Şimdi Ara

VERGİLERİMİZ POLİSE GİDİYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
1.769
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu konuyu sinirime dokunduğu için açıyorum. Aynı zamanda bilgi almak istiyorum . Aşağıda sayacağım araçlar emniyet müdürlüğüne hediye olarak mı veriliyor ? Yoksa bunun için bir bütçeleri var, kendileri mi ödüyor ?

Sadece İstanbul'da gördüklerim ;

Mini Cooper Countrman.
    Mini Cooper one .
    Nissan QQ ( Dizeline bir anlam verebilirim de ben otomatik vitesini de gördüm ve büyük ihtimalle cvt idi. )
    Nissan Juke
    Mercedes B Serisi ( Yeni Kasa / Otomatik Vites )
    Opel İnsignia
    VW Passat ( Genellikle 2.0 TDİ + DSG'yi şöförle büyük başlarda görüyorum )
    Hyundai İx35 ( Bunu gördüğümde çok geçirdim zaten, araba kendisini götüremiyor birde hız yapacak )

Bu araçları çok sık görüyorum. Arada bir gördüğüm araçları yazmadım bile. Anlamadığım şu cam tavanlı ix35 le kimi yakalayabilirsin ? Bizim almak isteyip de alamadığımız B serisinin polis memurunda ne işi var ? Araçlar hızlı olsa anlarım. Az yakıyor diye sorunsiye tercih edilseler anlarım. Ama platinium donanım QQ görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Sizce bu haklı bir davranış mı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Henastone -- 17 Nisan 2014; 18:03:06 >

• Saydıklarınıza giden devede kulak. Asıl vergilerin nereye gittiğini hepimiz çok iyi biliyoruz kutulara
  • quote:

Orijinalden alıntı: Henastone

Arkadaşlar bu konuyu sinirime dokunduğu için açıyorum. Aynı zamanda bilgi almak istiyorum . Aşağıda sayacağım araçlar emniyet müdürlüğüne hediye olarak mı veriliyor ? Yoksa bunun için bir bütçeleri var, kendileri mi ödüyor ?

Sadece İstanbul'da gördüklerim ;

Mini Cooper Countrman.
    Mini Cooper one .
    Nissan QQ ( Dizeline bir anlam verebilirim de ben otomatik vitesini de gördüm ve büyük ihtimalle cvt idi. )
    Nissan Juke
    Mercedes B Serisi ( Yeni Kasa / Otomatik Vites )
    Opel İnsignia
    VW Passat ( Genellikle 2.0 TDİ + DSG'yi şöförle büyük başlarda görüyorum )
    Hyundai İx35 ( Bunu gördüğümde çok geçirdim zaten, araba kendisini götüremiyor birde hız yapacak )

Bu araçları çok sık görüyorum. Arada bir gördüğüm araçları yazmadım bile. Anlamadığım şu cam tavanlı ix35 le kimi yakalayabilirsin ? Bizim almak isteyip alamadığım B serisinin polis memurunda ne işi var ? Araçlar hızlı olsa anlarım. Az yakıyor diye sorunsiye tercih edilseler anlarım. Ama platinium donanım QQ görünce cinlerim tepeme çıkıyor. Sizce bu haklı bir davranış mı ?

Bence kesinlikle haklı bir davranış.

Bizim almak isteyip alamadığım B serisinin polis memurunda ne işi var ? .Buna ise bittim .

• İmaj işi torosla mi adam kovalasinlar
  • Hediye deniyor ama aslı belli :)
  • Ben hayatimda adam kovalayan polis gormedim. Insallah kovalarlar.
  • ix35 de dizel olmasın
  • Bu araçlar hediye olarak verilmekte.
    Bildiğim kadarıyla mini'ler intercity tarafından kullanmaları için tahsis edilmişti.
    Yani vergilerimizle alınmıyor. Ama hediye edenlerin amacı manidar.

Vergilerimizle alınanlar transit connect, accent, fluence'ler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bu araçlar hediye olarak verilmekte.
    Bildiğim kadarıyla mini'ler intercity tarafından kullanmaları için tahsis edilmişti.

Hayatımda böyle saçma sapan bir düşünce görmedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tolga509

Neden?
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Alıntıları Göster
    birazdan birisi yurtdışındaki süper spor polis araçlarını paylaşacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Protex11

quote:

Neden?

"vergilerimiz polise gidiyor"
  • Sanki vergiden yararlanan tek kurum emniyet. Sanki emniyet mensupları vergi vermiyor. Hiç bir şey bulamayınca arabalara takılmış arkadaş. Vergilerin asıl harcandığı yerleri göremezsiniz, gördükleriniz devede kulaktır ki o araçların çoğu promosyon, vergiyle falan alınmıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bal974

Bu araçlar hediye olarak verilmekte.

Güya miniler istanbulun dar sokaklarından rahatça geçebilmek içinmiş.
    Suvlar ise daha öndeki araçları görmek ayrıca karda kışta patikada kullanmak için.
    D sınıffı araçlar hadi performan için olsun ama B serisi amaçsız bir araç polisler için
  • quote:

quote:

quote:

Neden?

Ben de neden dedim zaten. Adam diyor ki gereginden fazla luks araclara luzumsuz paralar harcaniyor. Siz neresini anlamsiz bulduysaniz soyleyin? Tirnak icinde alinti yapmaniza getek yok, ben de okuyabiliyorum mesajlari.
  • quote:

Orijinalden alıntı: İl teber

Alıntıları Göster
    Bütün vakıflar kendi aralarında bir havuz oluşturuyorlar o havuza her kes para koyuyor genelde benim gördüğüm özellikle dini (vakıfların bayan üyelerinde) Nissan Qashqai
    var hepsinde, ancak vakıflar ötv' ve vergiden sanırım muaf tutuluyor, o yüzden 80-90 binlik arabalara onlar en fazla 40-50 bine biniyorlar.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Neden?

Ben de neden dedim zaten. Adam diyor ki gereginden fazla luks araclara luzumsuz paralar harcaniyor. Siz neresini anlamsiz bulduysaniz soyleyin? Tirnak icinde alinti yapmaniza getek yok, ben de okuyabiliyorum mesajlari.

Araştırırsan kolluk kuvvetlerde ki lüks sınıfı araçların tamamına yakının şirketlerin bağışı olduğunu görürsün de.

Benim amacım "vergilerimiz polise gidiyor" cümlesine idi.

Türk Polis Teşkilatında 250 bine yakın insan bulunuyor.

• polislerle çalişma firsati buluyorum
    çoğu bitmiş okeye dönen cinsten.
    hec bir sey umurunda degil
    heleki gecen hafta bir organizasyonda emniyet amrini yakasina 3.lig kulun başkani yapisti ki orda itibar hava civa nin sonuydu.

mersoya binse ne binmese ne.
  • Devletin arabasi lux ise bundan memura ne. Devleti somuren adam memurunun altina lux arac mi verir Allah askina komik olmayin. Bu araclar kaz gelecek yerden tavuk esirgemeyecek kodamanlarin devlete bagisladigi tavuklardir. Illa bi kabahatli ariyorsaniz o araci kullanan memura degilde devletin kazini peskes cekmislere bakin.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.