|
Bildirim
|
vergi kaçırmıyordur,vergiden kaçınıyordur
|
Elinize sağlık,duyarlı bir vatandaş olarak gerekeni yapmışsınız.
Şöyle etrafınıza bir baksanız birçok esnafın aynı şeyi yaptığını göreceksiniz. Mesela sanayide hangi tamirci fatura kesti bugüne kadar size ? Vergi toplamada yada adaletli vergi toplamada sıkıntılı bir ülkeyiz. Bugün gelir vergisini eksiksiz yatıran, maaşını bankadan alan personeldir. Diğerleri nasıl vergiden kaçarızın derdiyle meşgul |
"...cezai işlem tesbiti yapılmıştır." diyor. Cezai işlem uygulanmıştır, demiyor. Yani cezasının ne olduğu belliymiş ama uygulayıp uygulamadıklarını söylememişler.
|
Daha öncede çocuğumu götürdüğüm bir oyun alanı hakkında 189 a şikayette bulunmuştum.
Bir dahaki gidişimde akillandiklarını gözümle gördüm. İster iktidar yanlısı,ister iktidar karşıtı hiç farketmez. Vız gelir tırıs gider Benim maaşımdan elime geçmeden vergi kesiliyorsa Dünyayı kazanan İşletme sahipleride ödeyecek Kusura bakmasınlar |
ozbey08 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
Kart geçmem dememiş ki kdv.yi de ücrete eklerim demiş. Keşke o kdv.yi de ödeyip vergi vermesini sağlasaydınız, veya vergi kaçırdığını yüzüne de vurarak bu yüzden tedavi olmayı reddedip şikayetinizi öyle yapsaydınız.
|
|
|
|
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2020; 13:42:17 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2020; 13:41:45 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2020; 14:13:23 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Konuya dahil olmayan adam -- 7 Şubat 2020; 13:53:27 > |
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2020; 14:4:55 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Zodion -- 7 Şubat 2020; 14:11:34 > |