Şimdi Ara

VERİ HATASI (döngusel artıklık denetimi)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
1.680
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaslar yeni LG multi DVDRW aldım...bunuda boş olan HDD iile aynı ide kablosuna taktım..diger ide kablomda CD ROM ve CDRW var...HDD de 3.18 GBlık bir oyun vardı..onu DVD-R maxell cdsine 8X ile yazdırdım (nero ultra edition 6.3.1.6) ..burn successful dedi... ok dedim...cd yi bi kontro edeyim dedim oda ne ??? VERİ HATASI (döngusel artıklık denetimi) diye bir uyarı veriyo ..yazdırdıgım cd calışmıyo...acaba bu nedendir ?? ...DVDRW mı yoksa nero yazılımından mı?? yoksa CD den mi kaynaklanıyo ?? cd ise dediğm gibi MAXELL
    ??? daha ilk cd yazmada böyle bir problem cıkması beni hayal kırıklıgına ugrattı ???

• cd takıp çıkarırken çizilmiş olmasın. başka cd denedinmi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

cd takıp çıkarırken çizilmiş olmasın. başka cd denedinmi?
    quote:

Orjinalden alıntı: BoGo

kardesim cd yi takarkende gıcır gıcırdı ...3.18 gb yazdıktan sonrada gıcır gıcır..bunun sebebi DVDRW olmasında.... ben bi daha yazdırayım şu oyunu MAXELL DVD-R ye ....
  • quote:

Orijinalden alıntı: dışişleri

quote:

kardesim cd yi takarkende gıcır gıcırdı ...3.18 gb yazdıktan sonrada gıcır gıcır..bunun sebebi DVDRW olmasında.... ben bi daha yazdırayım şu oyunu MAXELL DVD-R ye ....

Alıntıları Göster
    bi daha yazdır bakalım. bazen yeni cdlerde bozuk çıkabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BoGo

Alıntıları Göster
    quote:

bi daha yazdırdım aynı oyun dvdsini...hata aynı... yazdırdıgım dvd yi hdd ye kopyalamya calısınca aynı hatayı veriyo...başka bi cd denedim hdd ye kopyaladı ama bu dvd ye yazdırdıgım sonrada hdd ye kopyalamaya çalıştığım dvd leri hdd ye kopyalamıyo...acaba neroyu upgrade filan mi etmeliyim....

2 de 0 oldu... gitti 2 dvd bide kaliteli diye almıştım tanesini 1 ytl den...MAXELL DVD_R

• quote:

quote:

bi daha yazdırdım aynı oyun dvdsini...hata aynı... yazdırdıgım dvd yi hdd ye kopyalamya calısınca aynı hatayı veriyo...başka bi cd denedim hdd ye kopyaladı ama bu dvd ye yazdırdıgım sonrada hdd ye kopyalamaya çalıştığım dvd leri hdd ye kopyalamıyo...acaba neroyu upgrade filan mi etmeliyim....

2 de 0 oldu... gitti 2 dvd bide kaliteli diye almıştım tanesini 1 ytl den...MAXELL DVD_R

Alıntıları Göster
    yaa arkadaslar resimdede goruldüğü gibi 2 gb dan büyük dosyaları yazdırmaya çalışmadan önce böyle bir uyarı cıkıyor...acaba nero da dvd yazdırırken 2 GB dan büyük dosyalar için veri diski yarat yerine UDF diski yarat mi demeliyim ???
    yaa neden yazdıklarım hatalı oluyo makinemde : amd2500+ , asus a7n8x-x anakart , 512 kingston 400mhz ram ....biri bana dvd nasıl yazılıyor tarif edermi acaba ?? yoksa benmi bilmiyorum....HDD ile DVD RW aynı ide kablosuna bağlamak bi hatamıydı acaba ???

