Şimdi Ara

veri kaybı...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
857
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • içinde çok önemli dosyalarımın olduğu bir klasörü taşırken yanlışlıkla adı "209fda798343fb618c" olan bir klasörün içine koydum ve şu anda o klasörü ne açabiliyorum nede taşıyabiliyorum

boyutuda 0 byte olarak görünüyor :S bu 209fda798343fb618c klasörünün ne işe yaradığını da bilmiyorum
    içinde "msxml4-KB927978-enu" diye bi txt dosyası var nedir bu? ve ben dosyalarımı nasıl geri alabilirim?

• sistem geri yükleme yada dosya kurtarma programlari var my recovery file gibi. bunlari denedinizmi?
  • file scavenger la bakıyorum şu anda ama sadece eskiden silinen dosyaları görebiliyorum

bu klasör E:\ dizininde sistem geri yüklemeyi kullanarak geri getirebilirmiyim ki?
  • sistem muhtemelen C de. E' deki dosyalari sistem geri yükleme ile geri getirme sansiniz yok denecek kadar az. kaybedecek biseyiniz yoksa deneyin derim. olmaz ise E ye temiz bi format pesinden tekrar dosya kurtarma programi ile e yi geri getirmeyi deneyebilirsiniz.
  • peki bu klasör neyin nesidir ?
    hiç bişey anlamış değilim çok sinirim bozuldu
    30 40 dakika vaktim var benim bilgisayarım deilbu birazdan yola çıkacam :S
  • o klasör büyük ihtimal bilgisayarda yapılan güncelleme - ofis yüklemesi yama yüklemesi için kullanılan geçici klasörlerden birisidir. gereksiz atık dosyalar vardır içinde. yükleme sonrasında yükleme için kullanılan geçisi dosyaları sil uyarısı işaretlenmemiş ise dosyalar gizli halde bilgisayarda durur. aynı temp gibi bişey sanırım.

yaptığın kes yapıştır işleminden sonra eğer başka dosya üzerinde kes kopyala yapıştır yapmadıysan sağ tuş ile geri al taşı yapman şansın var
  • kopyala yapıştır yapmamıştım sol tuşla direk sürüklemiştim üstüne de 4-5 reset attım da...

stellar phoenix diye bi programlar şu anda dosyaları görebiliorum ama trial versiyonla kurtarma yapılmıyomuş başka bi program denicem şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • dosyalari görüyosan ilacını bul derim programın
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.