Şimdi Ara

Veri hatası lütfen yardım edin!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
510
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selamlar. Benim psp oyunları çalıştırmıyor versiyonu yüklü daha önce çok oynadım god of war falan bitirdim ancak şu anda içine oyun yüklerken "veri hatası döngüsel artıklık denetimi" diye bir hata veriyor bilgisayar. Afyonda olduğum için de yardımcı olan kimse yok. Format attım versiyonunu yeniledim başka hafıza kartı denedim ama bi değişiklik olmadı sadece formattan sonra içindeki oyunlar çalıştı ama başka oyun atmaya çalıştım yine aynı hatayı verdi sorun hafıza kartında olabilir mi? lütfen yardım edin... Herkese kolay gelsin...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangencerr -- 2 Temmuz 2008; 0:48:33 >

• başka bilgisayarda dene veya oyunları dvd'den kopyalıyorsan, oyunu önce masaütüne kopyala sonra psp'ye at.
  • malesef 4-5 bilgisayarda denedim olmadı ve ben bu oyunları kendi bilgisayarımdan yüklüyorum bilgisayarımın hafızasında var....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangencerr -- 30 Haziran 2008; 12:50:10 >
  • Sanırım kimsenin başına gelmedi bu sorun...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaangencerr -- 1 Temmuz 2008; 17:07:54 >
  • bende karşılaşmıştım bu sorunla. oyunun yenisini çektim düzeldi
  • bu sorun bende mp4 te oluyor ama tek tek atarsan dosyaları olmuyor
  • Ama ben zaten b.sayarımda yüklü oyunlardan seçip yüklüyorum yenisini çekmek gibi bir derdim yok...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.