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    Hdd de kurulu oyunu mu dvd ye yazdırmaya çalışıyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: huysuzihtiyar

Alıntıları Göster
    quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

yok kardes oyun HDD kurulu ..ben oyunun DVD sini yazdırmaya çalışıyorum..oyunun DVD side HDD dem yanii anlıyacan

• quote:

quote:

Orjinalden alıntı: huysuzihtiyar

yok kardes oyun HDD kurulu ..ben oyunun DVD sini yazdırmaya çalışıyorum..oyunun DVD side HDD dem yanii anlıyacan

Alıntıları Göster
    yaa kimse bişey bilmiyormu acaba ?? yada bir fikir bir yol gösterendemi yok ??

• quote:

yaa kimse bişey bilmiyormu acaba ?? yada bir fikir bir yol gösterendemi yok ??

Alıntıları Göster
    Hayır dostum sorun cd'den falan kaynaklanmıyo.CD'nin çizilme olayıda değil bu.Gecenlerde benim başımada çok geldi bu olay.Yanlız bir sorun var senin cihazın yeni benim işyerimdeki cihaz eski idi. (RW lerden bahsediyorum.) Yeni bi cihaz taktık sorun falan kalmadı hiç.Bence aldığın yerle irtibata geçip cihazını bi test ettirmeni tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: XaMpS

Hayır dostum sorun cd'den falan kaynaklanmıyo.CD'nin çizilme olayıda değil bu.Gecenlerde benim başımada çok geldi bu olay.Yanlız bir sorun var senin cihazın yeni benim işyerimdeki cihaz eski idi. (RW lerden bahsediyorum.) Yeni bi cihaz taktık sorun falan kalmadı hiç.Bence aldığın yerle irtibata geçip cihazını bi test ettirmeni tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    Kardeş RW ile alakalı bir sorun değil bu banada aynısı oldu fakat bizim arkadaşın DVD/RW Philips bununla alakalı bişi diil galiba sorun cd de olabilir bizzat başıma geldi bu olayAncak bu kadarıbnı biliyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: f.e.a.r

Kardeş RW ile alakalı bir sorun değil bu banada aynısı oldu fakat bizim arkadaşın DVD/RW Philips bununla alakalı bişi diil galiba sorun cd de olabilir bizzat başıma geldi bu olayAncak bu kadarıbnı biliyorum

Alıntıları Göster
    Peki bi soru sormak istiyorum sana. Yazdırmak istediğin dosya ney. Yani office belgesi falanmı yazdıracaksın.Yoksa mp3 falanmı?
    Neden diye soracaksan eğer. Alakası var.

• Yazdırdıktan sonra doğrulama (verify) seçeneğini seçersen taşhise bi faydası olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Berbat Ferhat

Yazdırdıktan sonra doğrulama (verify) seçeneğini seçersen taşhise bi faydası olabilir.
    quote:

Peki bi soru sormak istiyorum sana. Yazdırmak istediğin dosya ney. Yani office belgesi falanmı yazdıracaksın.Yoksa mp3 falanmı?

kardes yazdırmaya calıstıgım dvd-->> godfather.mds ve godfather.mdf dosyasıdır...bu dosyalar godfather oyunun image dosyalarıdır...nasıl nero da image aldıgın zaman *.ngr uzantısı oluyorsa buda başka bir programla yapılmış image dosyasıdır...
  • quote:

quote:

kardes yazdırmaya calıstıgım dvd-->> godfather.mds ve godfather.mdf dosyasıdır...bu dosyalar godfather oyunun image dosyalarıdır...nasıl nero da image aldıgın zaman *.ngr uzantısı oluyorsa buda başka bir programla yapılmış image dosyasıdır...

Alıntıları Göster
    cd de sorun olabilir. yani üretimde.

• quote:

Orijinalden alıntı: Brera

cd de sorun olabilir. yani üretimde.

Alıntıları Göster
    quote:

Yazdırdıktan sonra doğrulama (verify) seçeneğini seçersen taşhise bi faydası olabilir.

