guncelleme gelecek mi acaba
Hayatta gelmez
Up
Siz mezunsunuz hocam o vergisiz telefon bilgisayar desteği sadece halihazırda örgün üniversite öğrencilerini kapsıyor. Açık öğretime kayıtlı olmuş olsanız bile olmuyor.
Kardesim unide hocam
İnşallah uygun bulunur o zaman
Hani sen tek çocuktun hani antinatalizm hani ailenin teki olduğun için terk edemiyordun onları yalanmış.
Tek çocuk olsam hayatim en az yuzde 80 daha iyi olurdu ok hic tem cocugum demedim
Orası öyle tabi imkan meselesi ikinci çocuk oldu mu en iyi ihtimalle %50ye düşüyor. Türk aile yapısında küçük çocuğa daha çok değer verildiğinden sana gelen destek 30a bile düşebilir.
-
Onunla alakali değil
Annem vefat edince kardesime ben baktim hayatim bitti bununla ugrasmaktan ve emeğe değdi mi dersen değmedi bosa emek zaman para sinir stres israfı
Kardeslik bi ailede olabilecek en berbat kurum anne babana baktığın ettigin yetmiyor bir de cocuklarina ana babalik yapıyorsun hayat mi la bu
Oha senin annen mi vefat etmişti bunu bilmiyordum. Başın sağolsun. Dünya berbat bir yer imtihan yeri imtihan yerleri hep berbat olmuştur. Maalesef kardeşlik sıkıntı benimde var bakmaya hiç niyetim yok ama baksınlar kendilerine. Ailemede yaptığınız çocuklara bakın diyorum. Herkes planını yapsın zaten çok sıkıntılı bir yerdeyiz birde acayip plansız programsız avare insanlar var görünce akıl durgunluğu yaşıyorum sanki aynı dünyada yaşamıyor gibiyiz.
-
Eyvallah
Ben açıkçası bu görevi bizzat annemden alan 2 kişiden biriyim teyzemin kizina da demişti ama yemin ederim babam kalp krizi gecirdiginde bile 1 telefon acip nasilsiniz demedi 9 senedir
Ben elimden geleni yaptım gibi gibi ama salakliklarim yüzünden büyük telafisi imkansiz hatalarım da çok bu yuzden zaten iyice delirdim son zamanlarda
Son up konuyla alakalı mesaj gelmedigine gore insanlar pek itibar etmedi çöp telefon ve bilgisayarlara demek ki
Mağazadan alınabiliyorsa fiziksel olarak alacam ama benim kafamı kurcalayan şu anki faturamı iptal edip kendi üstüme almam lazım o da baya pahalıya geliyor gibi
Telefon olaraksa M34 realme 10, Vivo Y36 dan biri olabilir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leopard76 -- 18 Kasım 2023; 0:34:16 >
Arkadaşlar merhabalar. Ben 1. sınıf örgün eğitim öğrencisiyim fakat ders seçimi yapmadığım için öğrenci belgemde öğrenci durumu kısmında pasif öğrenci (kayıt yenilememiş) diyor sizce ben indirimli telefon kampanyasından faydalanabilir miyim? Sonuçta koşullar arasında sadece kayıtlı olmak yazıyor.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X