|
Bildirim
Yaptığı hesaba bak
![]() Makarnadan beynin kurumuş birader... Kur nedir, ekonomi nedir, alım gücü nedir bihabersin |
Almanya Asgari Maaş : 1.473 Euro.
Yani Almanyalı bir vatandaş hiç yemeden içmeden ortalama 11 ayda bu arabanın parasını biriktirebiliyor. ----------------------- Türkiye Asgari Maaş : 1.273 TL. Türk vatandaşı ise hiç yemeden içmeden 40 ayda biriktirebiliyor o parayı. Ülkelerin enflasyon farklarını ise saymıyorum. Sen Euro'yu bizim açımızdan dikkate alıyorsun adamların ana parası zaten euro. ![]() |
Bir iki kelime diyecektim de,Opel astranin fiyat karsilastirmasini okuduktan sonra tartismaya bile gerek yok zaten.
|
Senin dilinin kemiği yok.Senin günlük kazancın 4000 lira değil miydi? Senin gibisinin kuyrukla ne işi olur? Bastırır parayı alırsın. Senin abin 60'lı yıllarda veya 70'lerin ilk yıllarında mı doğdu ki kuyruğa girdi? Sen bunu hatırlıyorsun yaşın büyük ama forumlarda geziyorsun öyle mi? Ambargo harici 80'li 90'lı yıllarda kuyruk mu varmış? Neyin palavrasını sıkıyorsun sen ya.
Eleştirip durduğun yıllarda sağ hükümetler doluydu.Solcular dediğin senin kaç yıl yönetmiş? 90'lı 80'li yıllarda solcu muydu yoksa? Bırak bu her şartta propaganda yapmayı.Kimse siyasi cahil değil burada.Hangi yıllarda hangi hükümet iktidardaydı biliyoruz.Karneyle ekmek almayı 40'lı yıllarda yaşamış bu ülke senin baban bile görmedi. |
Bugüne kadar vestelden tek bir toplu igne almadım iyikide almamışım bugünden sonrada almam daha
|
Vestelmi bedava verseler evime sokmam.
|
Haklısın kardeşim, "doların artması bana dokunmuyor" cümlenden sonra tartışmayı uzutmamak için içimden sadece haklısın demek geçti. Başka ne diyebilirim ki? Ayrıca gönderdiğim link'ler arasında 25 yaşında olupta okuyan kişi ben değilim.
|
yemin ederim artık bedavaya vestel ver benzin döker yakarım yinede kullanmam
|
Vestel'in sağlık çalışanları için dizüstü kampanyası vardı yıllar önce. dizüstünü eve kargoladılar. ürün geldi. açtım kullanmaya başladım ki kendiliğinden restart etmeye başladı. servise götürdüm. 15 gün içerisinde birebir değişim istersem olacağı için kabul ettiler değiştirdiler. yeni gelen üründe restart yoktu ama klavye takımı o bölge tuşa batığınızda çat çut ses geliyor çöküyordu. üstüne düşmedim. aradan zaman geçti. bir tanıdığın yanına vestel bayiisine gittim. sohbet arasında durumu anlattım. bayiinin sahibi bölge müdürünü direk aradı. müdüre de anlat dedi. adama da yaşadığım tüm süreci anlattım. bir kaç saat geçmedi 212li bir numara aradı. dedi vestel mhden arıyoruz. bu bilgisayarcıya götürün. götürdüm bıraktım. 2 hafta geçti. aradılar gittim aldım. klavye takımı değişmişti. sonra başka bilgisayar alınca ablama verdim o bilgisayarı. o da tesadüfen servisle irtibata geçmiş. bana bilgilerimi sordu vestelde benim adına olduğu için. aradan baya bir süre geçti. ablama ne olduğunu sordum. o dizüstünü aynısıyla değiştirmek istemişler. aynı model olmadığı için yeni üst bir model vermişler. yani demek istediğim hayatım boyunca gördüğüm en ilgili servis Vesteldeydi. ama gel gör ki servisle uğraşmak zaman kaybı. bu insanı yoruyor. MH kadar ürün kalitesini de kontrol etseler kesinlikle başa yarışır.
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guaire -- 6 Mart 2015; 0:31:48 > |
|
|
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lionel1 -- 24 Aralık 2014; 16:10:32 > |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sucuk_Ekmek -- 24 Aralık 2014; 16:19:56 > < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|
|