3. dvd yi de yazdırdım ve bu kez yazdırmadan önce verify seceneginide işaretledim..dvd yi gene yazdı fakat kontrol ederken hatalar bulldu ve sonunda YAZDIRMA BAŞARISIZ diye bir uyarı verdi sanırım bu cihazın RW sinde bi problem var???
    dvd yazdırırkende nero-->>veri diski yarat (DVD için)->>ne yazdıracaksam onu belirtiyorum -->> yazma hızı ayarı ve BURN .....

• quote:

quote:

3. dvd yi de yazdırdım ve bu kez yazdırmadan önce verify seceneginide işaretledim..dvd yi gene yazdı fakat kontrol ederken hatalar bulldu ve sonunda YAZDIRMA BAŞARISIZ diye bir uyarı verdi sanırım bu cihazın RW sinde bi problem var???
    dvd yazdırırkende nero-->>veri diski yarat (DVD için)->>ne yazdıracaksam onu belirtiyorum -->> yazma hızı ayarı ve BURN .....

Alıntıları Göster
    bi de rar layıp yazdırmayı denesen. olacağını sanmıyorum ama aklıma başka birşey gelmiyor.

• quote:

quote:

Alıntıları Göster
    yaa arkadaslar ben anlamdım bu işi??? boş DVD ye Harddiskte bulunan MP^lerimi yazdırdım ..verify yaptırdım...bu sefer oldu?? yazım başarılı..sonra yazdırdıklarımı harddiske geri kopyalayayım dedim anaaa oda ne onu da yaptı??? neden 3 GB lık godfather.mdf dosyasını yazarken hata veriyorda MP3 lere hata vermedi...oyunun mdf dosyası olmadan oyun oynanmıyo...oyunda şu ana kadar catır catır oynuyo yanii mdf dosyasında da bi sorun yok ?? o zaman sorun ne yaaa...RW denmi kaynaklanıyo?? bi yazıyo bir yzamıyo gibi bişey mi bu ???

son durum 3-1 oldu

• quote:

yaa arkadaslar ben anlamdım bu işi??? boş DVD ye Harddiskte bulunan MP^lerimi yazdırdım ..verify yaptırdım...bu sefer oldu?? yazım başarılı..sonra yazdırdıklarımı harddiske geri kopyalayayım dedim anaaa oda ne onu da yaptı??? neden 3 GB lık godfather.mdf dosyasını yazarken hata veriyorda MP3 lere hata vermedi...oyunun mdf dosyası olmadan oyun oynanmıyo...oyunda şu ana kadar catır catır oynuyo yanii mdf dosyasında da bi sorun yok ?? o zaman sorun ne yaaa...RW denmi kaynaklanıyo?? bi yazıyo bir yzamıyo gibi bişey mi bu ???

son durum 3-1 oldu

Alıntıları Göster
    yaa bu godfather.mdf dosyasının önce nero ile image ini aldım..sonra o aldıgım image i yazdır ve kontrol ettir dedim sonuc gene ayni...DVDRW kendi yazdıklarında hata buldu ...yazdırdıgım DVD de tıklayınca acılıyo ama içindekileri HDD geri kopyalamıyo....yaa ben bu işi anlamadım....daha alalı 24 saat olmadı bu DVDRW yi ama şu hale bak...dediğim gibi mdf dosyalarını yazdırırken acaba başka bi şekildemi yazdıracaz..çünki MP3 leri babalar gibi yazdı..okuyo HDD ye kopyalıyo (gerci şansta olabilir)..

• quote:

yaa bu godfather.mdf dosyasının önce nero ile image ini aldım..sonra o aldıgım image i yazdır ve kontrol ettir dedim sonuc gene ayni...DVDRW kendi yazdıklarında hata buldu ...yazdırdıgım DVD de tıklayınca acılıyo ama içindekileri HDD geri kopyalamıyo....yaa ben bu işi anlamadım....daha alalı 24 saat olmadı bu DVDRW yi ama şu hale bak...dediğim gibi mdf dosyalarını yazdırırken acaba başka bi şekildemi yazdıracaz..çünki MP3 leri babalar gibi yazdı..okuyo HDD ye kopyalıyo (gerci şansta olabilir)..

Alıntıları Göster
    problem çözüldü

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.