< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 25 Şubat 2019; 9:52:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 25 Şubat 2019; 9:52:57 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Helal olsun hakkımızı savunmalıyız böyle böyle bir şeyler değişecek.
|
İlgili memur hakkında da "görevi kötüye kullanma" eyleminden suç duyurusunda bulunmak lazım ki, keyfi hareket etmesinler.
|
Cimer'e yazdım fakat onların yönlendirmesini istemedim kurum olarak direk Ticaret Bakanlığını seçtim, belgeleri yükledim ve gönderdim. Öncesinde ilgili müdürlüklere fax falan çektim ama dikkate alınmadı. Zaten kurumlara yapılan itirazlar konusunda sanırım ıslak imzalı dilekçeler ve cimeri dikkate alıyorlar.
Birde posta gümrükteyse ptt ye itiraz etmeniz bişeyi değiştirmez. Çünkü ptt gümrükten sonra devreye giriyor. Gümrükteki postalar için sadece Ticaret Bakanlığı muhatabınızdır. |
.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dumura Uğrayamayan Adam -- 25 Şubat 2019; 9:34:21 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|