Şimdi Ara

VERGİLERİMİZ POLİSE GİDİYOR (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Hellori Hazretleri

birazdan birisi yurtdışındaki süper spor polis araçlarını paylaşacak

VERGİLERİMİZ POLİSE GİDİYOR

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Çok da lüks değil bu araçlar , ben de polisin 75 lik connect kullanmasini anlayamiyorum. Bi kovalamaca olsa polis 100'e cikana kadar adam sınırı geçer :)

• Aslinda arkadas kizmakta hakli, zira gorunen o. Ama gel gelelim pahali arac memur icin bas belasi. Devlet araclarinda kasko yok. Surucunun hatasindan kaynaklanan bi sorunda masrafi kullanan oduyor. Yani arac ne kadar pahali ise risk o kadar fazla.

Ayrica luks arac verdilerse memurun sucu ne? Secme sansi mi var ki?

Burada kurcalanmasi gereken baska seyler.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Ben hayatimda adam kovalayan polis gormedim. Insallah kovalarlar.

Tabi bide o yönü var.

• Bari 30000 TL ye polo gti alinsin.

• biri şuna ayakkabı kutularını göstersin
  • Hocam mini ve jukelar özellikle turist gelme ihtimalinin fazla olduğu yerlerde var dikkat ederseniz.İmajımız için iyi birşey.En azından bir yerde kullanılıyor.
  • Milletvekili , bakan, basbakanlarin ve binlerce diğer kamu personelinin makam araci göze batmamis polisin kamu güvenliği için çoğu hediye veya banka promosyonu olan araçlar göze batmis.

• Bütün modelleri bilemiyorum ama Mini Cooper hakkında bilgim var ve burada yazılanlarla da ilgisi yok, gümrükte yaşanan bazı sorunlardan kaynaklandığını söyleyebilirim. Detaylı bilgi isteyenler PM gönderebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Disconnectus_Erectus

Çok da lüks değil bu araçlar , ben de polisin 75 lik connect kullanmasini anlayamiyorum. Bi kovalamaca olsa polis 100'e cikana kadar adam sınırı geçer :)

Connect kullananlar Asayiş Şube Müdürlüğü, iç hacmi geniş olduğu için tercih ediyorlardır.
  • Okul yapmayan hapishane yapar.

Genç nüfusu bizden daha az olan ülkeler eğitime bizden çok para ayırıyorlar. Eğitime gelirimizin %3'ünden fazlasını harcamıyoruz. Ekonomik büyüklükte 17., eğitime ödenek ayırmada 142.yiz.

VERGİLERİMİZ POLİSE GİDİYOR

Public spending on education, total (% of GDP)
    http://www.indexmundi.com/facts/indicators/se.xpd.totl.gd.zs

https://www.cia.gov/library/publications/the-world-factbook/rankorder/2206rank.html

• Karbon 12 K kullanıcısına yanıt
    bu harcanan sadece devletin harcadığı mı yoksa vatandaşın harcadığı da dahil mi?

edit: gerek kalmadı linkten öğrendim.

yurt dışında bildiğim kadarı ile özel okul olayı bizden çok farklı. özellikle lise ve üniler paralı ve meblalar çok yüksek diye biliyorum, yamuluyorsam düzeltin lütfen. bu sebeple karşılaştırma çok adil olmaz düşüncesindeyim. biz eğitim kalitesinde vs yine sürünüyoruzdur o ayrı..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Şebboy -- 15 Nisan 2014; 21:31:40 >
  • Şebboy kullanıcısına yanıt
    özel+devlet hepsi dahil

edit:

Pahalı da var, ucuz da var, devlet de var özel de... Genel olarak gördüğüm bizim üniversite kapısında beklettğimiz seviyedeki öğrencilerden çok daha iyi beceri sahibi insanlar çıkarıyorlar.Önümüzdeki 50 sene bu verilele ilgili olacak, yani bugün uyanan Afrika'daki Uganda böyle devam edersek yaşam standartlarında bizi geçebilir.

Komşumuz Yunaistan'da bütün eğitim devlet kurumu, tek özel üniversite Girne Amerikan Üniversitesi onun da diplomasını tanımıyor.

Neticede eğitime dünya daha meraklı. Biz pek meraklı değiliz, biz Kurtlar Vadisi'ne meraklıyız. Harita'da beyaz olan yerler datanın olmadığı yerler, eğitime bizden daha meraksız çok az yer var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Karbon 12 -- 15 Nisan 2014; 21:41:56 >
  • ne konular açılıyor ya

• Dostum o araçlar hediye, reklam ve sorunsuzluk imajı hediye ediliyor.

Vergilerimizin esas gittiği yerler 550 kişinin çalıştığı bir yer , Ankara'da.

Kararlarıyal çok güzel vergi harcıyor bu 550 insan, minnettarız.
  • Konuya girerken Dubaideki Ferrari FF leri Lamborghini Aventadorları göreceğimden emindim ama yoklar.
  • Arabanın hakkını veriyolarsa problem yok da bizim burdakiler piyasa yapıyor açmış camı tüttürmuş sigarayi kol sarkık işte böylelerine Tofaş bile fazla

• konuyu baslatan kardesım.keske karsımda olsanda yuz yuze konusabılsek.arastırmadan ıncelemeden ınsanları zan altında bırakma ondan sonra gel buraya konuyu ac ınsanlarıda yanlıs yonlendırme.BELKI BILMIYOSUNDUR FAKAT BIRAZCIK GENEL KULTURUN VAR ISE DEDIKLERIMI ANLARSIN.sadece benım bıldıgım ve gordugum godamanlar tarafından emnıyete HIBE edılen bır suru arac var.HIBE nın ne oldugunu bılıyosundur herhalde neysee yanı nu araclar senın vergınle alınmıyor
  • Keşke polise gitse

• turıstık bolgelerde olmasını desteklıyorum böle seylerın sahsen
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.