Şimdi Ara

Veri Gizliligi Sozlesmesi Tehdidi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
246
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba 8 aydir bir firmada Web Developer olarak tabiri caizse mesai ucreti olmaksizin kopek gibi calisiyorum. 3-4 aydir ayrilmaya calisiyorum, bir sekilde vazgeciriliyorum. Sonrasinda yine olmadigini gorup gitmeye kalktigimda suclu ben oluyorum. Bu sondu. Bir tarihte anlastik.Yaklasik 1 ay evvel tehdit edildim. Istesem mail hesabindan disari veri sizdirip hayatini yakarim diye, ki bu insan bilmiyor ki kendi hayati kararacak boyle birsey yaparsa. Geldigim gunden beri yerini aldigim ekemana veri gizliliginden yakacaktikta ucuz kurtuldu deniliyor. Bugun yedigim hakaretler diz boyu olunca midem iyicene bulandi, bu arkadaslar beni veri gizliliginden yakabilirler mi, kanitlama sansim ne?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Bir daha bu maddenin altina imza atarsam opsunler beni. Sirketin cok degerli verilerini korumak icin degil tamamiyle personeli opmek icin kullanilan bir sistem olmus.

• durumuna üzüldüm ben sorunun cevabını bilmiyorum ama bilen birisi çıkacaktır muhakkak yanlız sana bir sorum var nedir bu veri gizliliği meselesi ben şahsen mühendis olmaya çalışan bir öğrenciyim ilerde çalıştığım firmalarda bu durumlara düşmemek için beni ve bizim gibileri aydınlatırmısın biraz
  • Sız yapılmaması gerek4 birşey yaptınız mı kendi nazarınızda eğer böyle bir şey yapmadıysanız huzurunuz da yoksa ben bir saniye durmazdım tabiki işten ayrılınca maddi sıkıntı olacaktır bunu da göze almak lâzım

• quote:

Orijinalden alıntı: Cigarette Smoking Man

Merhaba 8 aydir bir firmada Web Developer olarak tabiri caizse mesai ucreti olmaksizin kopek gibi calisiyorum. 3-4 aydir ayrilmaya calisiyorum, bir sekilde vazgeciriliyorum. Sonrasinda yine olmadigini gorup gitmeye kalktigimda suclu ben oluyorum. Bu sondu. Bir tarihte anlastik.Yaklasik 1 ay evvel tehdit edildim. Istesem mail hesabindan disari veri sizdirip hayatini yakarim diye, ki bu insan bilmiyor ki kendi hayati kararacak boyle birsey yaparsa. Geldigim gunden beri yerini aldigim ekemana veri gizliliginden yakacaktikta ucuz kurtuldu deniliyor. Bugun yedigim hakaretler diz boyu olunca midem iyicene bulandi, bu arkadaslar beni veri gizliliginden yakabilirler mi, kanitlama sansim ne?

cigerim sen biraz ezik bi tip olmalısın ki böyle davranıyorlar ben öle adamların önünden girer arkasında çıkarım sen en iyisi bi sert bi erkek bul baban olabilir abin olabilir amcan vs desinki onlara "delikanlı iseniz yiyorsa bu dediklerinizi yaparsınız ha deilseniz havlamayın "

• quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Merhaba 8 aydir bir firmada Web Developer olarak tabiri caizse mesai ucreti olmaksizin kopek gibi calisiyorum. 3-4 aydir ayrilmaya calisiyorum, bir sekilde vazgeciriliyorum. Sonrasinda yine olmadigini gorup gitmeye kalktigimda suclu ben oluyorum. Bu sondu. Bir tarihte anlastik.Yaklasik 1 ay evvel tehdit edildim. Istesem mail hesabindan disari veri sizdirip hayatini yakarim diye, ki bu insan bilmiyor ki kendi hayati kararacak boyle birsey yaparsa. Geldigim gunden beri yerini aldigim ekemana veri gizliliginden yakacaktikta ucuz kurtuldu deniliyor. Bugun yedigim hakaretler diz boyu olunca midem iyicene bulandi, bu arkadaslar beni veri gizliliginden yakabilirler mi, kanitlama sansim ne?

cigerim sen biraz ezik bi tip olmalısın ki böyle davranıyorlar ben öle adamların önünden girer arkasında çıkarım sen en iyisi bi sert bi erkek bul baban olabilir abin olabilir amcan vs desinki onlara "delikanlı iseniz yiyorsa bu dediklerinizi yaparsınız ha deilseniz havlamayın "

Sen ne diyorsun gerizekali? Sucsuzken suclu durumuna mi duseyim? Odada ses kaydi aliyorlarsa ne yapacaksin? O sert erkek yerini abi tassagini yeyime mi birakacak, bas git dellendirme beni.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Parola_18

quote:

Sen ne diyorsun gerizekali? Sucsuzken suclu durumuna mi duseyim? Odada ses kaydi aliyorlarsa ne yapacaksin? O sert erkek yerini abi tassagini yeyime mi birakacak, bas git dellendirme beni.

bana yapacagın erkekligi adamalara yapsaydın keşke neyse sen en iyisi bi erkek arkadaş bul sana yardımcı olsun buralarda sana yardımcı olacak birini bulamassın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Parola_18 -- 16 Eylül 2015; 0:03:23 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.